- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.561
Ben devletteki perinatolog a gidecektim oda şansimdan ayrılmış muayenehana açmış ona aldim randevu. Çok iyi diye duymuştum yine ona gitmek istedim. İnşallah güzel haberler alirsin cnmÇorum özel hastanesinde yaptırcam canım bende ilçedeyim salı kontrol var o gün ayrıntılıda yer varsa hemen girerim
Korkma cnm kötüyü çağırma, senin haftalarında bende de olmuştu o su gibi akıntı. İdrar olmadığından emin olmalısın önce. Mantar enfeksiyonu sulu akıntı yapıyor. Çoğumuz yaşadık yaşıyoruz. Takip et artarsa yine de gidersin acile doktorla iletişime geçip yönlendirirler cnmHanımlar çok korkuyorum önemli bi sorum var yardımcı olur musunuz? Şu an 14+5 haftalık hamileyim normalde parmağımın bir boğumu kadar şeffaf sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslaklık olurdu çamaşırımda doktorum önemli değil demişti ama bugün sabahtan beri 2 parmağımın kapladığı alan kadar geliyor ve az önce ayağ kalktığımda sanki bişey aktığını hissettim yine çamaşırım baya ıslanmıştı.Bu yaşadığım durumu yaşayan var mı normal mi yoksa korkulmalı mı? Hastaneyi aradım ama Acilde kadın doğum doktoru yokmuş lütfen bilgisi olan yazsın
Ama benimki sadece su yani akıntı gibi kıvamlı falan değil yani o yüzden korkuyorum inşallah bir şey yokturKorkma cnm kötüyü çağırma, senin haftalarında bende de olmuştu o su gibi akıntı. İdrar olmadığından emin olmalısın önce. Mantar enfeksiyonu sulu akıntı yapıyor. Çoğumuz yaşadık yaşıyoruz. Takip et artarsa yine de gidersin acile doktorla iletişime geçip yönlendirirler cnm
Bende düşündüm onu hatta Allah nasip ederde o günleri görürsek doğum yapacağım günü bile hesapladım 26 nisanKızlar belki çok erken ama aklımda deli sorularla geldimbu yıl ramazan bayramı 20-24 Nisan arası. 20 si arife günü. Malum bayram tatili de var diye bazı doktorlar haftayı kapatıp tatile çıkabilir. Sezaryen olacaklarınkini muhtemelen buna göre planlayacaklardır. Ablam geçen ay sezaryen doğum yaptı. Doktoru 39. Haftaya bırakmayalım, gecenin bir yarısı sen de ben de gelmek istemeyiz demiş, ona göre erken yaptı operasyonu. Umarım normal doğum yapacak olanların da doktoru yokken denk gelmez önce bir oraya kadar sağlıkla gelebilelim tabii, o önemli
Benimki sezaryen olursa 15-20 Nisan arası dedi. Tam bayram öncesi. Perşembe arife günü. O haftayı kapatabilirler belkiBende düşündüm onu hatta Allah nasip ederde o günleri görürsek doğum yapacağım günü bile hesapladım 26 nisan38+3 oluyorum, doktorum ameliyatii çarşamba günleri yapıyor, bayram geçmiş mesai başlamış oluyor tabi izini devam ettirmezse bakalim zaman gösterecek hayırlısı olsun hakkımızda
Geçtiğimiz hafta sulu aşınır yaşadım ama benimki mantar enfeksiyonu kaynaklıydı. Beyaz bir akıntı eşlik ediyordu çünkü. Ama hiç o şekilde sadece su gibi akıntı yaşamadım. Daha önce doktora akıntım var dediğimde şeffafsa normal demişti.Hanımlar çok korkuyorum önemli bi sorum var yardımcı olur musunuz? Şu an 14+5 haftalık hamileyim normalde parmağımın bir boğumu kadar şeffaf sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslaklık olurdu çamaşırımda doktorum önemli değil demişti ama bugün sabahtan beri 2 parmağımın kapladığı alan kadar geliyor ve az önce ayağ kalktığımda sanki bişey aktığını hissettim yine çamaşırım baya ıslanmıştı.Bu yaşadığım durumu yaşayan var mı normal mi yoksa korkulmalı mı? Hastaneyi aradım ama Acilde kadın doğum doktoru yokmuş lütfen bilgisi olan yazsın
İnşallah benimki de normaldirGeçtiğimiz hafta sulu aşınır yaşadım ama benimki mantar enfeksiyonu kaynaklıydı. Beyaz bir akıntı eşlik ediyordu çünkü. Ama hiç o şekilde sadece su gibi akıntı yaşamadım. Daha önce doktora akıntım var dediğimde şeffafsa normal demişti.
Ben bunları çok beğeniyorum annem örecekti sonra düşündüm bizim bebisler yaza geliyor bunu en fazla iki üç ay kullanabiliriz bi daha kışa da zaten büyürler kullanilmaz sankiKızlar bakmak isteyenler. Burada böyle ören arkadaşlarımız vardı. El emeğide güzeldir ama vakti olmayanlar bunlarıda bi incelesin.
