2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Mrb bende Nisan ayı anne adayıyım ilk defa yazıyorum 12+4 günlük oldum bugün 3 oğlum var ve 4. Gebeyim cinsiyeti ogrenmedim daha birşey sormak istiyorum ağızda metalik tat cinsiyetle alakasi varmıdır bu durumun
Canim ağzında 3 ay sürekli metalik tat olan arkadaşımın kızı oldu😊

Yine çatlak konusuna değineceğim😄 bir tek ben takıyorum bunu sanırım.😑
Çatlaklar cildin yüzeyiyle alakalı değil de alt katmanla ilgili bir meseleymiş. 😕
Ceyda Düvenci’nin hamilelik günlüğüm programındaki Ayşe hanım bunu söyledi.
O kadar yağ ve jel gerçekten işe yaramayabiliyor demek ki. Önlem alalım dedik ama sonuçta olacağı varsa da önüne geçmek mümkün değil herhalde. Yüzeyine uygulama yapıyoruz ancak kremlerle. Bunu duyunca üzüldüm.
Yine de umudum var. Her gün yağlara devam ediyorum😞
Cok takıyorsun canım ben catlaklarima bakınca mutlu oluyorum açıkçası bebegimin vesile olduğu hatıralar benim için bir vücut catlicaksa ne yaparsan yap çatlar inan bunları kendine dert etme saglikla gelsin yeter onlarda sana hatıra kalır 🥰

Benim de 15 gün önce boğazım şişmişti. İlaç almamakta direnince daha kötü oldu. Sonra kadın doğumcum enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli bebek için deyince bir KBB'ciye gittim o da hamilelerin içebileceği antibiyotik grubundan bir ilaç verdi. Kutuyu bitirmeden 1 hafta içinde hafifledi ve geçti çok şükür. Sana da geçmiş olsun sen de doktoruna bir danış bence durumunu
Çok teşekkür ederim canım danışayım inşAllah

En başından beri kız hissediyorum ama yüzük hariç bütün teoriler erkek diyo bakalm sonuç ne olacak 😂
Benimde bütün teoriler erkek hatta instgramdan cinsiyet tahmini yaptirdim o bile erkek çıktı çin takvimi de erkek bir tek Rus takvimi kız

Mrb bende Nisan ayı anne adayıyım ilk defa yazıyorum 12+4 günlük oldum bugün 3 oğlum var ve 4. Gebeyim cinsiyeti ogrenmedim daha birşey sormak istiyorum ağızda metalik tat cinsiyetle alakasi varmıdır bu durumun
Merhaba. İki kızım var ikisinde de 12.haftaya kadar ağzımda metalik tat hissettim şimdi 3.bebeğime hamileyim metalik tat hissi hiç olmadı bakalım cinsiyeti ne olacak.

Merhaba. İki kızım var ikisinde de 12.haftaya kadar ağzımda metalik tat hissettim şimdi 3.bebeğime hamileyim metalik tat hissi hiç olmadı bakalım cinsiyeti ne olacak.
İnslhh öyledir rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin sağ bacağıma vuran siddetli ağrı erkektir kesin diyolar kafam çok karıştı yarın kontrolüm War belli olur hersey son doğumum o yüzden kızım olmasını çok isterim hayırlısı artik

İnslhh öyledir rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin sağ bacağıma vuran siddetli ağrı erkektir kesin diyolar kafam çok karıştı yarın kontrolüm War belli olur hersey son doğumum o yüzden kızım olmasını çok isterim hayırlısı artik
Canim en tecrübeli sensin aslında, erkek belirtilerini sen bize söyle, 3 deneyimin var😊

Kizlar ankarada olanlar, doğum için hastane ve doktor önerisi olan var mi, benim söyle bir özel durumum var doğuda çalışıyorum dogum iznine ayrılınca ancak orada takibe devam edeceğim çünkü ailem orada eşimde ankaraya yakin ama şimdiden doktoru seçip kabul edip etmeyeceğini sormak istiyorum, memnun olanlar varsa doktorundan tavsiye bekliyorum, kadın doktor istiyorum doğum için özellikle, şimdiden teşekkür ederim 😊🌸 @snowflake88 @kayramberamveram @bernisko @eymen350635 @Black87 A Artur pank pank
Merhaba, ben Memorial’da Kudret Erkenekli’ye gidiyorum. Onun gebelik takibi için hafta sınırlaması var mı bilmiyorum. hastane araştırırken Tobb Etu’de 32. haftadaki bir gebenin doktora danışarak gebelik takibini kabul ettiklerinden bahsetmişlerdi, belki orayı da düşünebilirsiniz, tobb’ta gebelik takibi yapan 2 doktor var, ikisinden de memnun olan tanıdıklarım var. Bu arada, değişmediyse Gazi üniversitesi 16.haftadan sonra yeni gebe takibini kabul etmiyormuş duyduğuma göre.

Merhaba, ben Memorial’da Kudret Erkenekli’ye gidiyorum. Onun gebelik takibi için hafta sınırlaması var mı bilmiyorum. hastane araştırırken Tobb Etu’de 32. haftadaki bir gebenin doktora danışarak gebelik takibini kabul ettiklerinden bahsetmişlerdi, belki orayı da düşünebilirsiniz, tobb’ta gebelik takibi yapan 2 doktor var, ikisinden de memnun olan tanıdıklarım var. Bu arada, değişmediyse Gazi üniversitesi 16.haftadan sonra yeni gebe takibini kabul etmiyormuş duyduğuma göre.
Çok teşekkür ederim 🌸

Dimi 🙂 hep ekşi şeyler tükettim ve meyve iki oğlumda 3.ayima kadar aşırı mide bulantısı ve kusma oldu üçüncüde biraz daha hafif di ama yinede bulantilarim oldu göğüs ucunda kararma Kasık dan bacağa vuran ağrı aklıma gelenler şuan bunlar 🙂

Ah hersey duzeldi mide bulantilarim gecti kasik agrilarim azaldi uykusuzluk gecti artik hamileligin balayi dedikleri zamana gectim cok sukur derken 1 haftadir gaz problemi cekiyorum. Geceleri agridan uyaniyorum, askinda kabizlik problemimde yok ama sanki gunlerdir tuvalete cikamamis gibi siskin hissediyorum. Usuttummu diye dusundum falan kac gundur yasli neneler gibi patiklerle geziyorum ama yok ne gazmis cok afedersiniz aslaa gecmiyor olur olmadik yerde bastiriyor birde 🙈 varmi gaz problemi yasayan arkadaslar budami bir parcasi bu surecin acaba

Kaç kişi tanıyorum gebelikte sağ bacak ağrısı çekip de kızı olanı onun için belirtilere hiç takılmayın gönül farklı ister ama yeter ki sağlıklı olsunlar. Allah sizin de gönlünüze göre versin.

Bu arada ben tatildeydim cok bakamadim bazi arkadaslar pasif olmus gittikce azalmisiz neler oldu boyle eski pasiflerde geri donemedi kimsenin haber yokmu

2. Trimesterda kullandığımız vitaminlerde folik asit olması sıkıntı olur mu? 3 ay bitince folik asiti bırak dedi bana doktorum. Ben de belli bi aydan sonra folik asit fazlalığının da iyi olmadığını okumuştum da bi yerde kafama takıldı.
Bugün perinatolog ile randevum vardı, değiştirdi vitaminleri. Artık ocean mummy ve ocean microfer kullanacakmışım. D vit de devam

Back
X