2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Harika maşallah.ben de her şey yolunda cümlesini bir duysam içim rahatlayacak.
Benim de miyomlarım var. Doğumdan sonra takibinde olunması lazımmış. Şimdi sıkıntı yok şükür.

Bu arada perinatolog magnezyum yazar mı acaba? Bazen karnımın içi kasılıyor gibi geliyor ama emin olamıyorum. Onun dışında kramp falan yok ama bilemedim. kendi doktoruma gitmeme daha var.

Masalah canimm bende 16.45 te giricem 19+4 um aslinda rutin muayenem ama doktorum detayli da yapabilir belki bakalim gidince gorucemm :)) insallah boyle yolunda devam edicek her sey

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı hemen alıp başlamam lazım

Kızlar magnezyumu ihmal etmeyin ben balık hapını atlayarak aldığımı söylediğim için doktor çok üstüne düştü magnezyumu yazarken. 17. Haftada vermişti. Çok önemliymiş bir sürü şey anlattı, sadece çok önemli olduğu kaldı hamile kafamda:))) nasıl yerleştiyse kafama magnezyum almak dışında herşeyi unutabilirim ama onu asla:))

Benim de alma vaktim geldi sanırım.
22+1 oldum bugün.
Ama doktorum kramp olursa yazacağım dedi.
Omega 3ü çoktan verdi zaten de bunda kramp yoksa gerek yok dedi.
Bende hala kramp yok ama yine de karnımdaki gerilme hissi düşündürdü beni.

Teşekkür ederim Ben de miyom olduğunu ilk defa duydum, zararsız bir boyuttaymış ama doğum sonrası takip etmekte fayda var. benimki ilaçtan vs bahsetmedi, hatta demir yetmiyorsa günde ikiye çıkarılabilir dedi ama yazayım falan demedi. Sanırım sadece ultrason yapıyor, gebe takibi yapmadığını biliyorum. Magnezyum eczaneden direkt alınabilir aslında, tavsiyelere göre alabilirsin belki
Masalah canimm bende 16.45 te giricem 19+4 um aslinda rutin muayenem ama doktorum detayli da yapabilir belki bakalim gidince gorucemm :)) insallah boyle yolunda devam edicek her sey
Teşekkürler vakti gelmiş sayılır yapabilir aslında iyi olsun da geç olsun

tarama yaptırmadım her türlü kabulüm dedim ama detaylıda böyle bir şey duymak kötü hissettirdi
Canım doktor olur dememiş ki zaten diyemez, bu sadece bi ihtimal ve Rabbim bilir ancak olmama ihtimali daha yüksek, kaldı ki ben gibi tarama testlerini yaptırmamışsın zaten kabulüm demişsin, artık kendini rahatlatmaya çalış ve üzülme , bunu demesi kolay yapması çok zor biliyorum bana da kordonu düz düşük kilolu bir bebek olabilir gelişim son haftalarda yavaşlayabilir dendi kaç gün düşündüm bilmiyorum ama aştım, kötü hissetmen normal ama çabuk aşmaya bak, aldırma düşüncen yoksa doktor doktor da gezme ,tevekkül et, Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah, her halükarda doğan bir melek olacak onlar bize emanetler, Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez , imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah

anne bebek fuarına girişi nasıl yaptınız ben bilet alım sayfasını bulamıyorum. gitmek gerekir mi birde nasıldı acaba
Fuara perakende müşterisi giremiyor demişlerdi yani bilet vs alınamıyor. Ama belki denenebilir bilemedim.
Ben şu anda bir mobilya firmasında çalışıyor görünüyorum. Sigortam devam etsin diye böyle yaptık. Kendi firmamın ismiyle cbme nin internet sitesinden kayıt yaptırdım öyle girdim. Çıktı olmadan girilmiyor.
Fuarın amacı aslında distribütör bulmak, yurtdışına satmak vs. Ben bebek eşyaları konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Oda nasıl olur, beşik mi almalı, hangi araba alınmalı falan hiçbir şey bilmiyorum yani anlayacağınız. Biraz ufkum açılsın diye gittim. Oda konusunda faydası oldu. Ama modoko daki bir kaç firmayı da gezsem aynısı olurdu.
Ancak şubat ayındaki fuar ve ocak sonundaki mobilya fuarı benim için daha mantıklı olacak gibi görünüyor. Bu fuarda çok sayıda kıyafetçi vardı. Araba nerdeyse hiç görmedim diyebilirim. Bebeş eşyaları konusunda da zaten bildiğimiz markalar vardı e bebek te satılanlar falan. Topladığım kartlar 10 tane bile etmez. Yani bu fuardan ziyade mobilya fuarıyla anne bebek fuarı daha mantıklı olacak gibi

Bu yaşta (35) ilk bebek olunca ve öncesinde 2 kayıp olup da tüp bebekle olunca ister istemez çok evham yapıyorum. Ama yine de doktorum siz beni hiç yormayan bir çiftsiniz diyor. Demek ki henüz onu sıkboğaz edecek kadar evham yapmıyormuşum magnezyum başlattı, sancıların olursa alırsın, her gün almana gerek yok dedi
Detaylıda uzun uzun görmek çok keyif veriyor. Tek tek parmaklarına kadar bakıyor ya insanın ekranı gidip öpesi geliyor
Dün fuarda baby doppler gördüm. Kalp atışlarını evde de dinleyebilmek için. Bundan 1-2 ay önce görsem kesin almıştım. Şimdi hareket ediyor da allahtan evhamlarım eskiye nazaran daha az

Ay hala mı yaaaaaaaa
Bu kadar zaman kabullenmeyince peşini bırakmaları gerekirdi. Üzüldüm sizin için. İnşallah gönlünüzden geçen olur

Ben magnezyum için aile hekimine dedim yazar mısınız diye. Elimde olsun diye düşünüp dedim. Biten takviyeleri demir ilacını yazdırmaya gittiğimde sordum yani.
Dedi ki bu kafanıza göre alabileceğiniz bir takviye değil. Gerekli değilse çok sakıncaları da olabilir. Doktorunuzun önermesi gerekir dedi. ben de tamam dedim. Kendi doktorumla da bi görüşeyim o zaman.