ESTE BUTİK Unisex Bebek Beyaz Saç Örgülü Kundak Battaniye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ESTE BUTİK Unisex Bebek Beyaz Saç Örgülü Kundak Battaniye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşallah cnm bakalım nasibimiz de neler var hakkımızda hayirlisi olsunBenimki sezaryen olursa 15-20 Nisan arası dedi. Tam bayram öncesi. Perşembe arife günü. O haftayı kapatabilirler belkisenin tarih ideal o yüzden, ertesi hafta full mesai çünkü
Evet çok hoşlar burada bi arkadaşımız yapıyordu göstermişti böyle hazırda bulunca atayım dedim ama dediğin de çok doğru kış bebeği olsa belki ama 2 ay için gereksiz onun yerine daha gerekli bişeyler alınabilir.Ben bunları çok beğeniyorum annem örecekti sonra düşündüm bizim bebisler yaza geliyor bunu en fazla iki üç ay kullanabiliriz bi daha kışa da zaten büyürler kullanilmaz sanki
Benumki tam bayrama denk geliyor ozellikle konustum bunu doktorumla cunku annem calisan bi insan hem bayram tatilini hemde bayramdan sonra 1 hafta anca izin alabilecek bayram tatilini bosa gecirmemek adina 17-18 nisan gibi sezeryanla alabilecegini soyledi doktorum zaten 38+ olmasi yeterliymis sezeryan icin bende 38+3 oluyorum 17 nisanda bakalim umarim o zamana kadar dayaniriz tabi birde o varKızlar belki çok erken ama aklımda deli sorularla geldimbu yıl ramazan bayramı 20-24 Nisan arası. 20 si arife günü. Malum bayram tatili de var diye bazı doktorlar haftayı kapatıp tatile çıkabilir. Sezaryen olacaklarınkini muhtemelen buna göre planlayacaklardır. Ablam geçen ay sezaryen doğum yaptı. Doktoru 39. Haftaya bırakmayalım, gecenin bir yarısı sen de ben de gelmek istemeyiz demiş, ona göre erken yaptı operasyonu. Umarım normal doğum yapacak olanların da doktoru yokken denk gelmez önce bir oraya kadar sağlıkla gelebilelim tabii, o önemli
Geçmiş olsun ayakta durmaktan kan dolaşımından kaynaklandıysa internette hamilelik dönemimde ödem egzersizleri diye bir video var. Çok basit egzersizler ayağını yükseğe koyup ayak bileklerini oynat falan gibi ama tam alt bacakları hedef alan hareketleri var bir dene istersen belki rahatlatır. Bir de, şu dönemlerde hareketler az hissedildiği için bebeklerin rahatlık huzur durumunu pek anlayamıyoruz ama kulakları artık duyuyor. Hiçbir uzaman tavsiyesine dayanmıyor bu söyleyeceğim ama çok gürültülü ortamlara girmemeye çalışın. 7 aylık hamile bir yakınımla sinemaya gitmiştik sesi deli gibi açmışlar, film gürültülü çıkınca bebek korkudan hıçkırık krizine girdi filmin yarısına kadar duramadık çıktık aksiyonlar başlar başlamaz.Gunaydin kizlar bebek dogduktan sonra uzun bir sure sosyal etkinligimiz olmaz diye dusunerekteeen cuma aksami bi konsere gittik kocamla oturmali falan degil ayakta olanindan hemde cesarete bakin neyse ilk zamanlar sorun yokken biraz kasik agrisi biraz bel falan normal ya dedim merdivenlere falan oturdum ara ara dinlendim aslinda. Allahiiimm iki gundur ölüyorum bakin boyle bi agri yok bacaklarim diz kapaktan asagisi tutmuyor felcli gibiyim ve sag kasigimda ayaga kalkinca baslayan siddeli agrim var uzaninca geciyor ama. Ne isin var senin 5 aylik hamilesin konserde dimi vallahi mahvoldum halada gecmedi doktoruma yazmayada korkuyorum kesin kizacak diye parol falan hic bi ise yaramadi yatak dosek yatiyorum. Ne kadar ay ben iyiyim saglikliyim hic hamile gibi degilim diye ortada geziyorsamda vucut dur artik yeter diyerek uyardi beni bakalim daha kac gun cekerim bu agriyi
Bu soru benimde kafami kurcaliyor ben normal istiyorum Allah nasip ederse 15inden itibaren 38. Haftam oluyor yani heran gelebilir bebisKızlar belki çok erken ama aklımda deli sorularla geldimbu yıl ramazan bayramı 20-24 Nisan arası. 20 si arife günü. Malum bayram tatili de var diye bazı doktorlar haftayı kapatıp tatile çıkabilir. Sezaryen olacaklarınkini muhtemelen buna göre planlayacaklardır. Ablam geçen ay sezaryen doğum yaptı. Doktoru 39. Haftaya bırakmayalım, gecenin bir yarısı sen de ben de gelmek istemeyiz demiş, ona göre erken yaptı operasyonu. Umarım normal doğum yapacak olanların da doktoru yokken denk gelmez önce bir oraya kadar sağlıkla gelebilelim tabii, o önemli
