- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.761
Ayaktan al duşunu canım ılık suylaKakasını yapınca rahatladı canlar. Hemşire kakasını yaptırdı sonra rahatladı yavrum, içinde tıkanmış kalmış resmen. Şimdi eve geldik. Sağ mememi emiyor, sol mememi asla silikon uçsuz emmiyorprensip sahibi bir kız daha duş almadım, duştan sonra sütüm artar inşallah.
Bu arada spinal oldum demiştim. Ne iğne acıdı ne de sonda. Hiç korktuğum gibi olmadı. Ameliyat süresince çok korktum tabi çekiştirdiler bayağı karnımdan ama gerçekten doğduğu an her şey unutuluyormuş. Onu gördüğüm an her şey geçti.
Dün gece de o ağladıkça ben tüm ağrılarımı unuttumbebeklerimiz hep sağlıklı olsun
Benim esimin ablasi abisi ogretmen. Nasil denk getirdiysem ara tatile dogum yapacagimKızlar ben salgından çok korkuyorum. Şehir dışında aile üyeleri var 40'ı çıksın öyle gelin dedim ama üzülüyor onlar da. Nasıl bir önlem alabiliriz ki? Bir tek annem görecek çok mu abarttım acaba?
Tanıdığın bebeğine virüs bulaştı 3 haftadır yoğun bakımda. Ondan sonra daha da korktum
Allahım sağlıkla büyüsün inşallahKakasını yapınca rahatladı canlar. Hemşire kakasını yaptırdı sonra rahatladı yavrum, içinde tıkanmış kalmış resmen. Şimdi eve geldik. Sağ mememi emiyor, sol mememi asla silikon uçsuz emmiyorprensip sahibi bir kız daha duş almadım, duştan sonra sütüm artar inşallah.
Bu arada spinal oldum demiştim. Ne iğne acıdı ne de sonda. Hiç korktuğum gibi olmadı. Ameliyat süresince çok korktum tabi çekiştirdiler bayağı karnımdan ama gerçekten doğduğu an her şey unutuluyormuş. Onu gördüğüm an her şey geçti.
Dün gece de o ağladıkça ben tüm ağrılarımı unuttumbebeklerimiz hep sağlıklı olsun
Normalde 12.500 müş ama 15.500 olacakmış ocak ile, hastahanenin kendi doktoru olsa daha azdır tabi ama dış doktor olunca bu fiyatı tahmin ediyorduk, ben artık sorun yok deyince ısrar etmedim ne yapayım
Ben de prof a sorucam gittiğimde kendisi mi yapar başka birine mi yaptırır sezaryeni. Ona göre karar vericem. 3 Ocak a randevum. Amin inşallah iyi yere denk geliriz. Sağsalim sıkıntısız rahat olur inşallahDevlette normal doğumda ebeler ysptiriyormus önemli birşey gelişmedikce o an. Sezeryani zaten doktor yapıyor benim sezeryan olur daha konuşmadık ama ilki de sezeryandi çünkü.buranin şehir hast baya özel gibi tek kişilik odalar ferah temiz yeni bina. Tanıdık hemşire ebe de var birkaç doğum katında o yüzden bu kez şehirde yspicam.insallah pişman olmam. İlkinde özelde doğum yptim perişan oldum ama olacağı varsa heryerde olur diye düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylık versin mis gibi doğum hikayelerimiz olsun inşallah
Kaka ve gaza sevinme donemi başlamıştır senin icinKakasını yapınca rahatladı canlar. Hemşire kakasını yaptırdı sonra rahatladı yavrum, içinde tıkanmış kalmış resmen. Şimdi eve geldik. Sağ mememi emiyor, sol mememi asla silikon uçsuz emmiyorprensip sahibi bir kız daha duş almadım, duştan sonra sütüm artar inşallah.
Olsun yeterki zamanında gelsin minikler onlar da biz de sağlıklı olalım eve sorunsuz gelelim cidden artık gözümde değil zaten olsun diye ne paralar verdik para sağlık oldukça yine kazanılır ama şu miniklerin tırnağını para ile alamayızBoşver canim basindan beri antalyaya gitmiş olsan emin ol toplam masraf daha fazla olurdu. Ben bugunlere gelebilecegimi bilseydim bastan mehmet bey ile devam ederdim.
Cok geçmiş olsun yaArkadasin bebegine okula giden buyuk kizindan bulasmis, bebek zaturre olmus entube edildi bugunAllahim korusun tum bebekleri. Ama tedbir de onemli. hic o toplara girmeyin derim.
