2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sanırım aile hekimliğinin rutin uygulaması bu. Çünkü önceden tetanoz için randevu verirken kana da bakarız demişti hemşire. Şeker için de yükleme yapmayı düşünüyor musun diye sordu. Şeker için cihaz aldım, onla açlık, 1. Saat ve 2. Saat tokluğuma bakıp Doktora göstericem, gerek görmezee yaptırmam dedim. Onayladı o da, yaptırmalısın falan demedi. Hastanede rutin kontrolüm ocakta, o zaman bir daha testleri isterler mi bilmiyorum.

Haklısın ekstra dikkat etmem lazım evet ben de seneler önce bir doz yaptırmıştım, baya ağrıdığını hatırlıyorum. Umarım bu defa öyle olmaz

açıkçası yüz üstü yatmadığın sürece sağa , sola ,sırt üstü bir zararı yoktur dedi doktorum

Ben gece ozellikle sirt ustu yattim mi kalbim daraliyo feci ama hep olmuyor yine de yatmamaya cslisiyorum
İşte rahatsız etmeye başladıkça daha sık uyanıp yan dönmeye başlayacağız büyük ihtimal. Benim de en rahat ettiğim pozisyon sırt üstü yatıp kollarımı yukarı uzatmak. Uzanma hareketlerine de tehlikeli diyorlar ama ben de ister istemez bazen uyandığımda öyle buluyorum kendimi yılların alışkanlığı kolay bırakılmıyor. En azından risk olduğu durumda vücudumuz bize mesaj veriyor düşüncesiyle içim daha rahat.

ya kızlar sorulmaz ama nası cevap alcam kime sorsam bilemedm , cinsellik acaba bu kasılmaları artırıp tetikler mi? sizlerde durum ne

ya kızlar sorulmaz ama nası cevap alcam kime sorsam bilemedm , cinsellik acaba bu kasılmaları artırıp tetikler mi? sizlerde durum ne
kuzum bnce çok abartmadığımız sürece sorun yok. kasılmaman lazım o esnada sonrasında ben sorun yaşamadım hiçç zaten bir ara canım hiçç istemiyordu yeni yeni başladım

bu arada fitil verdi doktorum demiştim ya kızlar 2 li. pazartesi ilkini attım anam dünden beri ne akıntı ne başka bişey ne o arada gelen koku eskisi gibi çiçek gibiyimm nasıl mutluyum birde benim doktorum o kadar inat etti ki fitil vermemek için ama o gün kendi sordu dedim devam azcıkta arada koku geliyor sanki aa verelim o zaman dedi yarında 2. yi atıcam çok mutluyuuuum

kuzum bnce çok abartmadığımız sürece sorun yok. kasılmaman lazım o esnada sonrasında ben sorun yaşamadım hiçç zaten bir ara canım hiçç istemiyordu yeni yeni başladım
:)) bizimde ilk günden bu yana normal rutin pek değişmedi, arada oluyor ama ne bileym ben de karın kasılmaları başlayınca acaba buda etken mi dye düşünüp kaçmaya başladım bi de kızıyorum hep senin yüzünden diye eşime, azcık pislk yapıyorum

aa neymiş canım fitilin adı, bu kadar zamandır ugrastırdı seni bu akıntı

Amin canım bir şey sorabilir miyim bende bir daha işe dönmeyeceğim kendim bakacağım belli süre kızıma Allah nasip ederse 25.haftalarda izne ayrıldın dedin ya nasıl yaptın en erken 32 de çıkılıyor diye biliyorum öyle mi

Selam canım Ben düşük nabız yaşadım biliyorsun nerde bende çarpıntıı bana doktor dedi ki senin nabzın düşünce bebeğinki de düşer öyle deyince operasyona hemen onay verdik zaten. Benim şimdi nabzım genelde 80 atıyor e hareket ettikçe elbette yükseliyordur. Doktora sordum vücudunun neye ihtiyacı varsa ona göre atıyor kalbin dedi. Kadın doğum doktorum tempolu yürüyüş istemiyor mesela, bunlara dikkat ediyorum ama merdiven çıkınca ister istemez oluyor o. Hatta biraz bekleyelim öyle ölçüm yapalım diyorlar yani normal bence Bir de gittikçe ağırlaşıyoruz artık

Bu aralar haftada 1 anca oluyor bizde sonuncuda ciddi bir kasik agrisi ve basinc hissettim acaba artik yapmamalimiyiz diye dusundum ama doktorum herhangi bi kisitlama yapmadi

aa neymiş canım fitilin adı, bu kadar zamandır ugrastırdı seni bu akıntı
GYNO-LOMEXIN 600 MG 2 li fitil bu canım hamileliğin başında vermişti birde bundan ama bu kadar etkili olmamıştı umarım kalıcı çözüm olur pek inanmıyorum ama.. hamileyken illa olcak diyo doktor

Benim de 70-90 arası değişiyor, dinlendiğim sürece sorun yok. Bebeğin böyle etkilenmesi üzdü beni, ona iyi bakamıyor muyum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…