Canim uzaninca geciyorsa korkcak bir sey yok mecbur gecene kadar dinleneceksin bol su icGunaydin kizlar bebek dogduktan sonra uzun bir sure sosyal etkinligimiz olmaz diye dusunerekteeen cuma aksami bi konsere gittik kocamla oturmali falan degil ayakta olanindan hemde cesarete bakin neyse ilk zamanlar sorun yokken biraz kasik agrisi biraz bel falan normal ya dedim merdivenlere falan oturdum ara ara dinlendim aslinda. Allahiiimm iki gundur ölüyorum bakin boyle bi agri yok bacaklarim diz kapaktan asagisi tutmuyor felcli gibiyim ve sag kasigimda ayaga kalkinca baslayan siddeli agrim var uzaninca geciyor ama. Ne isin var senin 5 aylik hamilesin konserde dimi vallahi mahvoldum halada gecmedi doktoruma yazmayada korkuyorum kesin kizacak diye parol falan hic bi ise yaramadi yatak dosek yatiyorum. Ne kadar ay ben iyiyim saglikliyim hic hamile gibi degilim diye ortada geziyorsamda vucut dur artik yeter diyerek uyardi beni bakalim daha kac gun cekerim bu agriyi
Sormak gerek inşallah o duyarlıktadırlar ama hastane doktorları ay içinde o kadar çok hastaya bakıyorki.. Bir de pek çok doğum beklenen zamandan sapma yapıyor. Doktorlar birkaç tecrübeden sonra kendi takvimlerine göre yaşamaya yönlenir bence. Doğumlara göre tatil planlayacaklarını sanmıyorum. Yine de hastanenin adını seçip güvenip gidince en azından aynı hastanedeki nöbetçi doktorun varlığını biliyorsun. Ben muayenehaneye gidiyorum daha 14. Haftadan sordum doktorun tatil planını. Sonrakinde de onun süpriz birşeyine denk gelirsek ne olacak yedeği kim onu öğreneyim sizi okurken aklıma düştü.Bu soru benimde kafami kurcaliyor ben normal istiyorum Allah nasip ederse 15inden itibaren 38. Haftam oluyor yani heran gelebilir bebisben doktorlarin kendi tatillerini takip ettikleri hastalara gore ayarladiklarini dusunuyorum ama sorucam valla
Valla ben doktorumu cok uzun zamandir taniyorum daha hic tatile ciktigini gormedimSormak gerek inşallah o duyarlıktadırlar ama hastane doktorları ay içinde o kadar çok hastaya bakıyorki.. Bir de pek çok doğum beklenen zamandan sapma yapıyor. Doktorlar birkaç tecrübeden sonra kendi takvimlerine göre yaşamaya yönlenir bence. Doğumlara göre tatil planlayacaklarını sanmıyorum. Yine de hastanenin adını seçip güvenip gidince en azından aynı hastanedeki nöbetçi doktorun varlığını biliyorsun. Ben muayenehaneye gidiyorum daha 14. Haftadan sordum doktorun tatil planını. Sonrakinde de onun süpriz birşeyine denk gelirsek ne olacak yedeği kim onu öğreneyim sizi okurken aklıma düştü.
İnşallah 38 leri rahatlıkla görürüzBenumki tam bayrama denk geliyor ozellikle konustum bunu doktorumla cunku annem calisan bi insan hem bayram tatilini hemde bayramdan sonra 1 hafta anca izin alabilecek bayram tatilini bosa gecirmemek adina 17-18 nisan gibi sezeryanla alabilecegini soyledi doktorum zaten 38+ olmasi yeterliymis sezeryan icin bende 38+3 oluyorum 17 nisanda bakalim umarim o zamana kadar dayaniriz tabi birde o var
Bana da normal olursa 26 Nisan dedi ama sonuçta erken de gelebilir. Gelirse de doktorum yoksa panik yapabilirim. Gerçi sezaryende bile erken gelebilir. Kuzenim yazın doğum yaptı. Sezaryen gününden bir kaç gün önce suyu geldi. Doktoru da şehir dışındaydı. Başka bir doktor yaptırdı doğumunu, allahtan sıkıntı yaşamadı, sağlıkla geçirdi. Allah o günleri göstersin önce bi sağlıkla, en önemlisi o tabiiBu soru benimde kafami kurcaliyor ben normal istiyorum Allah nasip ederse 15inden itibaren 38. Haftam oluyor yani heran gelebilir bebisben doktorlarin kendi tatillerini takip ettikleri hastalara gore ayarladiklarini dusunuyorum ama sorucam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?