• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu arada çin takvimi Rus takvimi yüzük testi hepsi kız çıkıyordu nub bilmiyorum devlet hastanesi camur gibi bi goruntu veriyordu :D ramzi erkek çıkıyordu ramzi hariç hepsi tuttu:KK68:

Kızlar alacaklar varsa bi baksın öyle denk geldi atayım dedim

Eklentiler

• E257D978-2F05-469A-AD62-8097F8B82810.webp
    E257D978-2F05-469A-AD62-8097F8B82810.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamam :KK68: doktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür:KK49::dondurma::KK200:

Maşallah canım çok sevindim 😍😍 gönlüne göre oldu.🥰🥰 ne mutlu sana😇 sağlıkla doğsun güzel kızın🧿😍😍

Selamlar:KK49:Ben de kontrolden geldim, dörtlü test için kan verdim. İyi dedi doktorcuğum, görünen bir sıkıntı yokmuş.😍 10+5'teyken kıza benzetmişti, bu sefer kesinleştirdi kız olduğunu.:oops:

Hayırlı olsun😍
Ben de ikili test yaptırmıştım. 4lü de yaptıracağım. 4lü testte hem kan alınıyor hem de perinatologda detaylı ultrasona bakılıyormuş dendi bana. Doğru mu? Sizin de öyle mi oldu?

Ben ataşehir de oturmuyor olmama rağmen palladium un karşısında alle klinik e gidiyorum. Alle den aşırı memnunum. Konuştuğum bir çok gebeden daha özel bir ilgi görüyorum. Mesela doktorum, alle den başka bir kadın doğum doktoru, alle nin perinatoloğu, eşim ve asistanı içeren bir Whatsapp grubu var. En ufak bir şeyi oradan yazabiliyorum. Anında da cevap veriyorlar. Tüm test sonuçlarım da oradan paylaşılıyor; dolayısıyla bir arşiv oluşmuş oluyor. Ayrıca bir çok insan detaylıya 21 de giriyor ama alle nin kendi stratejisine göre önce 14 te sonra 21 de giriyorsunuz. 14 te erkenden girip tek tek tüm organlara, parmaklara, beyine falan bakıyorlar ki kromozomal bir problem varsa erkenden görüp ona göre ne yapılacağına karar vermek için gibi.. şimdilik gördüğüm farklar bunlar. İlerleyen zamanlarda da belki olacaktır. Ama bunları arkadaşlarıma söylediğimde inanamadılar, gerçekten güzel bir yer

Doğumu hangi hastaneyi istersen orada yapıyorlar. Benim acıbadem sigortam olduğu için acıbadem Altunizade veya Acıbadem Ataşehir hastanesinde yapacağım kısmetse 🙏🏻
Alle de ücretler nasıl acaba

Kızlar merhaba buradaki gebelikler daha ileri haftada diye buraya yazmak istedim bende mayıs da doğum yapıcam Insallah geçen gün dr gittim crl ölçümüne göre bebek 11+4 gözüküyor dedi tüp bebekle hamile kaldım bu arada ense kalınlığı 2.9 mm dedi dr sınırda diyebilirim biraz yüksek dedi ikili test yaptırmalı miyim sizce biraz endişelendim moralim bozuldu aslında bisi çıkacağını düşünmüyorum ama test sonucu da riskli çıkarsa hepten moralim bozulur elimden bisi de gelmez acaba yaptırmasam mi ki 25 inde dr a gidicem bakalım biraz uzun oldu ama cevap verirseniz sevinirim🙈🤗

Kızlar merhaba buradaki gebelikler daha ileri haftada diye buraya yazmak istedim bende mayıs da doğum yapıcam Insallah geçen gün dr gittim crl ölçümüne göre bebek 11+4 gözüküyor dedi tüp bebekle hamile kaldım bu arada ense kalınlığı 2.9 mm dedi dr sınırda diyebilirim biraz yüksek dedi ikili test yaptırmalı miyim sizce biraz endişelendim moralim bozuldu aslında bisi çıkacağını düşünmüyorum ama test sonucu da riskli çıkarsa hepten moralim bozulur elimden bisi de gelmez acaba yaptırmasam mi ki 25 inde dr a gidicem bakalım biraz uzun oldu ama cevap verirseniz sevinirim🙈🤗
Canim ben 2 li test yaptirmadim ama böyle birsey söylese doktor direk fetal dna yaptırırdım, şimdi 2 li yapsan riskli çıksa gene acaba mi diyeceksin, imkanın varsa fetal yaptır, Allahin izniyle birseyi yoktur

Canim ben 2 li test yaptirmadim ama böyle birsey söylese doktor direk fetal dna yaptırırdım, şimdi 2 li yapsan riskli çıksa gene acaba mi diyeceksin, imkanın varsa fetal yaptır, Allahin izniyle birseyi yoktur
Bilemiyorum açıkçası bu şekilde olup da hiç bir test yaptırmayıp sadece ileri haftalarda ayrıntılı renkli ultrasonda yaptıranlar da oluyor aslında kendi tüp bebek dr umda risk görürse onu da yaptirabilirim maliyetli bisi o da sanırım Aminnnn inşallah bisi yoktur Rabbim korusun bebeklerimizi🥰

Ben hiç Bi gebeligimde 2 li test yaptirmadim canım çünkü sadece risk oranı veriyor ama yaptırabilirsen fetal dna daha net yüzde 98 99 gibi bi doğruluk oranı var ;)

Bence de ya fetal dna ya da amniyosentez yaptırmak gerek. Bebekte inşallah sorun yoktur ama varsa da bilmek annenin hakkı. Bu iki yöntem çok daha güvenilir.
Fetal dna yaptıranlar 300-450 dolar arasında yaptırdı genelde.euro üstünden yaptıran da oldu. İçeriğine göre de fiyat artıyor.

Fiyatlar pahalı maalesef. Doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapar firma konusunda eğer düşünürseniz.
Ben yaptırmadım bu arada. Yaptıranların burda paylaştığı fiyatlar böyleydi.

Bence de ya fetal dna ya da amniyosentez yaptırmak gerek. Bebekte inşallah sorun yoktur ama varsa da bilmek annenin hakkı. Bu iki yöntem çok daha güvenilir.
Fetal dna yaptıranlar 300-450 dolar arasında yaptırdı genelde.euro üstünden yaptıran da oldu. İçeriğine göre de fiyat artıyor.

Fiyatlar pahalı maalesef. Doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapar firma konusunda eğer düşünürseniz.
Ben yaptırmadım bu arada. Yaptıranların burda paylaştığı fiyatlar böyleydi.
Teşekkür ederimmm 🤗

Kızlar bu arada bugün chicco mağazasına girdim. 🥹
Onlar nasıl güzel kıyafetlerdi anlatamam. Ama yenidoğan kıyafetlerinde neredeyse her parça 700-800 lira.
Euro olarak etiketlerini gördüm. 20 euro-30 euro falan 🥲 ama biz almak istesek kaç kat para vermemiz gerekiyor.
Çok acı cidden. Ama aşırı güzellerdi yenidoğan ürünleri. Diğer markalar solda sıfır kalır.
İlk kez girip baktım tabii. O yüzden şaşkınlıkla baktım hayran kaldım. Çoğunuz biliyorsunuzdur zaten. Benim gibi yeni anne adayları uzak olabilir. :KK49:

Back
X