2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
O 4 gune denk gelmeyiz heralde ya 39. Haftam yani 38+0 larim sanirim tam bayram haftasi.Aslinda tahmini tarihim 40 haftayi doldurursam 3 mayis ama doktorum ben hic 40 haftayi dolduran bebek gormuyorum dedi

Açıkçası ben de doktorların tatillerini hastaya göre planladıklarını sanmıyorum ve öyle de görüyorum. Herkes eşinin çocuğunun tatiline, iznine göre planlıyor (haklı olarak). Gece bile gelmek istemiyorlar, ablamın örneğinde söylediğim gibi. Tabii böyle düşünmeyenler de vardır. Ama bunu sormak düşünmek de bizim hakkımız. Sonuçta doktor seçip hastaneyle anlaşıyoruz. Umarım herkese kendi doktoruyla doğum nasip olur

O 4 gune denk gelmeyiz heralde ya 39. Haftam yani 38+0 larim sanirim tam bayram haftasi.Aslinda tahmini tarihim 40 haftayi doldurursam 3 mayis ama doktorum ben hic 40 haftayi dolduran bebek gormuyorum dedi
Mayıs olsa daha güzel olur tabii :) Ben ekstra bir durum olmazsa sezaryene daha yakınım. Normal doğumdan korkuyorum, gerçi sezaryenden de korkuyorum korkmadığım bir şey yok. 15 inden sonra uygun bir tarihte alın hocam derim heralde

Seseryan istiyorsan ona gore planlarsin rahat rahat yahu onun o rahatligi var iste hic korkma neden korkuyorsun milyonlarca yildir insanlar dogum yapiyo doganin kanunu bu :) sezeryanda da korkulacak bir sey yok bak etrafina herkes yapabiliyosa sende yapabilirsin :))

Merhaba, dun detaylı ultrason vardı kızım çok iyi, saglıklı ama açılmam farkedildi. Rahime dikiş atılması gerekiyor isterseniz hemen ameliyata alabilirim tüp bebekle gebe kalmıssınız riske atmayın ama önce kendi doktorunuzla görusun dedi perinatolog.
Kendi doktorum açılmanın cok az olduğunu bu sekilde doguma kadar giden kişiler olduğunu söyledi ve ameliyat olmamı istemedi. Sadece ilaç ve igne ile bolca yatmamı istedi. Böyle iki farklı görus oldugu icin yarın yeniden baska bir pernatolog ile görusecegim oda olman gerekir derse olacagım. Korkuyorum bu süreçten. Birde doktorum cok korkuttu enfeksiyon olabilirsin, dikiş rahmini yırtabilir, bebegin suyu patlayabilir ameliyatta diye. Anestezi alacaksın bebekle beraber riskleri var dedi çok arada kaldım. Yaptırmasam daha cok açılma olup bebegimi erken doğumla kaybedebilirim yaptırsamda riskleri varmış. Dünden beri cok kötü durumdayım.

Boyle bor durumda ben perinatolog dinlerim normal kadın doğum doktorunu asla dinlemem çünkü risk almaktan korkarlar bisey olunca da Allahin takdiri der geçerler yarin ki perinatolog da dikiş derse lütfen attır evet yatarak ilaçla son haftalara gelenler var ama o da bir risk

Benim doktorum perinatolog canim cok goruyorum rahim agzi dikisi yaptigini yaygin bir durum sanirim.Kolay bir sey olmasa bu kadar yapilmaz diye dusunuyorum.Bir baska perinatologa daha danis eger o ameliyat derse ol direkt riskli gebelik onlarin uzmanlik alani cunku

Kizlar sanirim ben de hastalik kervanina katilmak uzereyim bogazim kasiniyor ve halsizligim var o beni yenmeden ben onu yenmeliyimm.Oneriniz var mi cay vs

Perinatolog normalde böyle hastaları bekletiriz takip ederiz ama sizin ki tüp bebekmiş riske atmayalım hiç hemen yapalım dedi. evet bu stresle riskle yarını zor bekliyorum korkuyorum böyle böyle aylar geçmek bilmez. En iyisi yaptırmak gibi görunuyor. Umarım sorunsuzca atlatırım
Evet canım sanırım baya yaptıran var. 2-3 gundur agrım vardı kendi doktorum hicbir sey söylemedi. Dun detaylıda perinatolog ben birsey söylemeden agrınız var mı dedi. 17 mm dusmus 15 altı tehlikeliymiş umarım geç olmadan hallederiz

Geçmiş olsun burdan sinop_e arkadaşımız yakın zamanda serklaj yaptırdı, belki fikir verebilir size riskler konusunda. Nasıl bir ağrınız vardı?

İyi pazarlar arkadaşlar e bebekte şöyle bir indirim gördüm alacak olanlar bi inceleyip baksın.

Eklentiler

• 08C515BD-8D02-427D-B885-12F78E686158.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 60
17 mm mi 27 mm eğer böyle ise hiç bekleme cnm direk dikiş attır

17 mm dedi perinatolog, kendi doktorum ise 25 mm dedi. Onda bile hemfikir değiller yarın gideceğim duruma göre dikiş atılacak ama korkuyorum böyle beklerken bisey olcak diye.
Yarına kadar bir şey olmaz sanırım, stres yapmamaya çalışın. Yarına kadar bekleyemeyecek bir durum olsa perinatolog söylerdi. İlaç iğne vs yaptılar mı? Belki o koruyucu olur.

Bu soru benimde kafami kurcaliyor ben normal istiyorum Allah nasip ederse 15inden itibaren 38. Haftam oluyor yani heran gelebilir bebis ben doktorlarin kendi tatillerini takip ettikleri hastalara gore ayarladiklarini dusunuyorum ama sorucam valla
Evet tatillerini ayarlarken takipli hastalarının durumuna da bakıyorlar bir de kendi aralarında anlaşıyorlar. Kızımın zamanında ramazan bayramından 15 gün sonra bekleniyordu doğumum doktorum tatile gidecekti önceden söylemişti eğer ben yokken doğum başlarsa benim hocam katılacak uygun mudur diye. Yani zaten gidecek de gönlümü alması da hoşuma gitmişti. Böyle durumlarda acil doğumlarını devralıyorlar ama benim doktorumun kendi kliniği var hastanelerde nasıl oluyor durum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…