- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.525
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.241
Orzax ocean ürünlerini çok seviyorum. Folik asitimi de bu markadan kullandım hamilelik öncesi ve ilk 3 ayında.Bugün aldım ocean extramag vermiş bana doktorum
Ahhahasen modern isim bakmaya başla. Yada babanın ismi güzelse sende istiyorsan neden olmasın
Ben biraz daha geçmesini bekliyorum o ürünleri almk için bide internete çok güvenmiyorum eczane en iyisi Canm.
Benim dahiliye doktoru sağolsun bu ilaç konularında kadın doğumcu ve aile hekiminden daha ilgili. Bı 10 güne randevum var gidince bittiğini derim yazar.
Hamilelikte doktorun önermesiyle alınan her takviye önemli bence ya ihmal edilmemeli
Daha önce alışveriş yaptığınız ve güvenilirse olabilir tabi.Galiba ben de şampuan yağ vs ürünleri eczaneden alacağım ama bir yandan da diyorum artık her şey internette. Sıkıntı olmaz falan. Bir site var dermoeczanem diye ona çoook güveniyorum. Son kullanma tarihleri ileri olan ürünler yolluyorlar. Hiç sorun yaşamadım. Alırsam o siteden alacağım galiba.
bende doktoruma yazdım ocean extramag al dedi. zaten magnezyum çok önemli. ben krampları bekledim keşke daha önce başlasaydım. bugün alıyorum hemenBugün aldım ocean extramag vermiş bana doktorum
Magvital şase kullanıyorumMagnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladıhemen alıp başlamam lazım
Gözünüz aydınKızlar detaylıdan çıktım, yemeğimi de yedim, rahatladığıma göre yazabilirimyaklaşık yarım saat belki biraz daha fazla sürdü. Her şeyine bakıldı, sorunsuz şükürler olsun merak ettiklerimi sordum. Over torsiyonu yaşadığımı söyledim, yumurtalıklara baktı bir sorun yok. Bir kaç tane miyomun var dedi ama müdahale edilecek durumda değilmiş. Doğumdan sonra küçülecektir ama takip etmek lazım dedi. Bazen karnım sertleşiyor geçiyor dedim, günde 7-8 defa beklenir zaten, fazlaysa sıkıntı dedi. Aldığım kiloyu sordu, dikkat et kilona dedi, sanırım fazla buldu şeker yüklemesi ailede varsa özellikle yaptır dedi. 50 gr şekerin hiçbir zararı olmazmış. Bir hafta önden gidiyor, hep böyleyse en başında beri erken döllenmedir dedi. En başından beri öyleydi, ilk aylar takibimi yapan doktorum da öyle demişti ama sat ı düzelteceğini söyleyip düzeltmemişti. Normalde 20+2 yim ama ölçümlere göre 21+2 çıktı. Bebek 24 cm 425 gr. Renkli fotosunu çekmeye çalıştı baya, uğraştı sonunda komik bi fotosunu yakaladı Serviks kapalı, uzunluğu da iyi dedi.
Bende durumlar bunlar, detaylıyı da atlattık
Desitin çok iyi, maviyi günlük, moru pişik olursa kullanmıştım kızımaEvet evet desitin demişlerdi bana da. Onu hatırlayamadığım için yazmadım. Arkadaşlarımdan biri önerdi çok iyi diye. Ona da bakayım ben. Mustela zaten kesin benim için de.
Canım ben oğlumda Bepanthol pişik kremi kullandım çok memnun kaldım. Yine onu almayı düşünüyorum mustelanin pişik kremini almıştım hic güzel değilCanım ben de mustela alacağım. Net bir şekilde karar verdim. Şampuan ve yağını mustela almam gerek dedim. Çünkü çatlak yağına bayılmıştım. Çok kaliteli. Bebek ürünlerini de öve öve bitiremiyorlar.
Yalnız pişik kremini mustela almayacağım. Onun memnuniyeti daha az. Bübschen önerdiler. Başka markalar ve kremler de var. O konuda araştırmalarım sürüyor. Doğal kantaron yağı da çok iyiymiş pişik olmaması için.
Daha önce alışveriş yaptığınız ve güvenilirse olabilir tabi.
Şey duymuştum tarihî geçen ürünlerin tarih kısmını silip yeniden yazabiliyorlar o yüzden biraz cekimserim bu konuda.