Istege bağlısigorta yaptırabilirsiniz sgk daCanim ben normalde bankaciyim ozel sigortam var oglumda bir kurus ödemedim ama bu hamileligimde kanamadan cok yattim hastanede limitim 1000 tl kaldi bu da bitince gerisini kendim öducem.boyle birsey basima gelecegini bilseydim ona gore onlem alirdim
Senin eşinde bahtsızGerçekten 2 hafta için 3 bin fazla vermiş olacağız ama bizim işimiz hep böyle biz bir ay tedavi gördük 3500 tl lik ilaç kullandık son aşamasına 2 mi 3 mü gün kaldı eşim covid oldu o para öyle uçtu
Son haftalar artik canim devlete gidecegim nst icin muayne icin yine ozele giderim.Istege bağlısigorta yaptırabilirsiniz sgk da
Bende eşimden emekli sandığı dan ayrıldım kendime ayrı devlet sigorta yaptırdım. Aylık 200tl .istediğin zaman da kapatabilirsiniz
Tabiki adam kimse takmazken çift maske takıp diğer öğretmenler taş gibiyken 10 günü geçik hasta hala şuan asla sınavı bitmezSenin eşinde bahtsız
36+3 haftamız. Boyut ve ölçümlerde göre 39 görünüyor, kilosu 3200 olmuş. Sezeryana karar verdikŞuan kaçıncı haftadasin ne çıktı kilosuAhh o tatlılar
Benimkinin 20 günü oldu dun bana diyor ki bogazlarim ağrımaya basladi. Dedim ne başlaması Ömer ne başlaması 20 gün oldu bitsin artik yıldım.biz bu bebekleri nasil korucaz yaTabiki adam kimse takmazken çift maske takıp diğer öğretmenler taş gibiyken 10 günü geçik hasta hala şuan asla sınavı bitmez
Kız eşim atandı geçen sene benimkide öğretmen ya okula başladı 2 hafta sonra falan covid oldu hemenTabiki adam kimse takmazken çift maske takıp diğer öğretmenler taş gibiyken 10 günü geçik hasta hala şuan asla sınavı bitmez
Benim de yarın kontrolüm var bakalım Dr günümü 5 ocak yapmıştı ben 11 ocak istiyorum dicem değiştirir mi acaba kızlar değişiliyor mu gün sonradan bana erken geliyor yaBenim randevum iptal oldu yarına çektiler devlet hastanesi olduğu için iptal sebebini de bilemiyorum yarın sabah 09:00 da diye aradılar sağlık bakanlığından yarın haberdar ederim inşaAllah
Yok yok merak etme sadece vucudun sallaniyor bir seycik hissetmiyorsun. Dişçi deki gibi dusun disini sallayarak cikartiyorlar ama acisi yok.Allahım sağlıkla büyüsün inşallaho çekiştirme kısımlarında sen bişey hissetmiyorsun ama değil mi kötü etmiyor yani
Benim de ilk doğumumda uyanınca odaya götürüyorlarmış eşime seni seviyorum demişim Sonra da Anneme de seni seviyorum demişim.. Eşim söyledi banaKızlar doğuma giderken bol pijama altı goturun. Benim gibi kanamanız çok olursa yetmeyebilir ben evden getirtmek zorunda kaldım. Eşyalarınızı bir kez daha kontrol edin. Ben bebek doymadı diye düşünüp sut sagmak istedim ebeler izin vermedi sütun var diye bende yanımda getirdiğimiz düşünüp çantamı bir açtım her şeyi getirmisim ama düzeneği çalıştıracak makineyi getirmemisimbir de bebek hemen büyüyecek diye 3tane falan ysnidogan almıştım cocuk şu an 2.5 kilo yenidoganlar bile çok büyük oluyor, teyzesi gitti üç tane falan daha yenidogan aldı ama içinde kayboluyor. Bu arada bana dua eden herkese çok teşekkür ederim, sürecimiz çok zorluyor belki sizi de korkuttum. Ailem de çok korkmuş daha yeni anlatıyorlar bana süreci. Anesteziyi atmaya çalışırken sürekli anestezi uzmanına pislik herif yapamadı mahvetti beni diyip durmuşum eşimde agrin grcecek dedikçe sen sus her şey senin yüzünden demişim... Ebeler beni emzirme için ikna etmeye çalışmışlar hayır emzirmek istemiyorum diye bagirmisim eşim bebeğe bak diyormuş bakmiycam istemiyorum demişim... En son ebeyle ağrı kesici kavgasına girmişim kız bana 3 tane yaptık art arda daha yapamayız sende hemşiresin biliyorsun demiş bende ya sana yap diyorum dayanamıyorum diye bagirmisim kisaca tüm hastaneyi birbirine katmisim ben... Benim hastane süreci böyleydi pek iç açıcı olmasa da komik anları da vardı
Bence de öyle yap. Ben kontrole özele gidiyorum. Tüm kan idrar tahlillerini devlette yaptırıyorum. Nts de yapıyor devlet. 30.haftadan sonra devlete randevusuz da gidebiliyorsun hem.Son haftalar artik canim devlete gidecegim nst icin muayne icin yine ozele giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?