- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.741
Cozemedim kuzu tekrar aradilar olmuyor dediler devlete giderim artik yapcak bir sey yok.Yuh diyorum bence devlet hastanesine git normal muayene olacak gibi zaten nst çekecekler onlar da o sonucu doktoruna gösterirsin ne saçma bir fiyat.
Ay çözmüşsün neyseki şimdi okudum
Benim rahim ağzını bile söylemedi biliyor musun ay tam kafası güzeldi bizim artık onunla bile işimiz bitti modundaUnuttum unuttumherhalde bu zamaninda olacak rahim uzunlugu 35 mm iyi dedi . 21 ocaga tarih verdi aksilik olmazsa
Vallahi hep aynı durumdayiz ama bence bu bebeler minicik çıkacak doğduklarındaBen de gün aldım beklerse 4 ocak, normal nasıl olsa diye diye yedim tatlıları, bebek 3 hafta önde çıktı
İnşallah herkes anlayışlı olur çevrende yaa çünkü minicik bebekAynen öyle düşünüyorum ben de canım. Akraba arkadaş filan asla almam zaten, aile bireylerinden bahsediyorum ben. Annem ve eşim çok dikkatli maske ve mesafe konusunda ve bir tek onlar görecek gibi görünüyor. Kardeşim de çok gelmek istiyor gelme dedim artık ama bilmiyorum ısrarcı olur gibi
Kesinlikle katılıyorumVallahi hep aynı durumdayiz ama bence bu bebeler minicik çıkacak doğduklarında
Arkadasin bebegine okula giden buyuk kizindan bulasmis, bebek zaturre olmus entube edildi bugunKızlar ben salgından çok korkuyorum. Şehir dışında aile üyeleri var 40'ı çıksın öyle gelin dedim ama üzülüyor onlar da. Nasıl bir önlem alabiliriz ki? Bir tek annem görecek çok mu abarttım acaba?
Tanıdığın bebeğine virüs bulaştı 3 haftadır yoğun bakımda. Ondan sonra daha da korktum
Yılbaşında zam gelecek dedi beceremedim 10 güne dogurmayiBenim rahim ağzını bile söylemedi biliyor musun ay tam kafası güzeldi bizim artık onunla bile işimiz bitti modundaay hadi bakalım benim de tam günü 37 de verir galiba Ocak ile 3 bin zam gelmiş vitale de
Aynen öyle. Keşke beni de strese sokmasalar da hiç küslük çıkmasaİnşallah herkes anlayışlı olur çevrende yaa çünkü minicik bebek
Evet öyle yapacağım sanırım. Şehir dışından gelecekti kardeşim kabul etmedim. Israrcı olsa da etmeyeceğim yapacak bişey yok maalesefArkadasin bebegine okula giden buyuk kizindan bulasmis, bebek zaturre olmus entube edildi bugunAllahim korusun tum bebekleri. Ama tedbir de onemli. hic o toplara girmeyin derim.
Ben onla konustum 12 bin dedi doguma canim ocakda ne kadar olur dedigimde en fazla bin zam olur demisti ama hasta kazanmak icin demistir belkiBenim rahim ağzını bile söylemedi biliyor musun ay tam kafası güzeldi bizim artık onunla bile işimiz bitti modundaay hadi bakalım benim de tam günü 37 de verir galiba Ocak ile 3 bin zam gelmiş vitale de
Bol videolu arama yapacagiz, ne yapalimEvet öyle yapacağım sanırım. Şehir dışından gelecekti kardeşim kabul etmedim. Israrcı olsa da etmeyeceğim yapacak bişey yok maalesef
Peki siz ne zaman kabul edeceksiniz ailenizi? Ben 40 ı çıktıktan sonra aileyi kabul edeyim diyorum. 6 aylık olunca ancak diğer insanlarla temasa geçiririm diye düşünüyorum. Zaten yaz gelmiş olur hastalık da kalmaz o zamanaBol videolu arama yapacagiz, ne yapalim
Ben sansli gruptanim. Kayinvalidemler ucakla 10.5 saat, annemler 3.5 saat uzaklikta. Kayinvalideye mart ayina, Annem’e mayis ayina randevu verdik. Ama ayni sehirde ulkede olsaydik bu kadar rahat olamazdik biliyorum. Yine de 40 gun gelmeyin derdim sanirim ikinci derece akrabalara.Peki siz ne zaman kabul edeceksiniz ailenizi? Ben 40 ı çıktıktan sonra aileyi kabul edeyim diyorum. 6 aylık olunca ancak diğer insanlarla temasa geçiririm diye düşünüyorum. Zaten yaz gelmiş olur hastalık da kalmaz o zamana
Şanslıymışsınız o konuda evetBen sansli gruptanim. Kayinvalidemler ucakla 10.5 saat, annemler 3.5 saat uzaklikta. Kayinvalideye mart ayina, Annem’e mayis ayina randevu verdik. Ama ayni sehirde ulkede olsaydik bu kadar rahat olamazdik biliyorum. Yine de 40 gun gelmeyin derdim sanirim ikinci derece akrabalara.
