2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Daha simdiden doktorla nasıl konuştunuz biz cok erken olduğu icin ne doktorum konuşuyor ne de ben soruyorum yani çünkü böyle sezeryan diye planlayip pat diye normal doguran o kadar cok var ki acaba benim doktorum mu ilgisiz
benimde aynı canım merak etme bir kaç kez sorayım dedim daha çok erken daha çok erken dedi sormaya çekiniyorum şimdi

Selam kizlaar bugun aksama kadar annemle carsidaydik asgari ucret belirlenmeden herseyi alalim dedik bornozuna varana kadar herseyini aldik dahada kiyafet almam sanirim 8-9 adet tulum 6 adet alt ust takim 25 tane falan beyaz atletli zibin 10 tane falanda renkli uzun kollu zibin tarzi sey aldim ilk 3 aylik hepsi zaten 3 aydan sonra yaz gelecek yazlik aliriz artik. Etiketlerini kesmedim ozellikle yilbasinda sonra fiyatlari ne olacak cok merak ediyorum. Yalnizca pamuktur sut saklama posetidir o tarz kucuk seyler kaldi alinacak onlarida ebebegin subat indiriminden alirim artik

Valla ben acelecilik edip 1.5 ay önce falan aldım. Kuponla falan ancak 400 e geldi. Aynı marka bazı sitelerde bazı modelleri 900 1000 tl falandı. Çıldırmışlar, kafayı yediler iyice.
Gercekten iyice kafayı yediler oyle ahım şahım bisey de almadım e bebekten aldim ama nasıl 500 lira olabiliyor cok fahis ya

Gercekten iyice kafayı yediler oyle ahım şahım bisey de almadım e bebekten aldim ama nasıl 500 lira olabiliyor cok fahis ya
Malesef artık her şey değerinin çok üstünde satılıyor. Ben de o yüzden bir tane alabildim 10’lu. Diğerlerini 3 lü aldım. Boşver artık içinde kalmasın, iade etme Sağlıkla giyinsin bebişin

Malesef artık her şey değerinin çok üstünde satılıyor. Ben de o yüzden bir tane alabildim 10’lu. Diğerlerini 3 lü aldım. Boşver artık içinde kalmasın, iade etme Sağlıkla giyinsin bebişin
İnşallah kuzum Rabbim o günleri de göstersin saglikla hepimize çok duygusalim asiri

Sağlıkla giyinsin yavrunuz ben hızlı başladım alışverişe şu an modum düşük. Yeniyıla girmeden eksikleri alsam iyi olacak. Allah kullanmayı nasip etsin hepimize

benimde aynı canım merak etme bir kaç kez sorayım dedim daha çok erken daha çok erken dedi sormaya çekiniyorum şimdi
Evet erken ama tarih falan sordunuz mu bari? Ben de doğum şekli konuşmadım ama tarihi merak ettiğim için sordum, sezaryen olursa şu aralıkta normal olursa şu tarihte dedi. Benim için şimdilik yeterli bu bilgi. Gerisini süreç belirleyecek hepimizin.

Ya ilk kaybettigim bebegim kızdı hersey içimde yarım kaldı aldim ama fiyata da sok oldum geri mi iade etsem diye düşünüyorum şu an
Canım benim çok üzüldüm allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin elbette içinde kalmasın al ama ben artık bu fırsatçılık nereye doğru evrilecek bu ekonomi ne olacak diye düşünüp duruyorum. Bunada çok üzülüyorum insan herşeyin en iyisini ister çocuğuna ama artık durumu olan da zorlanıyor olmayanda. Boşver hiç geri verme güzel günlerde kullan inşallah

Ya ilk kaybettigim bebegim kızdı hersey içimde yarım kaldı aldim ama fiyata da sok oldum geri mi iade etsem diye düşünüyorum şu an
Bnmde kaybettiğim bebeğim erkekti buda erkek hep hayal ederken o bebeğimin yüzü gözümün önüne geliyor çok güzel bir bebekti, inşallah ona benzer diyorum sağlıkla doğsunlar inşallah

İnşallah kuzum çok teşekkür ederim saglikla alalim hepimiz kucağımıza ins

Bnmde kaybettiğim bebeğim erkekti buda erkek hep hayal ederken o bebeğimin yüzü gözümün önüne geliyor çok güzel bir bebekti, inşallah ona benzer diyorum sağlıkla doğsunlar inşallah
Yaa bende hep öyleyim acaba benzer mi diye düşünüyorum yüzü filan insan bi tuhaf oluyor gerçekten oğlumda erkek olunca bu kadar etkilenmemistim ama cok hassassim cinsiyet ogrendigimdenberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…