- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.781
Aa süper canim bu bilgi cok iyi oldu.. peki kadin dogumcuya görünmem gerekiyor mu yoksa direkt nst ye girebiliyor muyuz.?Bence de öyle yap. Ben kontrole özele gidiyorum. Tüm kan idrar tahlillerini devlette yaptırıyorum. Nts de yapıyor devlet. 30.haftadan sonra devlete randevusuz da gidebiliyorsun hem.
2458 g yazan kilosu değil mi kuzu?Kizlar boyu kiloyu konusmayi unuttuk yaa bugun kontrolum vardi baska seyleri konusmaktan 34 haftalik şuan iki hafta sonra gel dedi 38 de alicaz dedi ne desem normal diyor bu doktor yaa hic anlamiyor doktorlar agridanben hic anlamadim kilo kısmını boyunuda goremedim sinir oldum neden sormadim diye her seferinde kendi soylerdi oda söylemedi
Aa benim de 36+4 ve 3250 sezeryan36+3 haftamız. Boyut ve ölçümlerde göre 39 görünüyor, kilosu 3200 olmuş. Sezeryana karar verdik
Özel miydi doktorunuz özel hastane doktoruysa değiştirir klinik doktorsa ayın 5 inden sonra yeni düzenleme oluyor değiştirmez devletse bilememBenim de yarın kontrolüm var bakalım Dr günümü 5 ocak yapmıştı ben 11 ocak istiyorum dicem değiştirir mi acaba kızlar değişiliyor mu gün sonradan bana erken geliyor ya
Grnel anestezi bende daha önceden travmaydi zaten... Ben safra kesesi ameliyatı olduğumda çok ciddi bir ağrıyla uyanmistim. O yüzden çok korkuyordum ve tekrar başıma geldi... en son spinal istiyorum diye ağlıyordum o ara gitmişimBenim de ilk doğumumda uyanınca odaya götürüyorlarmış eşime seni seviyorum demişim Sonra da Anneme de seni seviyorum demişim.. Eşim söyledi banaAnestezi etkisi ile hatırlamıyorum da o acıdan bas bas ağladığımı hatırlıyorum sadece
Ay adam iki dk öğretmenlilk zevki yaşayamadan yarabbimKız eşim atandı geçen sene benimkide öğretmen ya okula başladı 2 hafta sonra falan covid oldu hemen
Ufak çocuk zaten direk eve taşıyor yaaBenimkinin 20 günü oldu dun bana diyor ki bogazlarim ağrımaya basladi. Dedim ne başlaması Ömer ne başlaması 20 gün oldu bitsin artik yıldım.biz bu bebekleri nasil korucaz yaevde benim gibi okula giden cocugu olanlarin hic şansı yok
Aa o çekiştirme o şekilde ise tamamYok yok merak etme sadece vucudun sallaniyor bir seycik hissetmiyorsun. Dişçi deki gibi dusun disini sallayarak cikartiyorlar ama acisi yok.
Ona neymiş ki. Nereye canın ister oraya gidersin. Evet canım önce kadın doğumcuya gidiyorsun o tahlil istiyor ya da nts..sonra da sonuçlara bakıyor. Tek doktor mu var sizin oradaki devlet hastanesinde..Aa süper canim bu bilgi cok iyi oldu.. peki kadin dogumcuya görünmem gerekiyor mu yoksa direkt nst ye girebiliyor muyuz.?
Cunku bizim burdaki devletteki bir tuhaf adam. Daha once tahlili orada yaptirmak istedigimde yorgan kısa mi geldi diye mirildandi uyuz adam.hani bunu da ozel de yaptirsaydin paran yetmedi mi ye getiriyor lafi.
Ama ilk eşin sevinmiştir bu halde bile bana bunu diyor derken annene de öyle söyleyince herkese mavi boncuk modunda olduğunu anlamıştırBenim de ilk doğumumda uyanınca odaya götürüyorlarmış eşime seni seviyorum demişim Sonra da Anneme de seni seviyorum demişim.. Eşim söyledi banaAnestezi etkisi ile hatırlamıyorum da o acıdan bas bas ağladığımı hatırlıyorum sadece
Hayır canım ama ben bilmediğim için o an çok korktum uyuşmadım sandım ama kısacık bir an zaten geçiyor gidiyor bebek çıktığı an müthiş rahatlıyorsunAllahım sağlıkla büyüsün inşallaho çekiştirme kısımlarında sen bişey hissetmiyorsun ama değil mi kötü etmiyor yani
Evet gerçekten her şeyi unutturuyor insana. Şuan göğüslerim çok acıyor mesela emzirince ama hadi annenin canı yak em onu diye gaz veriyorumKaka ve gaza sevinme donemi başlamıştır senin icininsan ne rahatlıyor onlar yaptikca dimi.
Bence de rahat hissettirir galiba bir an o göbüş gidinceHayır canım ama ben bilmediğim için o an çok korktum uyuşmadım sandım ama kısacık bir an zaten geçiyor gidiyor bebek çıktığı an müthiş rahatlıyorsun
Evet gerçekten her şeyi unutturuyor insana. Şuan göğüslerim çok acıyor mesela emzirince ama hadi annenin canı yak em onu diye gaz veriyorum
Çok şükür geçti bitti canım.. Muhtemelen benimde yine genel olacakGrnel anestezi bende daha önceden travmaydi zaten... Ben safra kesesi ameliyatı olduğumda çok ciddi bir ağrıyla uyanmistim. O yüzden çok korkuyordum ve tekrar başıma geldi... en son spinal istiyorum diye ağlıyordum o ara gitmişim
Anestezi gerçekleri yansıtıyor.. İçinden ne geçiyorsa onu pat diye söyleyiveriyorsun.. Demek ki eşimi gerçekten çok seviyormuşum gerçi ilk doğumdan sonra biraz ona karşı gıcık kaptım ama bu sefer de nefret ediyorum demem inşallahAma ilk eşin sevinmiştir bu halde bile bana bunu diyor derken annene de öyle söyleyince herkese mavi boncuk modunda olduğunu anlamıştır
Devlet hastanesi canım.. Bir şansımı deniyimÖzel miydi doktorunuz özel hastane doktoruysa değiştirir klinik doktorsa ayın 5 inden sonra yeni düzenleme oluyor değiştirmez devletse bilemem
Sana da büyük ve önde dedi miAa benim de 36+4 ve 3250 sezeryandoktor 4 olur o zamana dedi hiç beklemiyordum
Benim de yarın kontrolüm var bakalım Dr günümü 5 ocak yapmıştı ben 11 ocak istiyorum dicem değiştirir mi acaba kızlar değişiliyor mu gün sonradan bana erken geliyor ya
Masallah canim kilosu iyiymis. Sen ocak olmadan doguracaksin herhalde dimi
Cozemedim kuzu tekrar aradilar olmuyor dediler devlete giderim artik yapcak bir sey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?