2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Valla canım bilemiyorum doktorun ne derse o ama ben de başından beri perinatolog ile devam ediyorum benim de ailemde var eh bende de çıktı işte başından beri diyet, ilaçlar, ve ölçümlerle gidiyorum bu yüzden çok da yıprandım hatta derler ya hamileliğin keyfini çıkar, o bende yok maalesef :) benim doktorum asla gerek yok dedi ama her bünye ve hamilelik farklıdır biliyorsun yaptır dediyse doktorun vardır bir bildiği

O uzuuun uzun bakmalar nasıl sarıyor nasıll maşAllah kuzularımıza
Ay evet kaydedeyim de telefona açıp bakarım
Enfeksiyon yapabiliyormuş o ağrıyı. Çok güzel geçsin, hayırlı haberlerini alın inşallah görünce suratımdaki gülümsemeyi anlatamam

Normalde var mıydı, gebelikten sonra mı çıktı ortaya? Çok geçmiş olsun en azından durumu bilip dikkat ediyorsunuz. Bir çok insan farkında bile değil, bu yüzden çeşitli sıkıntılar yaşıyorlar. Gittiğim perinatolog prof dr, Çapa’nın hocası, dediyse vardır bildiği, yaptırıcam mutlaka.

Bebeğin kilosu gelişimi iyiyse şu an endişe edecek bir durum görünmüyor bence. Bundan sonra dikkat eder, alırsınız kilo. Çok zor kilo alan biri değilseniz. Benim için kilo almaktan kolay bir şey yok maalesef 4-4,5 kg aldım toplamda, doktor fazla buldu. Anlayamadım ne yapmamız gerek

Aslında bende 51 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 55 im ama şu iki kontrol arası bir aylık süreçte almamısım diye okadar çok üstüme geldi ki doktor çok üzüldüm bebeğin gelişimi durur vs vs haftaya kilo almış olarak gel dedi hayır sağlıklı kilo almak mı daha iyi sağlıksız mı yiyim de geliyim daha mı iyi

4,5 kiloyumu fazla buldu ay beni gorse neler der kim bilir

Bebeğin gelişimi iyiyse niye bir anda dursun canım niye öyle korkutmuş seni

Beslenmenden eminsen bence takma bana da perinatolog aynı şeyi söyledi bende dedim paketli gıda tüketmiyorum beyaz un yemiyorum şeker tuketmiyorum nasıl kilo almamı bekliyorsunuz dedim bisey bulamadı porsiyon arttır dedi

Açıkçası benim rutin kontrolümü yapan prof kilomu bile ölçmüyor, sormuyor da Daha önce gittiğim doktorum kendisi ölçüyordu. Çok kilo alımı da diyabet vs şüphesi getiriyor akla. Porsiyonları biraz arttırabilirsiniz. Üzülmeyin, sağlığı yerindeymiş

Detaylıya girdim. Her şey yolunda. Gelişimi çok iyi dedi. Her şeyine bakıldı.
Gittiğim yer renkli fotoğrafını çerçeve içine koyup veriyormuş. Çok hoşuma gitti bu
ama ben alamadım bi foto o şekilde.
Çünkü benim canım kızım hep sırtını döndü.
Tatlı şeyler yiyip gitmiştim üstelik ama işe yaramadı bu defa sanırım. Sonra doktor dışarı yolladı biraz yürü ve çikolata ye tekrar gel dedi. Yine olmadı. Bu kez de uyumuştu. Yine çıktım bekledim. 3. Kez tekrar girdim. Hareketlendi fakat yine dönmedi yüzünü
Yine de bir kare yakaladı doktor. Onu verdi. Ama hafta içi tekrar çağırdı. Bi kez daha deneyelim daha net bir fotoğraf verebilmek için dedi. Böyle bir şans tanımaları da güzel ne diyim.

Size 2 isim yolu görünmüş çoktan ama herkes çocuğa kendi sevdiği isimle seslenecek gibi

Ben demiri de ocean kullanıyorum, d vit de. Magnezyumu da işte 2 gündür kasıkta olan sancılar için verdi. Her gün içmek için değil ama, sancı olduğu günlerde içersin dedi. Bugün ilkini içtim bakalım nasıl devam edecek.
Demir ilacına başladığımdan beri tıkıt tıkır işleyen bağırsaklarım yavaşlamıştı. Ona da etki etmesini umuyorum

Tam n’aptınız yazmışken mesajı gördüm gözünüz aydın, her şey yolundaymış çerçeveyle vereni ilk kez duydum. Benimkini bu defa basıp bile vermedi, dijital ortamda bir daha çağırmaları da güzel

Gözünüz aydın

bende doktoruma yazdım ocean extramag al dedi. zaten magnezyum çok önemli. ben krampları bekledim keşke daha önce başlasaydım. bugün alıyorum hemen
Ben magnezyum kullanmamız gerektiğini bilmiyordum bile. Geç kaldığımızı düşünmedim hiç. Kasıklarımda sancı olmasa doktorum yine de verecek miydi bilmiyorum sormadım açıkçası. Siz henüz 20 desiniz. Keşke lik bir durum yoktur bence, rahat olun. Olsaydı doktorunuz üzerine basa basa söylerdi

Ahmet hoca mı olcmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…