2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Detaylida usb ye goruntuleri falan atiyormus sanirim benim gidecegim yer bende detaylidan 1 hafta sonra falan gideyim hem onlari gosteririm hem cocugumu gorurum diye dusunuyorum

Günaydın bnm doktorum 3 haftada kontrol istiyor ayın 20. De detaylı var ertesi günü de doktoruma randevu alicam 3 hafta olmuş oluyor. Hemde detaylı sonucunu göstermemiz gerekiyor ya

canım benim tam olarak öyle doktorum gel dedi diye gelmem diyemedim ama bana da çok gerekli gelmedi tabi bugün doktoruma gidicem haftaya detaylı var 1200 tl o bugün 300 tl bu ay 1500 tl yaptı bizi

şifa olsun inşallah canımm

aminnn inşallah sende musmutlu haberler duy canımm benimde 1 ay oldu 13 ünde detaylı var asılll bombaa o ayy deli olucama heyecandan
Biz de Perşembe detaylı tarihi konuşacağız. Muttemelen bı 10-15 gün sonra git der yani bu randevu ile detaylı arası kısa olacak biraz daha ben de heyecanlıyım bişey çıkmasından korkuyorum umarım korktuğumuz olmaz herşey olması gerektiği gibi olur. Bide ben 16. Haftada cinsiyeti ogrendim kız dedi ama dün okudum biri yazmış 17. Haftada kız demişti doktorum şimdi detayliya girdim erkek olduğunu öğrendim diye. Korku kapladı içimi. Çok bişey almadım ben de detayliyi bekliyorum ama yine de hevesle almıştım bikac kıyafet. Bide hayal kurması falan bile yetiyor ismini falan düşündük inşallah cinsiyetle ilgili korktuğum başıma gelmez onun için Perşembe gününü iple çekiyorum

vallahi cinsiyetle ilgili yakınlardan bile duydum karışıklık olabileceğini hatta birine sürekli erkek erkek demişler bi doğurmuş kız düşünsene doğuma kadar kız olduğunu anlamamışlar şok oluruz

canım benim tam olarak öyle doktorum gel dedi diye gelmem diyemedim ama bana da çok gerekli gelmedi tabi bugün doktoruma gidicem haftaya detaylı var 1200 tl o bugün 300 tl bu ay 1500 tl yaptı bizi
Bende hem detaylıda 1 saate yakın ultrasonda kalıyoruz hemde doktorumda üst üste girmeyeyim diye düşündüm. ama doktoruma da daha sormadım bir sorayım gel derse gidecepiz mecbur

Ya öyle gerçekten. Her iki durumda güzel kız erkek farketmez ama böyle yanilmalar insanın canını sıkar yani ona göre hazırlık yapıyorsun ona göre hayal kuruyorsun. Bakalım Perşembe de kız derse rahatlicam biraz daha detaylidan sonra da başlarım artık alışverişe

Benim doktorum da Banu Çiftçi gibi sayıyor. Olması gereken de o bence çünkü en başında 0+1, 0+2 diye sayıldığı hafta 1. haftan oluyor; 1+1, 1+2 diye saydığında 2. haftanda, Dolayısıyla 20+1, 20+2 diye saydığın hafta 21. haftanda olmuş oluyosun. Mantıken doğru yani

Aynen gun icinde benim daha fazla seker aldigim zamanlar oluyor zaten herkes bebege zarari varmis diyolar diyor ama zarari ne soyleyen hic gormedim henuz birwz sehir efsanesi olmus durumda bence bu is
Bende yapılması taraftarıyım, o verdikleri şeker den çok şeker tükettiğimiz günler oluyor, Bebeği riske atmamak adına yapılması gerekiyor. Ben iki gebeligimde de yaptirdim bunda da yaptircam.

Amin cok tesekkur ederim. Bugun icinde ameliyat olmam gerekiyormuş. Bugun yapılacak islem umarım sıkıntısız atlatırım

Amin cok tesekkur ederim. Bugun icinde ameliyat olmam gerekiyormuş. Bugun yapılacak islem umarım sıkıntısız atlatırım
En güzeli cnm korkarak durmaktansa için rahat eder dikkat edersin. Şimdiden geçmiş olsun en kolayından atlatırsın inşallah cnm

Ben bu cuma 22+1’de gidiyorum.
Doktorum zaten detaylıda her şeyine bakacaklar. Bana sonucu whatsapptan atarsın.
Randevuyu da 1 ay sonraya alabilirsin dedi.
Yani arada 3-4 hafta bırakıp gidersiniz siz de.

Bende yapılması taraftarıyım, o verdikleri şeker den çok şeker tükettiğimiz günler oluyor, Bebeği riske atmamak adına yapılması gerekiyor. Ben iki gebeligimde de yaptirdim bunda da yaptircam.
Ben de yaptırıcam, hatta acilde muayene olduğum doktor tokluk şekerine de bak diye tavsiye vermişti. Eşimden cihaz istedim, evde kendim ölçüm yapıcam. Normalde Tatlı aşığıyım, ilk 4 ay falan tatlıdan nefret ediyordum. Şimdi tekrar canım istiyor. Kontrollü gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…