• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yine forumda dolaşırken gördüm rüyada altın görürsen kızın olurmuş.
Ben de görümcem de altın görmüştük. Bakalım tutacak mı😁 bunu da bi değerlendirelim.
Hatta benim haberim yoktu onlar altın gördük kızın olacak demişti bana. Bu da ayrı bi hurafe işte🙂
aaa ölemi vallaha 3 gun once gördüm ben de altın :) hadı hayırlısı

Merhaba ,6haftalik bebişimin fotosu bebek sağda yada solda olunca cinsiyeti ne oluyor.Cogunuzun cinsiyeti belli olmuştur.hepimizin bebisi sağlıkla gelsin inşallah merak ettim bende 😊
Canim benim soldaydi 6. Hafta erkek oluyodu teoriye gore ama kizim olucak insallah 🌸 bende hic bi teori tutmadi 🐣

Kızlarr 2 li testim çıktı dr daha görmedi çatlicam meraktan hiçbirşey anlamadım oran çeklinde değil referans aralığı yokk.

PAPP-A 2.71
BETA HCG 20.8

Ne demek bu?

şimdi doktorum aradı dedi ki sonuç 10.000 de 1 in altında çıktı bu çok düşük risk demek sonuç temiz aylık kontrollerimize devam dedi. valla o sayfadan bu rakamlardan onu nasıl anladı hiç bilmiyorum 😂

Yine forumda dolaşırken gördüm rüyada altın görürsen kızın olurmuş.
Ben de görümcem de altın görmüştük. Bakalım tutacak mı😁 bunu da bi değerlendirelim.
Hatta benim haberim yoktu onlar altın gördük kızın olacak demişti bana. Bu da ayrı bi hurafe işte🙂
Canim birde şöyle birsey duydum ,sağ göğüs ucu buyukse koyu kısım erkek , sol ise kiz bebek diyorlar bende tutuyor bilmiyorum, saçma ama😅

Ben de bugun cinsiyet ogrenicem insallah oglen randevum var :) kizlar kac kilo aldiniz ben 2 kilo almisim toplamda hic gerek yoktu diye dusunuyorum yahu :KK43:
Sırayla okuya okuya gidiyorum.Cinsiyeti ogrendiniz umarim😍
14.haftadayim,1 kilo almisim ben.Bence normal sizin de.Ekmegi olabildigince azaltmaya calisiyorum ben.
Bundan sonrasi bizim icin daha zorlu olacak bence😬
Ama ilk trimesterdan sonra onerilen,haftada 500 gr almak diye okumustum.

şimdi doktorum aradı dedi ki sonuç 10.000 de 1 in altında çıktı bu çok düşük risk demek sonuç temiz aylık kontrollerimize devam dedi. valla o sayfadan bu rakamlardan onu nasıl anladı hiç bilmiyorum 😂
Doktorun önündeki sonuç grafikler şeklinde oluyor. Farklı ifadeler yer alıyor sonuç sayfasında. Bizdeki gibi 3 değer yok. Zaten sadece bizim gördüklerimizden bir şey çıkaramıyormuşuz. O yüzden detaylı yorumluyor. Zaten detaylarıyla sonuç ekranını görüyor canım😇 sonucun iyi olması harika🤩

O zaman paylaşırsınız sonucu 🥰Haftaya perşembe benim. Çünkü 17.haftama girmiş olacağım. İyice kesinleşsin istedim ama belli de olmaz
TABİKİ SEVE SEVE EĞER GÖSTERİRSE KENDİNİ ARADA BIR DOKTORA DAHA GITTIM HIC BIRSEKILDE DONMUYOR DONMEYI BIRAK BIR TANE DUZGUN POZ YAKALAMAYAMADIK HATTA BI ARA ELINI BASINA KOYDU SADECE GULDUK HEPIMIZ :)

bence burda baya sıkıldı 😂
A2BEDD62-64BF-4158-B4BE-42D1860F2CAB.webp

Eklentiler

• 93E2B676-7E37-4BA3-A106-F6259791715E.webp
    93E2B676-7E37-4BA3-A106-F6259791715E.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 38
Back
X