2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Canim hiç bilmiyorum dünde gittim doktora iyiydi. Aksam çok az hareket o sert vuruşlar yok.

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Hareketsiz kalışı çok endişelendirmişti ama Sabah kalktım kızım karnımda kolbastı oynuyordu

Hadi bakalim ins gönlüne göre olsun ama benim ikinci olduğu halde cesaret edemezdim yatis yapalim deseler eve gitmeye
Kv ne diyor git doğur mu diyor evde mi bekle diyor
Evde bekle diyor ne direk bir de benim doğum günümdü dün bütün herkes bana gelmişti bu kız yorgun mu iyi hissediyormu diye düşünen yok oturdum bir gram kalkmadım yerimden dicem inanmayın 3 kere ev süpürdüm

Bana da tam tersi bir sakinlik çökmeye başladı sanki bu doğumlar başlayan bizim topik değil, sıra bize gelmiyor gibi sakinim ne yapalım belirti başladı mı gideriz hastahaneye modundayım
Ahaha kız ben rüyalarla uğraşıyorum hala. Bugun de kanamam oluyo hastaneye yetişemiyom öyle gördüm halbuki ikinci doğumum bu ne vesvese panik anlamıyorum. Biraz rahatlatmam lazım kendimi. Bi de evdeyim ya artık sanırım boşta kalmak iyi gelmiyor bana

Canım gün geçtikçe biraz biraz azalıyor ama her ayağa kalktig8nda o acı olacak bu yüzden bol bol yuryluyus yapmak gerekiyor benimde sağ ayağım davul gibi şiş

Yavas yavas yuru canim cok hareketsizlikde iyi değil. Doktor sıkı sıkı tembihlemisti beni yürü diye. Eğilme kalkma yapmadan yürü ara ara.

Kızlar benim prensesim doğdu sabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Konu sahibimizde doğurduğuna göre sıra bize geliyor hayırlı olsun canimmm çok sevindik sağlıkla büyüsün minikk

Hayir laf da söylüyorsun ara ara yine kafa basmiyor. çocuğu dogurunca lohusalik depresyonuna sokmasalar bari seni
Valla canim Allahtan esimin memleketinde değiliz arabayla 13 saat uzakliktayiz yoksa benim de olacagim o.

Kızlar benim prensesim doğdu sabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Gözün aydın Allah bağışlasın günlerimiz aynıydı 2 ocakta doguracaktik

Amin inşallah teşekkür ederim duygularım çok karışık bu aralar ondandır belki bu kadar sorun etmem

Valla bende aynı seyi umut ediyorum. Benim sezeryan olacak ama senin normal dogumsa bitirmek lazim akıntıyı bence
Yok benimki de sezeryan ikinci hamileligim hormonlardan kaynakli cunku normalde hic bugune kadar enfeksiyon yasamadimbu gebeligimde oldu ebem bazi gebeliklerde oluyor gebelikle baslayip onla bitiyor dedi umarim oyle olur

Bi sey daha danışmak istiyorum kızlar. Sizce bebek için ayrı bir kirli sepetine gerek var mı yoksa sonuçta yıkanacagı için gerek yok mu?? Bir de bebek kiyafetlerine ek durulama yapiyor musunuz
Ben bizim kiyafetlerle bir araya koymazdim kizimin kiyafetlerini bir yaşına kadar daha dogrusu normal deterjana gece kadar

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım gün geçtikçe biraz biraz azalıyor ama her ayağa kalktig8nda o acı olacak bu yüzden bol bol yuryluyus yapmak gerekiyor benimde sağ ayağım davul gibi şiş
Evet dün fazla yürümedim dikişte kan görünce korktum, hemen daha fazla ağrı yaptı. Şimdi sık sık kalkıyorum. Yarına bebeğimi doktora götürebilecek kadar olayım yeter
Benim de ayaklarım şiş canım, geçmedi henüz.
Yavas yavas yuru canim cok hareketsizlikde iyi değil. Doktor sıkı sıkı tembihlemisti beni yürü diye. Eğilme kalkma yapmadan yürü ara ara.
Dün gece artık ağlaya ağlaya yürüyordum evde ama çok yürümedim gün içinde işte. Yatmak bel ağrısı da yapıyor gece bel ağrısından duramadım. Şimdi yürüyorum sık sık.

Bi sey daha danışmak istiyorum kızlar. Sizce bebek için ayrı bir kirli sepetine gerek var mı yoksa sonuçta yıkanacagı için gerek yok mu?? Bir de bebek kiyafetlerine ek durulama yapiyor musunuz
Biz ayrı aldık, evde 3 sepet oldular Bizimki var kıyafetlerimiz için kış aylarında genellikle koyu renkliler girer. Başka var daha büyük, ona da, varsa açık renkliler, havluları, koltuk örtüleri, yatak örtüleri koyarım onlarda sadece girerse kışın girer sepete, güneşli gün beklerim bizim hava yağmurluysa, yoksa bunları yataktan söküp hemen makineye atarım (bizim havalar Antalya gibi) sık çalıştırdığım için hiç bir zaman dolu olmuyor sepetler ama bebekle daha çok çalışacak makine . Bir de bebeğe aldık odasına koyduk. Bebek eşyalarını boşaltıp seçmeye uğraşmayalim diye onada aldık bir sepet.

Kiyamam canim ya ayni doktorda iki ay arayla dogurmamiza ragmen ablamda oyle olmustu.her tuvalete gittiginde aglardi .o cok kilo aliyordu(30 kilo) hamileliklerinde acaba ondan mi diye düşünmüştük.tabi acı eşiğiyle de alakali olabilir.
Sen cok kilo almis miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…