2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canımm geçmiş olsun umarım iyisindir konser diyince ilgimi çekti bende bu hafta sonu Melike Şahin konserine gidicem İstanbul a ama oturarak bizimki ama yolda yada orda gezerken umarım birşey olmaz normalde de kasıklarda ağrım var ama bu kadar heyecanlandım umarım bir terslik çıkmaz

günayyydın kızlarr çok güzel bir hafta olsun bugün bebişimi görmeye gidicem 16:45 de çok heyecanlıyım 20+3 oldum bugün cuma da tetanoz oldum ama asla acımadı ne şişlik ne ağrı o kadar mükemmeldi ki geçen sene 5 gün çektiğim ağrı acıdan asla eser yok aşırı mutlu oldum. herşey yolunda umarım herkes çok mükemmeldir hepinizi öpüyorummm ❤❤❤

Güzel haberler duyarsın inşallah benim de Perşembe randevum 20+0 olacağım o zaman. 1 ay oldu görmüyorum çok heyecanlıyım bende şimdiden

Gunaydin canim guzel haberler ver insallah benim de cuma gunu randevum ben de cok heycanliyim valla tetanozu kacinci haftada oldun peki benim 19+4 olucak doktor belki bu randevuda ol der derse

Bugün 20+2 yle bizimde kontrol ve detaylı ultrason günümüz. Güzel geçsin inşallah

günaydın kızlaar.
detaylı usg girdiğiniz ay kendi doktorunuza da gidiyor musunuz ?
benim bu hafta kendi doktor randevum var. ama haftaya detaylıya gideceğim için kendi doktoruma ocakta gideyim diyorum.
siz nasıl yaptınız ?

Kizlae hastaligim baya ilerledi cok halsizim ama biraz kendime getiren bir tarif yaptim sizle de paylasayim.Blendera taze zencefil,toz zencefil,1 adet limon,biraz zerdecal ve su ekleyip cektim guzelce suzdum sonra.Bir shot onu iciyorum arada posasini da dondurdum sicak suyun icine kirip atiyorum oyle iciyorum biraz kendime getirdi..

Bana da ikisinin çok yakın olması mantıklı gelmiyor. detaylıda kendi doktorunun baktığı ve bakamadığı herşeye bakılıyor nasılsa. Önümüzdeki hafta 19. Haftanın başında muayene var ondan sonra detaylıya yönlendirecek. 22. Hafta gibi denk getiririz herhalde detaylıyı. Şimdi ilk görüşmede soracağım detaylının yapıldığı ay gelmeyelim mi diye.

Günaydın. ben normalde detaylıdan sonra gidecektim kendi doktoruma. Çünkü 1 ay sonra gel demişti, detaylı ile çakışıyordu hemen hemen. Ama enfeksiyon durumu olunca erken gittim doktoruma. Detaylı da bu cuma olacak. Kendi doktorum yine 1 ay sonra görüşelim dedi. Birbirinden bağımsız gibi düşünmek lazım sanırım. Rutin kontrollere vaktinde gitmek gerekiyor olabilir.

Güzel haberler duyarsın inşallah benim de Perşembe randevum 20+0 olacağım o zaman. 1 ay oldu görmüyorum çok heyecanlıyım bende şimdiden
aminnn inşallah sende musmutlu haberler duy canımm benimde 1 ay oldu 13 ünde detaylı var asılll bombaa o ayy deli olucama heyecandan

Fitil bitti mi cnm

Gunaydin canim guzel haberler ver insallah benim de cuma gunu randevum ben de cok heycanliyim valla tetanozu kacinci haftada oldun peki benim 19+4 olucak doktor belki bu randevuda ol der derse
kuzum amin inşallah sende çok güzel haberler duy ben tam 20. haftada oldum aslında 19+4 gibi çağırdı ama ben salı günü değil cuma gitmek istedim ondan20. hafta da gittim

İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu bebeginizde
Tek tek acıkladıgınız icin tesekkur ederim. Suan gidiyorum bende baska bir perinatolog ile görusmeye. O da olman gerekiyor derse olacağım ki sakin kafayla dusunup arastırınca anlıyorsun olman gerektigini kendi doktorum 25mm perinatolog 17mm dedi. Çarşamba gunune kadar vakit verdi ben çarsambayı beklemeyi dusunmuyorum cunku baya kötü durumda

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi doğru karar vermişsiniz, endişe etmeden kendinizi iyi bir perinatoloğa emanet edin, herşey iyi olacak, gelişmeleri yazarsanız sevinirim, herşey yolunda gitsin...

Oturacak yer varsa sorun olmaz bence canim ben birde isten ciktim gittim zaten yorgundum onca saat ayakta durunca bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…