2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Acaba daha mı çok hareket etmem lazım? Ne kadar yürüyordunuz günde evde? Özellikle sağ taraf bildiğiniz yakıyorlar içeriden sanki ya.

Bende aynen anlattığınız gibiyim ve bir de bende kalça kemiği ağrısı başladı haftalardır çekiyorum iki büklüm dolanıyorum
Bende de 2 gündür kalça ağrısı var. Sağ taraf kalçadan çıkmış gibi ayağımı sürüyorum. Dün Magnezyum ve soda iyi geldi. En azından azalttı.

30 lara kadar benim de öyleydi, bir günü diğerini tutmuyordu. Bazen çok hareket var bazen hiç yok bazen de sadece hafif dönmesini hissettim. 30 dan sonra sadece geceleri hareketsiz oluyor gündüzleri partiliyor. Herkesşn gebeliği farklı. Genel birşey değil. Benim böyleydi. Gün içinde hiç hissetmezsen, strese girmek yerine dr a görünmekte fayda var.

Kızlar benim prensesim doğdu sabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Ocak annelerinin başını bile Aralık ayına kaptırdık görüyor musun Tabi ne olursa olsun sen de minik prenses de iyi ya çok şükür, kendine gelince bekliyoruz buralara

Ben artık resim işinden geçtim sağlıkla gelsin ne yapalım doğunca görürüz bakalım bu kadar naz ile nasıl olacak hanımefendi

Lavinya çok güzel bende istemiştim ama anlamı için vazgeçtim.alin lina söylenişi de güzel anlamı da bence

Hayırlı olsunnn canım beniiiim ay doğumlar bir bir başladı heyecan kapladı beni
Bana da tam tersi bir sakinlik çökmeye başladı sanki bu doğumlar başlayan bizim topik değil, sıra bize gelmiyor gibi sakinim ne yapalım belirti başladı mı gideriz hastahaneye modundayım

Bi sey daha danışmak istiyorum kızlar. Sizce bebek için ayrı bir kirli sepetine gerek var mı yoksa sonuçta yıkanacagı için gerek yok mu?? Bir de bebek kiyafetlerine ek durulama yapiyor musunuz
Var canim..ayri yere koy cunku bebek deterjaniyla yıkacağız ya minik minik kiyafetler siiznkinin arasinda kaybolur ayirirken çok zorlanirsin.

Benimki gunden gune daha iyiydi.cocuk doktoruna giderken de agrim olmadi. Enfeksiyon olabilir daha kötüye gidiyorsa bir doktoruna sor bakalım dunden bugüne daha kötü diye.sonradan oluşan kizariklik var mi dikis yerlerinde?

Kızlar benim prensesim doğdu sabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Ay masallah Allah anali babalı büyütsün
İyi bak kendine iyi dinlen iyi hissetigin zaman meraklar bekliyoruz nasıl geçti nasil oldu bebek nasil

Benimki gunden gune daha iyiydi.cocuk doktoruna giderken de agrim olmadi. Enfeksiyon olabilir daha kötüye gidiyorsa bir doktoruna sor bakalım dunden bugüne daha kötü diye.sonradan oluşan kizariklik var mi dikis yerlerinde?
Dikiş yerlerimi göremiyorum ki bantı hiç çıkarma dedi ben görene kadar. Dün korktum çok hareket etmedim ondan olmuş olabilir mi? Bugün daha fazla hareket etmeyi deneyeceğim ağrım daha da azalmazsa doktora yazacağım yarın çocuk doktoruna gidince ona da görüneyim. Yani bence de normal değil çünkü. Sanki içten deşiyorlar böyle çok feci.

Benim ilk doğumda hastaneden çıkarken bandı çıkarmışlardı ama bende hatırlıyorum canım tatli, kontrollere.vs götürürken ağrım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…