2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar günaydın, dün iş yerinde son günümdü eşyalarımı topladım, masamı boşalttım . Yani şimdi çalışmaya devam ediyorum ama evden . Cuma günü 16 Aralık kontrole gitmiştim doktoruma söyledim, artık son ay rapor yazdırdım ağrılarım oluyor diye, kalça ağrısı, belim, bazen kramp.. Yoğun iş günlerinde bunlar artıyordu üstüne araba kullanıyorum sadece işe gidiş 40 dkk sürüyordu, iş sonrası eve dönüş 40 dkk, çok trafik var yollarda. Artık ne olur ne olmaz evden çalışma imkanı olduğu için raporu istedim. Ben yurt dışındayım, doğum iznimi bebeğin doğumun itibaren kullanacağım, bu yüzden şimdilik izne değilde evden çalışmaya devam etmeyi tercih ettim, birazda tatil günlerim var onlarıda kullanacağım doğumdan önce.

Birde pazar günü doğum günümdü, 30 yaşına bastım
Pazartesi de hamilelik fotoğrafları çektirdim, kocamla beraber çekildik resimleri seçtik ama fotoğrafçı sürpriz yaptı, izne gittiğine söyledi anca şubat ayında yollacakmış resimleri , hiç beklemezdim ne diyeyim artık sabredeceğim hatıra olurlar,gün ayarlamamıştım resimlerin hazır olması için biraz benim suçum belki ama bu kadarını beklemezdim, burda tatiller var o yüzden çoğu kişi 2 hafta tatile gidiyor, iki ay nedir ..

Grubumuzda yeni doğum yapanlara tebrikler, bebekler sağ sağlim büyüsün ler

Sıra bizlere kaldı kızlar, anne olmaya sayılı günler kaldı

Bende de 2 gündür kalça ağrısı var. Sağ taraf kalçadan çıkmış gibi ayağımı sürüyorum. Dün Magnezyum ve soda iyi geldi. En azından azalttı.

Bende aynısını sol tarafımda yaşıyorum magnezyum da kullanıyorum ama soda içmiyorum aslında günlük 1 şişe içsem belki bana da fayda eder ben bugün soda da alayım

20 kilo aldım ben de ve çok hareketsizdim son 3 ay, erken doğum riskinden dolayı

Acaba daha mı çok hareket etmem lazım? Ne kadar yürüyordunuz günde evde? Özellikle sağ taraf bildiğiniz yakıyorlar içeriden sanki ya.

Evde yürümedim ama sürekli de yatmadım hani iş yapmak değil ama yatar pozisyonda veya uzanır pozisyonda çok hareketsiz durmuyordum bir de ben hastanede taburcu olmadan önce çok yürüdüm hatta gece bile uyumadım sürekli koridorda yürüyüş yapıyordum doktor 1 hafta sonra çağırdığı dikis kontrolunde bu kadar yürümenin faydası bunlar demişti.

Ay benim içimden bişey sökmüşler gibi hissettim resmen şuan çıkarttılar deyince onu çıkartırken seni çok zorladı mı

Çok iyiymiş, hastanede iyiydim bilseydim ben de gece yürürdüm sürekli şimdi bayağı hareketlendim evde acı olsa da devam ediyorum gerçekten iyi geliyor, dün boşu boşuna yatmışım kendime acı vermekten başka bir şey olmadı

İyi oldu senin adına sevindim canım kaçıncı haftadasin şimdi

Ay benim içimden bişey sökmüşler gibi hissettim resmen şuan çıkarttılar deyince onu çıkartırken seni çok zorladı mı
Yooo birazcık acıdı kadın diyor ki ben ilk defa yapcam ama biz doktorlar pesser ne demek bilmiyoruz da )))anladım ben bunu zaten söyledim yalvardım devlette çıkarın hiç kimse istemedi o da diyor işte senin serviks kısa ve kimse suç üstünde almak istemiyor çok saçma ama ben böyle enfeksiyon la kaç hafta dolaşıyorum bu daha iyi mi??durmadan antibiyotik içmek ve fitil takmak biz bu doktorla 1 ay önce anlaşmıştık da direkt odaya girdim dedim kurtarın beni

Bilmemeleri de tuhaf belki burda öyle denk gelmiştir yoksa ben bile ismini kaç kez duydum aslında, inşallah küçük hanım da sağlıkla gelir de biter şu süreç, haklısın sürekli enfeksiyon çekmek de çok iyi değil bakalım çıkınca ne kadar süre sorma gelecek minik

Ama gerçekten devlette yatınca o kadar kişi geldiler utanmadan bile soruyorlar beni pesser ne demek bir kaç kişi sadece biliyor bende şaşırdım. Yani burda dikiş yapıyorlar o yüzden pesser ne demek bilmiyorlar ama tabiki bilmesi lazım

SATa göre 35+5 ama ultrasona göre 37-38 hep öyledi zaten . Yani doğuma hazır kız ama sezaryen 38-39 alıyorlar hem devlet hem özel bu yüzden ben devreye giriyorum çok yoruldum çok
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kilosu da iyi maşallah bakalım ne zaman gelmek isteyecek küçük hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…