2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bugün aldım ocean extramag vermiş bana doktorum
Orzax ocean ürünlerini çok seviyorum. Folik asitimi de bu markadan kullandım hamilelik öncesi ve ilk 3 ayında.
Bana doktor vermedi magnezyum ama bunu almak istediğimi söyleyeceğim ben de. Boyun ve baş ağrıları yaşayanlar da kullandığını belirtmiş. Kramplar harici ona da iyi geliyormuş.

Galiba ben de şampuan yağ vs ürünleri eczaneden alacağım ama bir yandan da diyorum artık her şey internette. Sıkıntı olmaz falan. Bir site var dermoeczanem diye ona çoook güveniyorum. Son kullanma tarihleri ileri olan ürünler yolluyorlar. Hiç sorun yaşamadım. Alırsam o siteden alacağım galiba.

Daha önce alışveriş yaptığınız ve güvenilirse olabilir tabi.
Şey duymuştum tarihî geçen ürünlerin tarih kısmını silip yeniden yazabiliyorlar o yüzden biraz cekimserim bu konuda.

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı hemen alıp başlamam lazım
Magvital şase kullanıyorum
Gözünüz aydın Ne güzel haberler, darısı başımıza..
Evet evet desitin demişlerdi bana da. Onu hatırlayamadığım için yazmadım. Arkadaşlarımdan biri önerdi çok iyi diye. Ona da bakayım ben. Mustela zaten kesin benim için de.
Desitin çok iyi, maviyi günlük, moru pişik olursa kullanmıştım kızıma

Canım ben oğlumda Bepanthol pişik kremi kullandım çok memnun kaldım. Yine onu almayı düşünüyorum mustelanin pişik kremini almıştım hic güzel değil

Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım..bugün kontrolüm vardı, oğluşumu gördüm yüz üstü yatıyordu minnoş herşey yolunda idi çok şükür, 21.5 cm ve 320 gr olmuş, 19+4 deyim...21+5te ayrıntılı ultrason var :) umarım iyi haberler alırız..Bu arada 1 haftadır hareketleri hissediyorum çok güzel bir his, darısı herkesin başına... sevgilerle

Canım ben oğlumda Bepanthol pişik kremi kullandım çok memnun kaldım. Yine onu almayı düşünüyorum mustelanin pişik kremini almıştım hic güzel değil

Mustela pişik kremi konusunda hep öyle yorum aldım ben de.
Bepanthol içeriği güzel çok iyi markalardan. aklımdakilerden biri. İlk şans vereceğim o olabilir.

Ayrıca bir araştırma yapacağım ben bakalım ne çıkacak
Bu tarz ürünleri ya dermoeczanem den ya da bildiğimiz yerel eczanelerden alıyorum canım
Ahhaha sen modern isim bakmaya başla. Yada babanın ismi güzelse sende istiyorsan neden olmasın

Ben biraz daha geçmesini bekliyorum o ürünleri almk için bide internete çok güvenmiyorum eczane en iyisi Canm.
Babanın ismi güzel olsa düşünürdük ama eşim de ben de beğenmiyoruz

MaşAllah paşaya

Ay ne güzel serklajla ilgili de her şey yolunda sanırım bizimkinin de fotosunu çekti, bu defa daha çok belli yüz hatları. Uygulamada bu hafta yüz hatları oluşur, yazıyordu sanırım ondan. Detaylıya gittiğinizde daha net görmüş olacaksınız görüntüleri DVD ye attı, şu an işteyim açıp bakamıyorum, akşam bakıcam

O uzuuun uzun bakmalar nasıl sarıyor nasıll maşAllah kuzularımıza

Kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı 23+6 haftalığız ve bir önceki kontrolüm 19+6 daydı bu ara sürede hiç kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi haftasına uyumlu dedi 587gr mış ama çok üzüldüm doktor aşırı kızdı gelişimi durur sen kilo almadığın için dedi

Bütün modum düştü gelişimi iyi ama sen hiç kilo almadığın için gelişimi durur gelişim geriliği başlar dedi böyle bişey olabilir mi

Serklaj iyi şu anda, yere paralel yaşama devam, idrar yolu enfeksiyonu çıktı, kültür sonucuna göre antibiyotik verecekmiş bekliyorum, bazen ağrı oluyor alt karında belki ondandır, başka bir sıkıntı yok çok şükür umarım da olmaz yaaa çok merak ettim, baya baya gördünüz yani ne mutlu umarım biz de önce sağlıklı olduğu haberini alır sonra görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…