Canım ben oğlumda Bepanthol pişik kremi kullandım çok memnun kaldım. Yine onu almayı düşünüyorum mustelanin pişik kremini almıştım hic güzel değil
Ayrıca bir araştırma yapacağım ben bakalım ne çıkacakÇatlak kremi doğalmış demek. Bayılmıştım ben ya. Ama benim böyle içerik araştıran arkadaşım iki çocuğuna da mustela kullanmıştı. O da öneriyor. Çok araştıran ve yumuşatıcı bile kullanmayan biri. Bilemiyorum. Kabul etmek istemiyorum. Prima premium care için de temiz içerik değil diyenler var sanırım ama ben kullanacağım yine de. Ondan aldım. Kullananlar çok memnun çevremde diye. Tercih meselesi.
Bu tarz ürünleri ya dermoeczanem den ya da bildiğimiz yerel eczanelerden alıyorum canımÜrünler markalarla ilgili bir bilgim yok. Naçizane tavsiyem bu tip şeyleri (krem, losyon, şampuan vs) internetten almamanız yönünde olacak. Sahte çok fazla ürün oluyor. Ülkemizde bu konuda firmalara güven yok maalesef. Eczane candır. Eczacıyla biraz da yakınlığınız varsa indirim de yapar
Babanın ismi güzel olsa düşünürdük ama eşim de ben de beğenmiyoruzAhhahasen modern isim bakmaya başla. Yada babanın ismi güzelse sende istiyorsan neden olmasın
Ben biraz daha geçmesini bekliyorum o ürünleri almk için bide internete çok güvenmiyorum eczane en iyisi Canm.
MaşAllah paşayaMerhaba kızlar, herkes iyidir umarım..bugün kontrolüm vardı, oğluşumu gördüm yüz üstü yatıyordu minnoşherşey yolunda idi çok şükür, 21.5 cm ve 320 gr olmuş, 19+4 deyim...21+5te ayrıntılı ultrason var :) umarım iyi haberler alırız..Bu arada 1 haftadır hareketleri hissediyorum çok güzel bir his, darısı herkesin başına... sevgilerle
Ay ne güzelMerhaba kızlar, herkes iyidir umarım..bugün kontrolüm vardı, oğluşumu gördüm yüz üstü yatıyordu minnoşherşey yolunda idi çok şükür, 21.5 cm ve 320 gr olmuş, 19+4 deyim...21+5te ayrıntılı ultrason var :) umarım iyi haberler alırız..Bu arada 1 haftadır hareketleri hissediyorum çok güzel bir his, darısı herkesin başına... sevgilerle
Sağlık olsun çıkınca haber edersinizBeklemedeyimdaha girmedim. Bana 15 dk önceden gelin dediler ama yetişemedim eşimi bekledim. O yüzden süre sarktı biraz. Şimdi bir hasta varmış giricem ben de
O uzuuun uzun bakmalar nasıl sarıyor nasıllAy ne güzelserklajla ilgili de her şey yolunda sanırım bizimkinin de fotosunu çekti, bu defa daha çok belli yüz hatları. Uygulamada bu hafta yüz hatları oluşur, yazıyordu sanırım ondan. Detaylıya gittiğinizde daha net görmüş olacaksınız görüntüleri DVD ye attı, şu an işteyim açıp bakamıyorum, akşam bakıcam
Bütün modum düştü gelişimi iyi ama sen hiç kilo almadığın için gelişimi durur gelişim geriliği başlar dedi böyle bişey olabilir miKızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı 23+6 haftalığız ve bir önceki kontrolüm 19+6 daydı bu ara sürede hiç kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi haftasına uyumlu dedi 587gr mış ama çok üzüldüm doktor aşırı kızdı gelişimi durur sen kilo almadığın için dedi
Serklaj iyi şu anda, yere paralel yaşama devam, idrar yolu enfeksiyonu çıktı, kültür sonucuna göre antibiyotik verecekmiş bekliyorum, bazen ağrı oluyor alt karında belki ondandır, başka bir sıkıntı yok çok şükür umarım da olmazAy ne güzelserklajla ilgili de her şey yolunda sanırım bizimkinin de fotosunu çekti, bu defa daha çok belli yüz hatları. Uygulamada bu hafta yüz hatları oluşur, yazıyordu sanırım ondan. Detaylıya gittiğinizde daha net görmüş olacaksınız görüntüleri DVD ye attı, şu an işteyim açıp bakamıyorum, akşam bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?