2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Tamam dualarım sizinle, inşallah çok iyi geçecek, iyi haberlerinizi bekliyorum... Bu arada kaç ölçtü dr?
Çok teşekkür ederim saat 17.00de alacaklar beni bekliyorum suan hastanede. 21 mm ölçtü. Sıvı dısarı cıkmaya baslamıs dedi
En güzeli cnm korkarak durmaktansa için rahat eder dikkat edersin. Şimdiden geçmiş olsun en kolayından atlatırsın inşallah cnm
Kesinlikle öyle cok teşekkür ederim
Allah kolaylık versin kolaycacık atlatın, insallah şifa olacak
Amin cok teşekkür ederim
Sağlıkla geçsin operasyonunuz, geçer gider hemencecik inşallah
İnşallah cok teşekkür ederim

Ayy ben hala nefret ediyorum tatlidan bi normale dönemedim dün ilk defa tatlı olarak cnm ıslak kek istedi az şekerli yaptım iki dilim yedim çok mutlu oldum

ayyy çok heyecanlıı benimde haftaya salı aşşşırı heyecanlıyım çok merak ediyourm sende çok güzel haberlerle gel canımm bizede anlat
Detaylıya giremedim asıl doktor izindeymiş yerine gelen kişiyide doktorum yeterli görmediği için başka bi yere yönlendirdi. Perşembeye sarktı görüşmemiz onun dışında epey büyümüş gayet sağlıklı dedi şükür

Ayy ben hala nefret ediyorum tatlidan bi normale dönemedim dün ilk defa tatlı olarak cnm ıslak kek istedi az şekerli yaptım iki dilim yedim çok mutlu oldum
Keşke ben de hala nefret etseydim ama çok şekerli şeyler yiyemiyorum hala sizin gibi. İşyerine helva getirmişti bir arkadaş hayır yemeği, ondan yedim şu an çok mutluyum

Evet bence de mantıklı fakat benim doktorum öyle demiyor. Yaş saymak gibi biraz da sanırım. Hani bi çocuk 1 günlükken 1 yaşında olmuyor. 12 ayı doldurunca oluyor. Benim de doktorum da galiba o hafta dolmadan söylemiyor.
Ama ölçümleri aynı Banu Çiftçi gibi.
Banu çiftçi 20.hafta için ortalama ağırlığı 250 belirtmiş. Benim bebeğim de 19+1de 277 gramdı. haftasına uyumlu dedi. O açıdan aynı görüşteler diye yorumluyorum

Benim de aklıma gelmiyor değil. ama yok ya kesin dedi doktorum sonra gittiğimde de kızdı. öyle de kalsın. Her şeyini aldım neredeyse
Cidden çok kötü bir durum.

Ben birsürü erkek kıyafeti aldım çocuğun adı hazır Karan diye seviyoruz birde

canımm Allah şifa versin hemencik atlat inşallah korkma burdan bir arkadaşımız daha oldu çok kolay atlattı hemencik gir çık sağ salim bebişinle

Merhaba canim bende 12haftalik hamileym ve kistik higroma ve tüm vücut ödemli bir takim testler verdik sonucu bekliyoruz fakat kendiliğinden kalbi durur zaten dendi sonuç gelince hamilelik sonlandirilacak fakat beklemek beni deli ediyo
inan böyle durumda genelde kalbi durursa sağlık gebelik denılıyor lütfen üzülme hayırluı böyle imiş bak ben cok üzüldüm cinsiyetini öğrenmek için bıle heves edemedım hamılelımın tadını cıkaramadım nerde sonlandırcaklar bılmıyorum am kesınlıkle genetiğe gönder bebeğini beni bilgilendirmedıler patalojıye gıtmıs sadece ben genetiğede göndermek ıstıyordum onu bız söylüyomuşuz çam sakurada düşük yaptırdılar ilaçla sonra kürtaja aldılar benm bebegımınde kelbı durmuştu düzeledebılır alllahtan hayırlısını dıle senın için dua edecegım strese grip dahada üzme kendını

Çok iyi karar verdiniz demek açılma başlamış, herşey iyi olacak, operasyon sonrası iyi haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…