- 18 Ağustos 2022
- 656
- 636
- 18
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.541
17.haftanin içindeyim canım bizim ebemizde sagolsun peşimizi bırakmıyorKaç haftaliktiniz bizim ebemiz sagolsun kendinden haberi yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17.haftanin içindeyim canım bizim ebemizde sagolsun peşimizi bırakmıyorKaç haftaliktiniz bizim ebemiz sagolsun kendinden haberi yok![]()
Hastane cikisi 1 veya 2 tane ekstra yeni doğan takımları yine 6 7 tane 6 7 tane zibin çorap hastane cikisi 1 tane olacaksa ekstra 1 battaniye bunlar minimum lazım oluyor canım çünkü çok kusuyorlar erkek bebekler alt açmada attiriveriyorlarhastane Çıkışı ve yenidoğan takımları mı alayım? Ekstra ne almak lazım
İki oglandan sonra kızınız olacakti dimi sizin17.haftanin içindeyim canım bizim ebemizde sagolsun peşimizi bırakmıyorBi randevuyu geçirelim hemen arıyor soruyor ben çok memnunum
![]()
Aynen canimİki oglandan sonra kızınız olacakti dimi sizin
Merhaba aramiza hosgeldin sağlıkla kucağına al ins bebeğini bunları kullanmadım hiç bilgim yok ama hosgeldin demek istedimHerkese merhabauzun zaman bekledim aranıza katılmak için, bir kaybım var o yüzden acele etmek istemedim. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan, varis problemi olan var mı acaba arkadaşlar?
Çok teşekkür ederim Hoşbuldum inşallah sonuna kadar kalırımMerhaba aramiza hosgeldin sağlıkla kucağına al ins bebeğini bunları kullanmadım hiç bilgim yok ama hosgeldin demek istedim![]()
Aa kalbini de dinletiyolar mii beni de cuma gunu cagirdilar sabah erken ve ac gel dediler ne yapicaklarini bilmiyorum ama ayni seyleri yaparlar heraldeBu sabah sağlık ocağı randevum vardı kizlar kan idrar testi verdim bebisimin de kalbini dinledim geldim 2 aralığa da tetanoz randevusu verdi ebemiz![]()
Hastane cikisi 1 veya 2 tane ekstra yeni doğan takımları yine 6 7 tane 6 7 tane zibin çorap hastane cikisi 1 tane olacaksa ekstra 1 battaniye bunlar minimum lazım oluyor canım çünkü çok kusuyorlar erkek bebekler alt açmada attiriveriyorlarbiz hergun muhakkak makine aciyorduk zaten ilk zamanlar günde 8 10 defa alt değişiyor
Benim bebek de erkekmiş demek alt açarken öyle sorunlar olabiliyorHastane cikisi 1 veya 2 tane ekstra yeni doğan takımları yine 6 7 tane 6 7 tane zibin çorap hastane cikisi 1 tane olacaksa ekstra 1 battaniye bunlar minimum lazım oluyor canım çünkü çok kusuyorlar erkek bebekler alt açmada attiriveriyorlarbiz hergun muhakkak makine aciyorduk zaten ilk zamanlar günde 8 10 defa alt değişiyor
benimde tam tersi oldu kız diyordu erkek çıktıKızlar hem Çin hem Rus takviminde erkek diyordu ama cinsiyet kız çıktı. Takvimleri merak edenler için not düşeyim dedim![]()
canııııım sağlıkla gelsin oğluşun ya maşallahKizlaar kontrolden ciktim simdi ikili testim dusuk risk cikti cok sukur ve cinsiyetimiz belli oldu cok istedim kiz olmasini ama olmadi bi oglusum olacak cin takvimi bendede tuttu digerleri tutmadi malesef
Sağlıkla gelsin inşallah canımKizlaar kontrolden ciktim simdi ikili testim dusuk risk cikti cok sukur ve cinsiyetimiz belli oldu cok istedim kiz olmasini ama olmadi bi oglusum olacak cin takvimi bendede tuttu digerleri tutmadi malesef
ayyy hayırlı olsun seninde oğluşunnn kızlar nooldu oğlanlar atak yapıyor gibi geldi banaMerhaba kızlar fetal dna sonucu ile doktorumun söylediği cinsiyet kesinleşmiş oldu, erkek demiştiufaktan alışveriş yapsam mı sizce yoksa erken mi??
fetal dna son gittiğim doktor istemedi direk amiyosentez için çam sakuraya gönderdi ama perinatoloji kontrolümde kalbı durmustuu yavrumun ıkı gün öncede karın agrım vardı kanuniye gitmiştim acile ilk defa alttan muayne olmuştum acaba o yuzdenmı oldu die kendıme kızdım o zaman kabı atıyordu 2 gün sonra kontrolumde kalbı durmustu yavrumun
amin canım inş senınde sonucların temız gelir inş . benım en büyük korkum genetik bir hastalık bir engelli durumu olması en cok korkum bu
Ne güzel çok şanslısınız, benim ebem de "Daha geçen gün 9 aylık gebemin bebeğinde kalp atışı duyamadım, ölü doğum yaptı." diyerek moralmen çökertiyor sağ olsun17.haftanin içindeyim canım bizim ebemizde sagolsun peşimizi bırakmıyorBi randevuyu geçirelim hemen arıyor soruyor ben çok memnunum
![]()
Teşekkür ederimayyy hayırlı olsun seninde oğluşunnn kızlar nooldu oğlanlar atak yapıyor gibi geldi banaben aldım vallahi bir sürü şey napayım ya 1 yaşa göre bile aldım
![]()
benimde tam tersi oldu kız diyordu erkek çıktı![]()
Aynen dinleriyolar canım ufak Bi cihazları var onla bulup dinletiyolar kilo tansiyon takibi oluyor bide Dr un isteğine göre kan idrar testi bana hazır gelmişken alıp bakalım dedilerAa kalbini de dinletiyolar mii beni de cuma gunu cagirdilar sabah erken ve ac gel dediler ne yapicaklarini bilmiyorum ama ayni seyleri yaparlar heralde