2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bence de öyle yap. Ben kontrole özele gidiyorum. Tüm kan idrar tahlillerini devlette yaptırıyorum. Nts de yapıyor devlet. 30.haftadan sonra devlete randevusuz da gidebiliyorsun hem.
Aa süper canim bu bilgi cok iyi oldu.. peki kadin dogumcuya görünmem gerekiyor mu yoksa direkt nst ye girebiliyor muyuz.?
Cunku bizim burdaki devletteki bir tuhaf adam. Daha once tahlili orada yaptirmak istedigimde yorgan kısa mi geldi diye mirildandi uyuz adam.hani bunu da ozel de yaptirsaydin paran yetmedi mi ye getiriyor lafi.

2458 g yazan kilosu değil mi kuzu?

Benim de yarın kontrolüm var bakalım Dr günümü 5 ocak yapmıştı ben 11 ocak istiyorum dicem değiştirir mi acaba kızlar değişiliyor mu gün sonradan bana erken geliyor ya
Özel miydi doktorunuz özel hastane doktoruysa değiştirir klinik doktorsa ayın 5 inden sonra yeni düzenleme oluyor değiştirmez devletse bilemem

Grnel anestezi bende daha önceden travmaydi zaten... Ben safra kesesi ameliyatı olduğumda çok ciddi bir ağrıyla uyanmistim. O yüzden çok korkuyordum ve tekrar başıma geldi... en son spinal istiyorum diye ağlıyordum o ara gitmişim

Ufak çocuk zaten direk eve taşıyor yaa

Ona neymiş ki. Nereye canın ister oraya gidersin. Evet canım önce kadın doğumcuya gidiyorsun o tahlil istiyor ya da nts..sonra da sonuçlara bakıyor. Tek doktor mu var sizin oradaki devlet hastanesinde..

Ama ilk eşin sevinmiştir bu halde bile bana bunu diyor derken annene de öyle söyleyince herkese mavi boncuk modunda olduğunu anlamıştır

Allahım sağlıkla büyüsün inşallah o çekiştirme kısımlarında sen bişey hissetmiyorsun ama değil mi kötü etmiyor yani
Hayır canım ama ben bilmediğim için o an çok korktum uyuşmadım sandım ama kısacık bir an zaten geçiyor gidiyor bebek çıktığı an müthiş rahatlıyorsun

Kaka ve gaza sevinme donemi başlamıştır senin icin insan ne rahatlıyor onlar yaptikca dimi.
Evet gerçekten her şeyi unutturuyor insana. Şuan göğüslerim çok acıyor mesela emzirince ama hadi annenin canı yak em onu diye gaz veriyorum

Bence de rahat hissettirir galiba bir an o göbüş gidince

Çok şükür geçti bitti canım.. Muhtemelen benimde yine genel olacak

Ama ilk eşin sevinmiştir bu halde bile bana bunu diyor derken annene de öyle söyleyince herkese mavi boncuk modunda olduğunu anlamıştır
Anestezi gerçekleri yansıtıyor.. İçinden ne geçiyorsa onu pat diye söyleyiveriyorsun.. Demek ki eşimi gerçekten çok seviyormuşum gerçi ilk doğumdan sonra biraz ona karşı gıcık kaptım ama bu sefer de nefret ediyorum demem inşallah

Aa benim de 36+4 ve 3250 sezeryan doktor 4 olur o zamana dedi hiç beklemiyordum
Sana da büyük ve önde dedi mi ne yedin de bebeğin karnını bu kadar büyüttün dedi. Abur cubur, kola, tatlı.. Durmalısın dedi. Şu saatten sonra istediği zaman gelebilir, ağrı düzenli olursa ya da suyun gelirse beklemeden gel dedi. Erken doğum diye bi durumun kalmadı dedi. Tutkal gibi yapışkan sıvı geliyor 2 gündür dedim, beni korkutmamak in okur öyle dedi, korkutmak istemedi sanırım. Hemşiresine gizliden sordum, nişan gelmiş olabilir dedi

Benim de yarın kontrolüm var bakalım Dr günümü 5 ocak yapmıştı ben 11 ocak istiyorum dicem değiştirir mi acaba kızlar değişiliyor mu gün sonradan bana erken geliyor ya

Burada birisi sanki doktor şu tarihi söyledi ama ben başka tarih istedim herhangi bir sorunda olmadığı için kabul etti diye yazmıştı kimdi hatırlayamadım özele gidiyorsan bir şansını dene ben devlete gidiyorum benim teklifimi dikkate almazlar o yüzden onlar ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…