- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.311
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.101
Kızlar sancım var hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Acaba daha mı çok hareket etmem lazım? Ne kadar yürüyordunuz günde evde? Özellikle sağ taraf bildiğiniz yakıyorlar içeriden sanki ya.Yani her ne yarası olursa olsun günden güne iyileşiyor olması gerekirken sezeryan dikislerin günden güne daha çok açıyorsa bir problem var demektir bence doktoruna görünmelisin. Mesela ben oğlumu 3. Gün kontrolüne götürürken iki büklüm gittim karnım acıyordu ama 1. Hafta kontrolün de asansör bile kullanmadım merdivenlerden indim-çıktım 2. kata ve iki büklüm de değildim. Dikis yeri iltihaplanmış olabilir mi ? Kaç gün olmuştu doğum yapalı?
Canim hiç bilmiyorum dünde gittim doktora iyiydi. Aksam çok az hareket o sert vuruşlar yok.Neden öyle oluyor bir fikrin var mı? endişeleniyorum
Bende de 2 gündür kalça ağrısı var. Sağ taraf kalçadan çıkmış gibi ayağımı sürüyorum. Dün Magnezyum ve soda iyi geldi. En azından azalttı.Bende aynen anlattığınız gibiyim ve bir de bende kalça kemiği ağrısı başladı haftalardır çekiyorum iki büklüm dolanıyorum
Hayırlı haberlerle gel, sağlıkla kucağına al.Kızlar sancım var hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
30 lara kadar benim de öyleydi, bir günü diğerini tutmuyordu. Bazen çok hareket var bazen hiç yok bazen de sadece hafif dönmesini hissettim. 30 dan sonra sadece geceleri hareketsiz oluyor gündüzleri partiliyor. Herkesşn gebeliği farklı. Genel birşey değil. Benim böyleydi. Gün içinde hiç hissetmezsen, strese girmek yerine dr a görünmekte fayda var.Kızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Ocak annelerinin başını bile Aralık ayına kaptırdık görüyor musunKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Ay sabah sabah nasıl güldüm
Ben artık resim işinden geçtim sağlıkla gelsin ne yapalım doğunca görürüz bakalım bu kadar naz ile nasıl olacak hanımefendiBilirmisin ben ilk resmini çerçeveledim fasulye kadardı birşey belli olmuyor ama anı kalsın istedim dahası yok, bir eli yüz bölgesinde hep, bir profil resmi var o da siyah beyaz burun ve dudaklar belli oluyor, renkli göremedik, bizimkide sürpriz olucak
Hayırlı olsunnn canım beniiiim ay doğumlar bir bir başladı heyecan kapladı beniKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Kozlar dün çok sancılarım çıkmıştı yatış dedi devlet ama kabul etmedim bugün sabah yine gel dediler gittim 3 cm açılma var suni sancı veririz yoksa sezeryana alırız dedi ebe olan arkadaşım git evde çek sancıların çok
Lavinya çok güzel bende istemiştim ama anlamı için vazgeçtim.alin lina söylenişi de güzel anlamı da benceGüzelmiş Melissaben de 2 isim koyayım diyorum bi yandan sınavlardaki kodlama aklıma geliyor ben öğrenciyken çok zorlanmıştım. Ben de Alin Lina ve Luna düşündüm. Bunlar güzel mi acaba? Şimdilerde hep kısa isimler konuluyor söylemek kolay diye sanırım . Aslında ben Kardelen, Lavinya, Kamelya vb uzun isimler de seviyorum. Sizce hangisi? Ama E sıklı da var hiçbiri diye
Bana da tam tersi bir sakinlik çökmeye başladı sanki bu doğumlar başlayan bizim topik değil, sıra bize gelmiyor gibi sakinim ne yapalım belirti başladı mı gideriz hastahaneye modundayımHayırlı olsunnn canım beniiiim ay doğumlar bir bir başladı heyecan kapladı beni
Var canim..ayri yere koy cunku bebek deterjaniyla yıkacağız ya minik minik kiyafetler siiznkinin arasinda kaybolur ayirirken çok zorlanirsin.Bi sey daha danışmak istiyorum kızlar. Sizce bebek için ayrı bir kirli sepetine gerek var mı yoksa sonuçta yıkanacagı için gerek yok mu?? Bir de bebek kiyafetlerine ek durulama yapiyor musunuz
YaaaKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Benimki gunden gune daha iyiydi.cocuk doktoruna giderken de agrim olmadi. Enfeksiyon olabilir daha kötüye gidiyorsa bir doktoruna sor bakalım dunden bugüne daha kötü diye.sonradan oluşan kizariklik var mi dikis yerlerinde?Kızlar bu dikiş ağrıları hiç günden güne iyiye gitmiyor? Bu normal mi yoksa bende bir terslik var mı cidden? Ayağa kalktığım an resmen kavruluyor dikişlerim. Cuma günü çocuk doktoru kontrolümüz var bu şekilde dikiş ağrılarıyla mı gidiliyor yani? İmkansız arabaya binmek bence.
Ay masallah Allah anali babalı büyütsünKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Dikiş yerlerimi göremiyorum ki bantı hiç çıkarma dedi ben görene kadar. Dün korktum çok hareket etmedim ondan olmuş olabilir mi? Bugün daha fazla hareket etmeyi deneyeceğim ağrım daha da azalmazsa doktora yazacağım yarın çocuk doktoruna gidince ona da görüneyim. Yani bence de normal değil çünkü. Sanki içten deşiyorlar böyle çok feci.Benimki gunden gune daha iyiydi.cocuk doktoruna giderken de agrim olmadi. Enfeksiyon olabilir daha kötüye gidiyorsa bir doktoruna sor bakalım dunden bugüne daha kötü diye.sonradan oluşan kizariklik var mi dikis yerlerinde?
Hayırlı olsun, güle güle büyüsün kuzucuk,Kızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Benim ilk doğumda hastaneden çıkarken bandı çıkarmışlardı ama bende hatırlıyorum canım tatli, kontrollere.vs götürürken ağrım yoktu.Dikiş yerlerimi göremiyorum ki bantı hiç çıkarma dedi ben görene kadar. Dün korktum çok hareket etmedim ondan olmuş olabilir mi? Bugün daha fazla hareket etmeyi deneyeceğim ağrım daha da azalmazsa doktora yazacağım yarın çocuk doktoruna gidince ona da görüneyim. Yani bence de normal değil çünkü. Sanki içten deşiyorlar böyle çok feci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?