2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yuh diyorum bence devlet hastanesine git normal muayene olacak gibi zaten nst çekecekler onlar da o sonucu doktoruna gösterirsin ne saçma bir fiyat.

Ay çözmüşsün neyseki şimdi okudum
Cozemedim kuzu tekrar aradilar olmuyor dediler devlete giderim artik yapcak bir sey yok.

Unuttum unuttum herhalde bu zamaninda olacak rahim uzunlugu 35 mm iyi dedi . 21 ocaga tarih verdi aksilik olmazsa
Benim rahim ağzını bile söylemedi biliyor musun ay tam kafası güzeldi bizim artık onunla bile işimiz bitti modunda ay hadi bakalım benim de tam günü 37 de verir galiba Ocak ile 3 bin zam gelmiş vitale de

İnşallah herkes anlayışlı olur çevrende yaa çünkü minicik bebek

Arkadasin bebegine okula giden buyuk kizindan bulasmis, bebek zaturre olmus entube edildi bugun Allahim korusun tum bebekleri. Ama tedbir de onemli. hic o toplara girmeyin derim.

Benim rahim ağzını bile söylemedi biliyor musun ay tam kafası güzeldi bizim artık onunla bile işimiz bitti modunda ay hadi bakalım benim de tam günü 37 de verir galiba Ocak ile 3 bin zam gelmiş vitale de
Yılbaşında zam gelecek dedi beceremedim 10 güne dogurmayi

Arkadasin bebegine okula giden buyuk kizindan bulasmis, bebek zaturre olmus entube edildi bugun Allahim korusun tum bebekleri. Ama tedbir de onemli. hic o toplara girmeyin derim.
Evet öyle yapacağım sanırım. Şehir dışından gelecekti kardeşim kabul etmedim. Israrcı olsa da etmeyeceğim yapacak bişey yok maalesef

Ben onla konustum 12 bin dedi doguma canim ocakda ne kadar olur dedigimde en fazla bin zam olur demisti ama hasta kazanmak icin demistir belki Sana toplam kac dedi .
Rahim agzini biz sorduk canim. Olceyim ama bundan sonra olana erken doğum gozuyle bakmiyoruz artik dedi belki ondan olcmuyorlardir.

Ben sansli gruptanim. Kayinvalidemler ucakla 10.5 saat, annemler 3.5 saat uzaklikta. Kayinvalideye mart ayina, Annem’e mayis ayina randevu verdik. Ama ayni sehirde ulkede olsaydik bu kadar rahat olamazdik biliyorum. Yine de 40 gun gelmeyin derdim sanirim ikinci derece akrabalara.

Şanslıymışsınız o konuda evet doğumunuz rahat geçer umarım bakım işi zorlar diğer türlü sizi de

Yılbaşında zam gelecek dedi beceremedim 10 güne dogurmayi
Gerçekten 2 hafta için 3 bin fazla vermiş olacağız ama bizim işimiz hep böyle biz bir ay tedavi gördük 3500 tl lik ilaç kullandık son aşamasına 2 mi 3 mü gün kaldı eşim covid oldu o para öyle uçtu

Normalde 12.500 müş ama 15.500 olacakmış ocak ile, hastahanenin kendi doktoru olsa daha azdır tabi ama dış doktor olunca bu fiyatı tahmin ediyorduk, ben artık sorun yok deyince ısrar etmedim ne yapayım

Nasıl oldu naptınız canım rahatladi mi bebek?

Kakasını yapınca rahatladı canlar. Hemşire kakasını yaptırdı sonra rahatladı yavrum, içinde tıkanmış kalmış resmen. Şimdi eve geldik. Sağ mememi emiyor, sol mememi asla silikon uçsuz emmiyor prensip sahibi bir kız daha duş almadım, duştan sonra sütüm artar inşallah.

Bu arada spinal oldum demiştim. Ne iğne acıdı ne de sonda. Hiç korktuğum gibi olmadı. Ameliyat süresince çok korktum tabi çekiştirdiler bayağı karnımdan ama gerçekten doğduğu an her şey unutuluyormuş. Onu gördüğüm an her şey geçti.
Dün gece de o ağladıkça ben tüm ağrılarımı unuttum bebeklerimiz hep sağlıklı olsun

Masallah canim kilosu iyiymis. Sen ocak olmadan doguracaksin herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…