- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.121
Senin haftalarinda bebegi duzenli hissetmemek daha normal, ama herkesin bebegi farkli. Benim icin gun icinde hic hissetmemek normal olmazdi. Maalesef endiselenecek bir sey olup olmadigini en iyi anne biliyor canim baskasiyla kiyaslamak zor, sen icin rahat etmiyorsa burada denilene bakma kontrole git. Umarim bugun hareketleri duzelmistir :)
Ben de birkaç gün önce çok az hareket hissettim druma söyledim böyle olursa 1 bardak süt iç yarım saat dolan evde sonra soluna yat hareketlerine bak dedi. Eğer hala az hissedersen gel bir nst ye gir dedi. Yanlış alarmdan birşey kaybetmeyiz. İstersen deneyebilirsin dediklerini. Dr dan sonra bizimki 2 gündür bayağı hareketlendi değişiyo günden güne :)
Canim hiç bilmiyorum dünde gittim doktora iyiydi. Aksam çok az hareket o sert vuruşlar yok.
30 lara kadar benim de öyleydi, bir günü diğerini tutmuyordu. Bazen çok hareket var bazen hiç yok bazen de sadece hafif dönmesini hissettim. 30 dan sonra sadece geceleri hareketsiz oluyor gündüzleri partiliyor. Herkesşn gebeliği farklı. Genel birşey değil. Benim böyleydi. Gün içinde hiç hissetmezsen, strese girmek yerine dr a görünmekte fayda var.
Ayy gözün aydın canımKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Evde bekle diyor ne direkHadi bakalim ins gönlüne göre olsun ama benim ikinci olduğu halde cesaret edemezdim yatis yapalim deseler eve gitmeye
Kv ne diyor git doğur mu diyor evde mi bekle diyor
AhahaBana da tam tersi bir sakinlik çökmeye başladı sanki bu doğumlar başlayan bizim topik değil, sıra bize gelmiyor gibi sakinim ne yapalım belirti başladı mı gideriz hastahaneye modundayım
Canım gün geçtikçe biraz biraz azalıyor ama her ayağa kalktig8nda o acı olacak bu yüzden bol bol yuryluyus yapmak gerekiyor benimde sağ ayağım davul gibi şişKızlar bu dikiş ağrıları hiç günden güne iyiye gitmiyor? Bu normal mi yoksa bende bir terslik var mı cidden? Ayağa kalktığım an resmen kavruluyor dikişlerim. Cuma günü çocuk doktoru kontrolümüz var bu şekilde dikiş ağrılarıyla mı gidiliyor yani? İmkansız arabaya binmek bence.
Ay çok sevindim kuzum hadi gözün aydınKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Yavas yavas yuru canim cok hareketsizlikde iyi değil. Doktor sıkı sıkı tembihlemisti beni yürü diye. Eğilme kalkma yapmadan yürü ara ara.Dikiş yerlerimi göremiyorum ki bantı hiç çıkarma dedi ben görene kadar. Dün korktum çok hareket etmedim ondan olmuş olabilir mi? Bugün daha fazla hareket etmeyi deneyeceğim ağrım daha da azalmazsa doktora yazacağım yarın çocuk doktoruna gidince ona da görüneyim. Yani bence de normal değil çünkü. Sanki içten deşiyorlar böyle çok feci.
Konu sahibimizde doğurduğuna göre sıra bize geliyorKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Ay gözünaydın canımKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Hayir laf da söylüyorsun ara ara yine kafa basmiyor. çocuğu dogurunca lohusalik depresyonuna sokmasalar bari seniEvde bekle diyor ne direkbir de benim doğum günümdü dün bütün herkes bana gelmişti bu kız yorgun mu iyi hissediyormu diye düşünen yok oturdum bir gram kalkmadım yerimden dicem inanmayın 3 kere ev süpürdüm
Gözün aydın Allah bağışlasınKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Amin inşallah teşekkür ederim duygularım çok karışık bu aralar ondandır belki bu kadar sorun etmemDoktor kötü bir şey söylememiş ki canım neden bu kadar üzüldün doğuma kadar genişleme halâ devam ederse ultrasona yollar bakarız sebebine demiş ona göre çaresine de bakarlar sıkma canını ölüm hariç neredeyse herseye çözüm var artık tıpta hele bir sağlıkla al kucağına da gerisi hallolur Rabbim gerek bırakmadan karnındayken versin şifasını inşaAllah
Yok benimki de sezeryan ikinci hamileligim hormonlardan kaynakli cunku normalde hic bugune kadar enfeksiyon yasamadimbu gebeligimde oldu ebem bazi gebeliklerde oluyor gebelikle baslayip onla bitiyor dedi umarim oyle olurValla bende aynı seyi umut ediyorum. Benim sezeryan olacak ama senin normal dogumsa bitirmek lazim akıntıyı bence
Gozun aydin canim sabredemedi doktorun belirledigi tarihi deseneKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Ben bizim kiyafetlerle bir araya koymazdim kizimin kiyafetlerini bir yaşına kadar daha dogrusu normal deterjana gece kadarBi sey daha danışmak istiyorum kızlar. Sizce bebek için ayrı bir kirli sepetine gerek var mı yoksa sonuçta yıkanacagı için gerek yok mu?? Bir de bebek kiyafetlerine ek durulama yapiyor musunuz
Kızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Evet dün fazla yürümedim dikişte kan görünce korktum, hemen daha fazla ağrı yaptı. Şimdi sık sık kalkıyorum. Yarına bebeğimi doktora götürebilecek kadar olayım yeterCanım gün geçtikçe biraz biraz azalıyor ama her ayağa kalktig8nda o acı olacak bu yüzden bol bol yuryluyus yapmak gerekiyor benimde sağ ayağım davul gibi şiş
Dün gece artık ağlaya ağlaya yürüyordum evde ama çok yürümedim gün içinde işte. Yatmak bel ağrısı da yapıyor gece bel ağrısından duramadım. Şimdi yürüyorum sık sık.Yavas yavas yuru canim cok hareketsizlikde iyi değil. Doktor sıkı sıkı tembihlemisti beni yürü diye. Eğilme kalkma yapmadan yürü ara ara.
Benimde cok artmıştı mide kuruyucu lansor ve gaviscon verdi doktorum rennieden cok daha iyi geldi acikcasiBende de durum aynı rennie rahatlatıyordu artık oda daha kısa ise yaramaya başladı ☹Yarın ayva alacağım o baya rahatlatıyordu
Biz ayrı aldık, evde 3 sepet oldularBi sey daha danışmak istiyorum kızlar. Sizce bebek için ayrı bir kirli sepetine gerek var mı yoksa sonuçta yıkanacagı için gerek yok mu?? Bir de bebek kiyafetlerine ek durulama yapiyor musunuz
Kiyamam canim ya ayni doktorda iki ay arayla dogurmamiza ragmen ablamda oyle olmustu.her tuvalete gittiginde aglardi .o cok kilo aliyordu(30 kilo) hamileliklerinde acaba ondan mi diye düşünmüştük.tabi acı eşiğiyle de alakali olabilir.gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Evet dün fazla yürümedim dikişte kan görünce korktum, hemen daha fazla ağrı yaptı. Şimdi sık sık kalkıyorum. Yarına bebeğimi doktora götürebilecek kadar olayım yeter
Benim de ayaklarım şiş canım, geçmedi henüz.
Dün gece artık ağlaya ağlaya yürüyordum evde ama çok yürümedim gün içinde işte. Yatmak bel ağrısı da yapıyor gece bel ağrısından duramadım. Şimdi yürüyorum sık sık.
Allah analı babalı büyütsünKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?