Vallahi bana da boğaz ağrısı ile gittiğimde ben istemeden aile hekimi yazdı yaklaşık 1 ay önce :) herkesin uygulaması farklı. Bence de siz sorun doktora yine de içiniz rahat etsin

Eki Görüntüle 3174415
Eki Görüntüle 3174414 Eki Görüntüle 3174413

Kızlar takip ettiğim bir hesap HabibeHemşire bu şekilde paylaşımlar yapmış Bu konu çok kafa karıştıracak gibi

Çatlak kremi doğalmış demek. Bayılmıştım ben ya. Ama benim böyle içerik araştıran arkadaşım iki çocuğuna da mustela kullanmıştı. O da öneriyor. Çok araştıran ve yumuşatıcı bile kullanmayan biri. Bilemiyorum. Kabul etmek istemiyorum. Prima premium care için de temiz içerik değil diyenler var sanırım ama ben kullanacağım yine de. Ondan aldım. Kullananlar çok memnun çevremde diye. Tercih meselesi.

höf aile dışından kimse ses etmese de bu işler güzellkle hallolsa, büyüklerin ismini koyma geleneği umarım bir gün yokolur :)
Evet ya o ne biçim gelenek zaten! Ben sırf geyik olsun diye annemin yanındayken “ananesinin ismini koyucam; zeynep olacak” diyorum aman sakın koyma hayır istemiyorum diyo. Kayınvalidemin yanında da “babaannesinin ismini koyucam; gönül olacak” diyorum ay yok sakın koyma diyo
Daha günümüz isimleri olacakmış, öyle istiyor ikisi de.
Biz henüz karar veremedik ama herkes bi isimle sesleniyor kendine göre

Vallahi bana da boğaz ağrısı ile gittiğimde ben istemeden aile hekimi yazdı yaklaşık 1 ay önce :) herkesin uygulaması farklı. Bence de siz sorun doktora yine de içiniz rahat etsin

Gerçekten doktorların bu denli farklı yorum yapmaları çok enteresan. ben de anlamıyorum. Kafam karışmasın diye de sadece kendi doktorum ne derse ona tamam diyorum. Yoksa işin içinden çıkamayacağım.

Ürünler markalarla ilgili bir bilgim yok. Naçizane tavsiyem bu tip şeyleri (krem, losyon, şampuan vs) internetten almamanız yönünde olacak. Sahte çok fazla ürün oluyor. Ülkemizde bu konuda firmalara güven yok maalesef. Eczane candır. Eczacıyla biraz da yakınlığınız varsa indirim de yapar

Bence de eşim eczacı. O kadar çok sahte ürün varmış ki piyasada. Kesinlikle önermiyorlar. Bazen bazı ürünlerin fiyatını söylüyorum ona, internette şu kadarmış diye. Nasıl olur biz o fiyata depodan alamıyoruz diyor.

Ben de eşime öyle diyorum zaten, bu gidiş babanın ismine doğru gidiyor
Ahhaha sen modern isim bakmaya başla. Yada babanın ismi güzelse sende istiyorsan neden olmasın
Ben biraz daha geçmesini bekliyorum o ürünleri almk için bide internete çok güvenmiyorum eczane en iyisi Canm.
Benim dahiliye doktoru sağolsun bu ilaç konularında kadın doğumcu ve aile hekiminden daha ilgili. Bı 10 güne randevum var gidince bittiğini derim yazar.
Hamilelikte doktorun önermesiyle alınan her takviye önemli bence ya ihmal edilmemeli

ya bende 35 yaş bu grupta epeyce var bu yaşlarda arkadaşlar :) annem bu aşta doğurdugunda utanıp beni ablamlara tasıtmıs:))) zaman artık cok farklı. inşallahj hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız. sizin evhamınızı da gayet iyi anlıyorum, bu annelik içgüdüsü zaten, birinci değil beşte olsa merak ediyoruz canımız onlar :) Doktorunuz da demiş zaten çokta bunaltmamıssınız
Ay hala mı yaaaaaaaa
Bu kadar zaman kabullenmeyince peşini bırakmaları gerekirdi. Üzüldüm sizin için. İnşallah gönlünüzden geçen olur
ah sorma yaaa ,karsımda inat bi aslan burcu var bende inat sayılırım kovayım, bu savaştan kim galip cıkacak belli değil işin kötü yanı savaş konusunun kendi evladımız oluşu, ben de üzülüyorum cidden, umarım vazgecer
ne şanslısın yaa, anlayışlı ailen ve eşin. benimki biraz geleneksel kafada bi adam, kendi babannesi dedesi bile koyma ne yapacaksın diyolar bu olur mu ya babamı koycam tabi diyo, gelişememiş kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…