2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar eşim supriz yapıp doğum hediyesi almış çok mutlu oldum Tabi biraz da stresliyim, yarın ipeğin kontrolü var sarilik için inşallah yukselmemistir dua edin de birde bugün kafasina dokunduğunda arkasında sert bir kemik geldi elime ama normal mi değil mi soracağım doktora. Şişlik gibi değil de... Anlamadım inşallah normaldir her şey... gerçi iki kere kontrol edildi bir sorun olsa doktor fark ederdi diye kendimi rahatlatmak istiyorum inşallah yarın güzel haberler alırım...

6,5yil oldu canım çokta hatırlamıyorum. Ama yakindaysa hastane git sor istersen. Yada muayene için sıra al görün en iyisi muhtemelen bende öyle yapmıştım. Verilmez o para cidden bide her hafta

Ona neymiş ki. Nereye canın ister oraya gidersin. Evet canım önce kadın doğumcuya gidiyorsun o tahlil istiyor ya da nts..sonra da sonuçlara bakıyor. Tek doktor mu var sizin oradaki devlet hastanesinde..
Evet bir tane dimi Dilyy . Randevu almama gerek yok ama yinede dimi direkt gidebilirim.

Bende anlamadim ve de şok oldum 150- 200 tl felan diye düşünmüştüm. Sen sgk li misin sgkli oldugun icin mi acaba. ? Sigortali olmasa. Bile cok fazla ya . Devlet kabul ederse orda yaptiririm bundan sonra.her hafta bu ucret oden
Ben devlette öğretmenim canım. Ama özel hastane sonuçta onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum hatta bir sonraki gidişinde sor bir bakalım kesin bir hata yapmışlardır. İlk kez bu kadar yüksek bir nst duydum

Spinalde ağrı az mı oluyor canım ben ilkinde genel oldum ciddi bir ağrının içine düşmüştüm spiral olan arkadaşları ziyarete gittiğimde prenses gibi yatıyorlardı galiba ağrı az oluyor onda

Çok sevindim güle güle kullan,biri bitiyor stresin biri başlıyor inşallah sorun yoktur evham yapıyorsundur,

Ben devlette öğretmenim canım. Ama özel hastane sonuçta onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum hatta bir sonraki gidişinde sor bir bakalım kesin bir hata yapmışlardır. İlk kez bu kadar yüksek bir nst duydum
Sordum canim ben ozel sandik banka calisaniyim..normalde ozel sigortam karsiliyor ama sigorta limitim bittigi icin ben cepten karsilayacagim artik.sgk li olmayanlar icin ücret buymuş.tam bir soygun. Konustuk bu seferlik 150 olarak yansittilar iadesini yapavaklar bir sonraki gidisimizde. Ama bundan sonra yaptirmak istediğiniz de ucret 756 tl dedi .nst icin devlere giderim artik kac hafta kaldıki surda idare ederim

Aaaa ne almış kız
Bişi olduğunu sanmıyorum canım dediğin gibi bişi olsaydı Dr söylerdi..

Spinalde ağrı az mı oluyor canım ben ilkinde genel oldum ciddi bir ağrının içine düşmüştüm spiral olan arkadaşları ziyarete gittiğimde prenses gibi yatıyorlardı galiba ağrı az oluyor onda
Canım aslında ağrı az olmuyor. Sadece genelde uyandığında operasyondan yarım saat anca geçmiş oluyor ve ciddi bir ağrıyla uyanıyorsun diğerinde ise 6 saate anca geçiyor uyuşukluk ve ağrı yavaş yavaş gelmeye başladığı için ağrı kesici istediğinde yaptıklarından rahatlıyorsun

Kızlar iyi akşamlar
Hangi isim sizce daha güzel?
KİMYA - ARYA

Kimya: Maddelerin temel yapılarını, bileşimlerini, vb.ni inceleyen bilim. 2. Üstün nitelikler taşıyan, çok değerli

Arya: soyluluğu ve aynı zamanda da asaleti temsil eden bir isimdir. Aynı zamanda Arya operada yer alan bir müzik çeşidinin ismidir ve müzik eseri anlamına da gelmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…