Gerçekten 2 hafta için 3 bin fazla vermiş olacağız ama bizim işimiz hep böyle biz bir ay tedavi gördük 3500 tl lik ilaç kullandık son aşamasına 2 mi 3 mü gün kaldı eşim covid oldu o para öyle uçtuYılbaşında zam gelecek dedi beceremedim 10 güne dogurmayi
InsallahŞanslıymışsınız o konuda evetdoğumunuz rahat geçer umarım bakım işi zorlar diğer türlü sizi de
Normalde 12.500 müş ama 15.500 olacakmış ocak ile, hastahanenin kendi doktoru olsa daha azdır tabi ama dış doktor olunca bu fiyatı tahmin ediyorduk, ben artık sorun yok deyince ısrar etmedim ne yapayımBen onla konustum 12 bin dedi doguma canim ocakda ne kadar olur dedigimde en fazla bin zam olur demisti ama hasta kazanmak icin demistir belkiSana toplam kac dedi .
Rahim agzini biz sorduk canim. Olceyim ama bundan sonra olana erken doğum gozuyle bakmiyoruz artik dedi belki ondan olcmuyorlardir.
Benim ki de iki hafta onde .normal dedi doktor bosverBen de gün aldım beklerse 4 ocak, normal nasıl olsa diye diye yedim tatlıları, bebek 3 hafta önde çıktı
Hemsireler doyuyor, güzel emiyor, süt az da olsa ilk günler 3-5 damla süt bebeğe zaten yetiyor deyip duruyorlar ama o iş öyle değil maalesef. Aynısını oğlumda yaşadım ve sonradan anladım ki çocuğum açlıktan ağlamış bütün gece bence senin bebeğin de doymadığından ağlıyor çünkü baska bir sorun yok anladığım kadarı ile. Önce emzir sonra 30 cc mama ver bak nasıl mışıl mışıl uyuyor kucakta durur çünkü o kendini halâ anne karnında zannettiği için sıcaklık hissedince sakinleşiyordur. Ben kızımda yanımda mama goturucem o yüzden
Nasıl oldu naptınız canım rahatladi mi bebek?
Benim.kasiklarim cok ağrıyor bir sag ağrıyor
Ben oğlumu uyandıramamistim emzirmek icin cok zor emzirdim. Ama sonra kaşıkla mama vermiştik hastanede bence hastanede emzirme arti mama olur, damlalık ya da kaşıkla. Orda emzirmek cok zor ilk gün hemde ay ağladı mi kuzu ya
Kakasını yapınca rahatladı canlar. Hemşire kakasını yaptırdı sonra rahatladı yavrum, içinde tıkanmış kalmış resmen. Şimdi eve geldik. Sağ mememi emiyor, sol mememi asla silikon uçsuz emmiyorCanım benim oğlumda ilk gece sabaha kadar agladi ve ebeler sütun var tok demişti çocuğu susturamadik en son kayinvalidem gitti aç bu çocuk sabaha kadar agladi demişti de iki kaşık mama verdirmistik sonra çocuk 6 saat uyanmadan uyudu... ve sonrasında her gece ağladık gaz sancimiz hemen başlamıştı bizin
Masallah canim kilosu iyiymis. Sen ocak olmadan doguracaksin herhalde dimiKızlar bende çıktım muayeneden sonunda çok şükür37+0 ım bugün. Bebeğim 3 kg 200 gr. olmuş 5 gün sonra tekrar gel sezeryan için gün vereceğim dedi salı günü tekrar geleceğim. Nst'ye girdim düzensiz sancılar çıktı sen bir şey hissediyor musun dedi hayır dedim sancılar da düzensiz zaten ve az sende hissetmiyorsan gidebilirsin dedi öyle çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?