2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bunla ilgili eski doktorum çok sık olmasın demişti. Zaten sık olması ne mümkün şimdiki doktorum hiçbir şey söylemedi, ben de sormadım ama bunla ilgili araştırma yapmıştım. Orgazm olduğunda rahim kasılması olurmuş ama geçici bir şeymiş, bahsettiğiniz tarz bir kasılma değil diyordu.

Benim de 70-90 arası değişiyor, dinlendiğim sürece sorun yok. Bebeğin böyle etkilenmesi üzdü beni, ona iyi bakamıyor muyum diye
Yok canım olur mu öyle şey hiç. Gebelikte nabzın yüksek olması normal karşılanıyor asıl. Benim nabız 50'lerdeydi, operasyon sonrası 80'i duyunca çok değil mi diye sordum. Doktorların söylediği şey sen gebesin vücudunun neye ihtiyacı varsa o şekilde çalışıyor. Normal bir dönemde değiliz aklından kötü düşünceleri çıkar dikkat edelim kendimizi çok yormayalım yeter, şunun sırasında ne kadar kaldı ki

Herkese selam kızlaar,
Ya ben dün kek k ağrısı baş ağrısı falan fena oldum erken çıktım işten. Hatta kemik ağrısı öyle bı hal aldı ki yuruyemedim nerdeyse kalçama bir saplandı ağrı bacak kaldırtmiyo falan. İş yerinden de istediler diye akşam gittim covid testi verdim. Bu sabah iyi uyandım hafif sırt ağrısı vardı başka.pek bişey yoktu , pozitif çıkmaz dedim ama çıktı maalesef
Şimdi evde dinlenicem inşallah bu şekilde gelir geçer . Yani mümkün mertebe dikkat edin diyeceğim ama ne kadar mümkün bilmiyorum. Onca vakit oldu covid çıkalı ben hamilelikte tanıştım maalesef

Merhaba arkadaşlar forumda başlığı yeni gördüm. Ben de 20+5’teyim. Yani doğum Allah nasip ederse nisan ayında olacak.Tetanoz aşısı olanlar var sanırım. Kaçıncı haftalarda oluyordu? Beni henüz aramadılar asm den.

Geçmiş olsun çok korkuyorum hastalığa yakalanmaktan, ben raporluyum ama eşim okula gidip geliyor umarım korktuğum başıma gelmez
Covid geçirmiştim o kemik ağrısı nasıl bir şey çok iyi bilirim. Parol bende işe yaratmıştı umarım ağrılarını geçirir

20. Haftadan sonra yapıyorlar. Ben bugün 20+0 ım, bugün yaptırdım ilk dozu. Siz yarın gidip bir asm ile görüşün. Daha önce hemşire arayıp bilgi aldı mı sizden gebelikle ilgili. Sizi takip etmek onların asıl işi çünkü. Şimdiye kadar aramış olmaları lazım.

Cnm ben özel şirkette çalışıyorum, işverenim sagolsun anlayışlı o konuda idare ettiler. 25. Haftada çıktım izne ama doğum iznim 32 de başladı

Teşekkür ederim, rahatlattın

Cok geçmiş olsun ins saglikla atlatin

Canim bende hastayim 3-4 gundur bugun tat koku kaybi yasadim sanirim bende coronayim ilac kullanamiyoruz malum ben firina butun sarimsak attim folyoya sarip onu yedim antibiyotik niyetine.Bol meyve ve balli limon zencefil gecer insallah benim hafifledi bugun

Geçmiş olsun çok, en kısa zamanda atlatırsın umarım ben de çalışırken aklım çıkıyor, ortalık full hastalık. Maske takarken de zorlanıyorum, nefesim kesiliyor

Merhaba güzel anneler çok kilo aldığımı düşünüyorum benim gibi düşünen var mı ve ne yapabilrim.Gittikçe artan bir iştahım var.(6 kilo aldım)

Geçmiş olsun çok, en kısa zamanda atlatırsın umarım ben de çalışırken aklım çıkıyor, ortalık full hastalık. Maske takarken de zorlanıyorum, nefesim kesiliyor
Cok geçmiş olsun ins saglikla atlatin
Çok teşekkür ederim sağolun. Maske takmakta çok zorlaniyordum ben de nefessiz birakiyorfu resmen çünkü . Ofiste artış olunca takmaya başladım zorlayıp ama yetmemis demek ki. Kan sulandırıcı kullanacağım bı de ihtiyaç halinde parol alabiliyorum zaten. Çok geçmiş olsun ya evet tat koku yok şuan , hayatta içmem dediğim kelle paça çorbası almis eşim onu icebildim mesela ne sarımsak ne sirke ne çorbanın tadı asla yoktu.

Kızlar vücudunuzu nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ?
Ben çok kuruyorum halbuki çok da su içiyorum. Kuruyunca da kaşınıyorum rahatsız oluyorum
Nivea tüm vücut için olandan almıştım eskiden 700 ml duştan sonra kullanıyorum.Hamileyken vücut bakımı yapmak ayrıca zevkli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…