- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.141
Benimde cok artmıştı mide kuruyucu lansor ve gaviscon verdi doktorum rennieden cok daha iyi geldi acikcasi
Amin inşallah teşekkür ederim duygularım çok karışık bu aralar ondandır belki bu kadar sorun etmem
Bende de 2 gündür kalça ağrısı var. Sağ taraf kalçadan çıkmış gibi ayağımı sürüyorum. Dün Magnezyum ve soda iyi geldi. En azından azalttı.
20 kilo aldım ben de ve çok hareketsizdim son 3 ay, erken doğum riskinden dolayıKiyamam canim ya ayni doktorda iki ay arayla dogurmamiza ragmen ablamda oyle olmustu.her tuvalete gittiginde aglardi .o cok kilo aliyordu(30 kilo) hamileliklerinde acaba ondan mi diye düşünmüştük.tabi acı eşiğiyle de alakali olabilir.
Sen cok kilo almis miydin?
Acaba daha mı çok hareket etmem lazım? Ne kadar yürüyordunuz günde evde? Özellikle sağ taraf bildiğiniz yakıyorlar içeriden sanki ya.
Teşekkür ederim çok yardımı oluyor yorumlarınızınLavinya çok güzel bende istemiştim ama anlamı için vazgeçtim.alin lina söylenişi de güzel anlamı da bence
Gözünüz aydin. Darisi basimizaKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Kızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Ay benim içimden bişey sökmüşler gibi hissettim resmen şuan çıkarttılar deyinceKızlar ben geldimçok şükür kurtuldum şu pesserden serviks 10mm hiç kalmadı 2.5 dedi olması lazım. Eve git dedi uzan. Bir anda sancı veya şdu gelebilir hazır ol . Hala makat geliş. Kızım 3050gram oldu .Hadi hayırlısı bakalım ne zaman çıkacak
Çok iyiymiş, hastanede iyiydim bilseydim ben de gece yürürdüm sürekliEvde yürümedim ama sürekli de yatmadım hani iş yapmak değil ama yatar pozisyonda veya uzanır pozisyonda çok hareketsiz durmuyordum bir de ben hastanede taburcu olmadan önce çok yürüdüm hatta gece bile uyumadım sürekli koridorda yürüyüş yapıyordum doktor 1 hafta sonra çağırdığı dikis kontrolunde bu kadar yürümenin faydası bunlar demişti.
İyi oldu senin adına sevindim canım kaçıncı haftadasin şimdiKızlar ben geldimçok şükür kurtuldum şu pesserden serviks 10mm hiç kalmadı 2.5 dedi olması lazım. Eve git dedi uzan. Bir anda sancı veya şdu gelebilir hazır ol . Hala makat geliş. Kızım 3050gram oldu .Hadi hayırlısı bakalım ne zaman çıkacak
Yooo birazcık acıdıAy benim içimden bişey sökmüşler gibi hissettim resmen şuan çıkarttılar deyinceonu çıkartırken seni çok zorladı mı
Bilmemeleri de tuhaf belki burda öyle denk gelmiştir yoksa ben bile ismini kaç kez duydum aslında, inşallah küçük hanım da sağlıkla gelir de biter şu süreç, haklısın sürekli enfeksiyon çekmek de çok iyi değil bakalım çıkınca ne kadar süre sorma gelecek minikYooo birazcık acıdıkadın diyor ki ben ilk defa yapcam ama biz doktorlar pesser ne demek bilmiyoruz da )))anladım ben bunu zaten söyledim yalvardım devlette çıkarın hiç kimse istemedi o da diyor işte senin serviks kısa ve kimse suç üstünde almak istemiyor çok saçma ama ben böyle enfeksiyon la kaç hafta dolaşıyorum bu daha iyi mi??durmadan antibiyotik içmek ve fitil takmak biz bu doktorla 1 ay önce anlaşmıştık da direkt odaya girdim dedim kurtarın beni
SATa göre 35+5 ama ultrasona göre 37-38 hep öyledi zaten . Yani doğuma hazır kız ama sezaryen 38-39 alıyorlar hem devlet hem özel bu yüzden ben devreye giriyorumİyi oldu senin adına sevindim canım kaçıncı haftadasin şimdi
Ama gerçekten devlette yatınca o kadar kişi geldiler utanmadan bile soruyorlar beni pesser ne demekBilmemeleri de tuhaf belki burda öyle denk gelmiştir yoksa ben bile ismini kaç kez duydum aslında, inşallah küçük hanım da sağlıkla gelir de biter şu süreç, haklısın sürekli enfeksiyon çekmek de çok iyi değil bakalım çıkınca ne kadar süre sorma gelecek minik
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kilosu da iyi maşallah bakalım ne zaman gelmek isteyecek küçük hanımSATa göre 35+5 ama ultrasona göre 37-38 hep öyledi zaten . Yani doğuma hazır kız ama sezaryen 38-39 alıyorlar hem devlet hem özel bu yüzden ben devreye giriyorumçok yoruldum çok
Sağlıkla büyütün çok duygulanıyorum doğum haberi aldıkçaKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?