2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende canim benim bebek kuvezde oldugundan yapcak bir seyim yoktu zaten sürekli koridorda yürümüştüm.

İnşallah ağrıların geçer canım ben sürekli ağrı kesici alıyorum bir de sialiklerimiz inerse tamamiz

Öyle böyle derken 38 oldun tehlikeli zamanlar gecti kilosu da iyi artık ins saglicakla gelsin

Kızlar selam bugün dr kontrolüm vardı sabah erkenden uyandım kontrol öğlen, kız öğlene kadar hiç hareket etmedi (belli belirsiz birkaç etti ama net değildi hiç) tabii doktora nasıl attım kendimi bilmiyorum meğer uykudaymış, nst ye girince vura vura uyandırdık sonra ultrasona geçince yine uyudu doktor her gün hareketliyse arada bir yapabilir derin uykuda olabilir dedi. Neyse doktor çıkışı yemek yedim sonra şükür başladı vurmaya. bebişler nasıl panik yaptırıyor bizi herhalde kontrolüm olmasa kafayı yerdim hareket edene kadar

Aynisi oluyor bazen yok oluyor ortaliktan resmen. Bazı günler çok hareketli bazı günler ( özellikle ben hastaysam ya da o gün yorulduysam) sessizliğe bürünüyor. Ilk zamanlar çok panikliyordum. Simdi daha bir alistim. Son haftalarda da hareketleri yer darlığından azalırmış.

Ondan da olabilir canim. Benim de diger arkadas gibi o bant çıkarılmıştı.insallah enfeksiyondan değildir de yürüdükçe geçer
İnşallah, daha iyi gibiyim

İnşallah ağrıların geçer canım ben sürekli ağrı kesici alıyorum bir de sialiklerimiz inerse tamamiz
Hangi ağrı kesiciyi alıyorsun? Bana minoset vermiş günde 3 kere. Daha fazla alsam acaba bir şey olur mu ki?

Yürümek iyileşmeyi hızlandırıyor ama sen kendini takip et baktın iyi hissetmiyorsun doktoruna görün yine de canım

Geçmiş olsun. Zencefil kaynatın. Çok iyi geliyor. Parol alın bence en azından ilk kırgınlığı alır. Beslenmeye dikkat edin.
Cevabınızı görmemişim bende arada kalmış görülmemiş sandım .bugün doktorda parolla antibiyotik yazdı ama kullansam mı bilemedim .bebiş etkilenmez inş

Ay valla en iyisini yapmışsın enfeksiyonla nereye kadar uğraşacaksın bezdirdi seni hamilelikten zaten riskli haftaları da geçtin, artık doğabilir rahatlığıyla yaşarsan da erken gelmez bence bebişin ki sen zaten rahat bir kadınsın yani paniksiz ve relax

Aynen öylee o kadar rahatım anlatamam .Yarın genel temizlik başlıyorum

Esim yatak döşek yatıyor. İstem dışı sinir geliyor üstüme.ustune cikip bogmak geliyor icimden normal mi bi aydir sabirla bekliyorum ara ara hastalanıyor bi türlü tam iyi olmuyor. Dişlerimi sıkarak ihlamur icirdim simdi. Benim de boğazım acıyor sabahtan,her hastalandığında doğal olarak bana da geçiyor.
Defalarca atletle yatma, kısa kolluyla dolasma diyorum yok. antalya ilcesindeyiz burda dogalgaz yok klima ile isiniyoruz bir oda sicaksa diğer oda soguk evde tarzan gibi gezmeye gerek var mi Simdi almis battaniyeyi hamam gibi etmis odayi ne ise yarar.bi oğlum bi esim surekli hasta bende nasibimj alıyorum.
Ya bebekler dogmalik oldu hasta insan gormek istemiyorum artik cok sinirliyim .

Cevabınızı görmemişim bende arada kalmış görülmemiş sandım .bugün doktorda parolla antibiyotik yazdı ama kullansam mı bilemedim .bebiş etkilenmez inş
Ilaç kullanmanın bu dönem bir zararı olmaz deniyor. Doktor hamilelere uygun olandan yazmıştır. Ilac gebelik kategoridine bakin netten. B grubu ise guvenli. Ben daha kötü olmamak için antibiyotik kullandım. Hafif kırgınlıklarda çözüm benim için parol ve zencefil ıhlamur çayı oldu. Ama göğsüme inince hastalık mecbur antibiyotik kullandım. Yoksa zatürreye kadar yolu vardı.

Hayir laf da söylüyorsun ara ara yine kafa basmiyor. çocuğu dogurunca lohusalik depresyonuna sokmasalar bari seni
Valla canim Allahtan esimin memleketinde değiliz arabayla 13 saat uzakliktayiz yoksa benim de olacagim o.
Annem gelecek o zaman kalmaya kv artık nerde kalıyorsa kalsın annem gelince laflarını sokar zaten merakla bekliyorum

Evet özellikle yorgunken benimkinin de hareketleri azalıyor ama bugün sabahtan beri hiç hissetmeyince panik oldum,neyse ki doktor kontrolü vardı olmasa da muhtemelen kendim giderdim zaten Daha da daralacak yerleri inşallah kafayı yedirtmez bize son haftalarda

Ben de çok sinirlenmiştim hasta olunca. Kaç defa dikkat et diye uyardım. Bunu bizim için değil bebek için yapacaklar ama yok hamileliği anlamıyor kimse .kolay zannediyorlar sanırım. Normalde hasta olunca tabi kızmam ama hamileyken daha dikkatli olmaları lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…