2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Daha güzelini indirimli bulmak lazım tabi böyle şeylerde gidip görmek , kullanımına bakmak vs lazım böyle zor
Ben bunların bir kaç yorumuna babybjörn e benziyor diye bakmıştım, pek memnun kalan yoktu sanki. Chicco aldım ben de elektrikli olandan. Björn e o kadar para vermeye gözüm kesmedi.

Hastanelerde muhakkak aynidir zaten normal dogumlarda muhakkak ebeyle de onceden gorusuluyor onu da tanimis oluyorsun.Guvenmek onemli onceden tanistiktan sonra bir problem olmaz hence :)

17 mm dedi perinatolog, kendi doktorum ise 25 mm dedi. Onda bile hemfikir değiller yarın gideceğim duruma göre dikiş atılacak ama korkuyorum böyle beklerken bisey olcak diye.
Mart ayı anneleri grubunda da bu konu konusulmustu birisine doktoru açıklık olur olmaz (düşük değerlerde dahil) hemen doğum olacak diye birşey yok ama erken doğum olabileceğini gösteriyor bize demişti, serklaj ile normal vaktine kadar bekleyen pek çok bebek var. Dünden bugüne büyük bir risk oluşturacak olsa perinatolog bırakmazdı bile belki. Zor ama içini ferah tutmaya çalış o ne süreçlerden geçip sana sıkıca tutundu annesi Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin

Hastanelerde muhakkak aynidir zaten normal dogumlarda muhakkak ebeyle de onceden gorusuluyor onu da tanimis oluyorsun.Guvenmek onemli onceden tanistiktan sonra bir problem olmaz hence :)
İnsallah hepsi uygun vaktinde gelsin tabi insan kendi doktorunu görünce ayrı rahatlıyor büyük süprizler yapmasın bebişler

Ay umarim canim ya cok salgin zaten ne guzel olmadim diyodum iki gun once kendi kendime nazar degdirdim
Ben de 3-4 gündür geniz akıntısı boğaz ağrısı cebelleşiyorum, bana en iyi tavuk suyuna çorba geliyor, bi de ıhlamur oh mis. İnsallah öksürüğe çevirmez benim öksürüğüm veremli gibi olur normalde de.

Benim oksurgum var biraz balli limonlu su iciyorum iyi geldi biraz :) bi corba yapayim da iciyim bari butun gun umarim ilerlemezz hastaliklarimiz

Kızlar benim bu 3. Sezeyanim olacak hiç korkacak birsey yok bnm ikiside kolay geçti çok şükür ilk gün bi zorlanıyorsun ikinci gün ayaktasın. İnşallah bunda da öyle olur

Ben bunların bir kaç yorumuna babybjörn e benziyor diye bakmıştım, pek memnun kalan yoktu sanki. Chicco aldım ben de elektrikli olandan. Björn e o kadar para vermeye gözüm kesmedi.
Evet gerçekten pahalı hemde kullanım süresini düşününce ama aile planlamasında başka bebeklerde varsa ilerisi için muadilleri alınabilir.

Perinatolog güven ayrıca sinir 25 mm sen bugün tuvalet harici kalkma progestan başladılar mi
Evet başladılar birde proluton depot verdi
Yarına kadar bir şey olmaz sanırım, stres yapmamaya çalışın. Yarına kadar bekleyemeyecek bir durum olsa perinatolog söylerdi. İlaç iğne vs yaptılar mı? Belki o koruyucu olur.
Progestan ve proluton depot verdi onları kullanıyorum.
Perinatolog çarşamba gününe erteledi aslında ama ben dayanamıyorum yarın gideceğim teşekkür ederim amin herkes saglıkla kucagına alsın insallah

Ya mükemmel Kayıt altına almış olmanız da çok güzel, hatıra olarak kalacak. Umarım ben de öyle bir anı yakalarım. Evet o son haftalardaki dışarıdan aşırı belirgin olan hareketler çok hoşuma gidiyor, evde kedim var şaşkınlığını görmek istiyorum. Ama öyle şeyler için 1 buçuk ay filan beklicez en az sanırım.

Daha simdiden doktorla nasıl konuştunuz biz cok erken olduğu icin ne doktorum konuşuyor ne de ben soruyorum yani çünkü böyle sezeryan diye planlayip pat diye normal doguran o kadar cok var ki acaba benim doktorum mu ilgisiz

Daha simdiden doktorla nasıl konuştunuz biz cok erken olduğu icin ne doktorum konuşuyor ne de ben soruyorum yani çünkü böyle sezeryan diye planlayip pat diye normal doguran o kadar cok var ki acaba benim doktorum mu ilgisiz
Hiç talebinizi söyleyip konuyu açtınız mı? Bir sonraki randevu da bir deneyin bakalım. Ben normal doğum istiyorum bilgilendirir misiniz? Ya da sezaryen olmak istiyorum hangi haftalarda nasıl yapıyorsunuz gibi? Bakalım konuşma nasıl ilerleyecek

Yarin sorayim bi teşekkür ederim

Ya yürürken ya da ayağa kalkınca sağ kasığa ağrı girmesi bende de oluyor kendimi çok yorduğum zamanlar. Ben o kadar kabullendim ki artık o ağrı olmadan kendimden bir parça eksik hissediyorum. Jdhdhdh Doktoruma sormuştum ilk ağrının olduğu dönemler, vücudunu eskisi kadar yormuyorsun hamlamışsındır demişti. Gerçekten de ekstra yorulunca oluyor, dinlenince geçiyor. Bence yarına azalmış olur ağrınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…