2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayaktan al duşunu canım ılık suyla

Benim esimin ablasi abisi ogretmen. Nasil denk getirdiysem ara tatile dogum yapacagim ablasi abini anasi babasi gelecek. Ben de kara kara onu düşünüyorum. Seviyorum onlari gelsinler ama biz antalya ilcesindeyiz dogal gaz yok iki odada klima var o odalar dolacak. Bebegi napicam bilemiyorum soguk odada
Bende salgindan cok korkuyorum ve gorumcem her geldiginde alerjik mi neden bilmem ama nezle oluyor. Oglum agustos da dogdu o zmanda grip olup geldi
Malesef benim bi cozumum yok bu duruma anca hasta olan olursa maske taktiririm

Allahım sağlıkla büyüsün inşallah o çekiştirme kısımlarında sen bişey hissetmiyorsun ama değil mi kötü etmiyor yani

Boşver canim basindan beri antalyaya gitmiş olsan emin ol toplam masraf daha fazla olurdu. Ben bugunlere gelebilecegimi bilseydim bastan mehmet bey ile devam ederdim.
Normalde 12.500 müş ama 15.500 olacakmış ocak ile, hastahanenin kendi doktoru olsa daha azdır tabi ama dış doktor olunca bu fiyatı tahmin ediyorduk, ben artık sorun yok deyince ısrar etmedim ne yapayım

Ben de prof a sorucam gittiğimde kendisi mi yapar başka birine mi yaptırır sezaryeni. Ona göre karar vericem. 3 Ocak a randevum. Amin inşallah iyi yere denk geliriz. Sağsalim sıkıntısız rahat olur inşallah

Kaka ve gaza sevinme donemi başlamıştır senin icin insan ne rahatlıyor onlar yaptikca dimi.

Boşver canim basindan beri antalyaya gitmiş olsan emin ol toplam masraf daha fazla olurdu. Ben bugunlere gelebilecegimi bilseydim bastan mehmet bey ile devam ederdim.
Olsun yeterki zamanında gelsin minikler onlar da biz de sağlıklı olalım eve sorunsuz gelelim cidden artık gözümde değil zaten olsun diye ne paralar verdik para sağlık oldukça yine kazanılır ama şu miniklerin tırnağını para ile alamayız ay şaka maka senin ufaklık ne aksiyonlar ile gününde gelecek nasipse çok şükür yaa

Istege bağlısigorta yaptırabilirsiniz sgk da
Bende eşimden emekli sandığı dan ayrıldım kendime ayrı devlet sigorta yaptırdım. Aylık 200tl .istediğin zaman da kapatabilirsiniz

Tabiki adam kimse takmazken çift maske takıp diğer öğretmenler taş gibiyken 10 günü geçik hasta hala şuan asla sınavı bitmez
Benimkinin 20 günü oldu dun bana diyor ki bogazlarim ağrımaya basladi. Dedim ne başlaması Ömer ne başlaması 20 gün oldu bitsin artik yıldım.biz bu bebekleri nasil korucaz ya evde benim gibi okula giden cocugu olanlarin hic şansı yok

Benim randevum iptal oldu yarına çektiler devlet hastanesi olduğu için iptal sebebini de bilemiyorum yarın sabah 09:00 da diye aradılar sağlık bakanlığından yarın haberdar ederim inşaAllah
Benim de yarın kontrolüm var bakalım Dr günümü 5 ocak yapmıştı ben 11 ocak istiyorum dicem değiştirir mi acaba kızlar değişiliyor mu gün sonradan bana erken geliyor ya

Benim de ilk doğumumda uyanınca odaya götürüyorlarmış eşime seni seviyorum demişim Sonra da Anneme de seni seviyorum demişim.. Eşim söyledi bana Anestezi etkisi ile hatırlamıyorum da o acıdan bas bas ağladığımı hatırlıyorum sadece

Kizlar boyu kiloyu konusmayi unuttuk yaa bugun kontrolum vardi baska seyleri konusmaktan 34 haftalik şuan iki hafta sonra gel dedi 38 de alicaz dedi ne desem normal diyor bu doktor yaa hic anlamiyor doktorlar agridan ben hic anlamadim kilo kısmını boyunuda goremedim sinir oldum neden sormadim diye her seferinde kendi soylerdi oda söylemedi

Eklentiler

• IMG_20221220_172739.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20221220_172729.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…