- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.181
Ay inşallah yoksa doktor kapısında yatmayalımEvet özellikle yorgunken benimkinin de hareketleri azalıyor ama bugün sabahtan beri hiç hissetmeyince panik oldum,neyse ki doktor kontrolü vardı olmasa da muhtemelen kendim giderdim zatenDaha da daralacak yerleri inşallah kafayı yedirtmez bize son haftalarda
Hasta oldu diye tek kizan sensindir diyor bir de bana.belli etmek istemiyorum ama suratim asıldı iyice. Bir ayi geçti yok kurtulamıyoruz..hani dort dortluk baksa kendine sinirlenmicem de.. Portakal suyu,ihlamur verdim.doktorada sinir oldum ilk hasta olduğunda tum cevrem antibiyotik kullanirken bizim aile hekimi vermedi esime verde bu kadar uzun surmezdi belki.hayir bizler kötü olsak sonumuzu görüyor sunuz iste. Oksurukten sanci da oluyor kasilma da okuyir dogum da oluyor.Ben de çok sinirlenmiştim hasta olunca. Kaç defa dikkat et diye uyardım. Bunu bizim için değil bebek için yapacaklar ama yok hamileliği anlamıyor kimse .kolay zannediyorlar sanırım. Normalde hasta olunca tabi kızmam ama hamileyken daha dikkatli olmaları lazım.
O yanma benimde ilk sezeryanimda olmuştu ben ayağa kalkamıyorum düşün. WC ye gitmek bile eziyetti. 1hafta da anca iyileştim.senin 2.günse çok normalAcaba daha mı çok hareket etmem lazım? Ne kadar yürüyordunuz günde evde? Özellikle sağ taraf bildiğiniz yakıyorlar içeriden sanki ya.
Ay maşallah ya sağlıkla büyüsün minik kız, sana da geçmiş olsun canımKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Çok iyi anlıyorum. Benim de ödüm kopuyor doğuma gitmeden yine hasta olacaklar diye. Eziyeti yine biz cekicez. Enfeksiyon hastalıklarına gittik biz iyi ilaçlar vermişti. Aile hekimi her ilacı vermiyor cekiniyorlar denetleme oluyormuş. Oyle dediler bana. Esinize de hasta olarak doğuma giderseniz yenidoğan bebeğe buluşacağını ve belki bu nedenle yoğun bakımda kalması gerekeceğini soyleyin. Durumun ciddiyetini anlatın. Son dönem hiç değilse ekstra çaba sarfetmesini rica edin. Ben öyle yaptım. Aklıma da başka çözüm gelmiyor..umarım sagsalim gideriz doguma. Allah yardimciniz olsun sizin de..Hasta oldu diye tek kizan sensindir diyor bir de bana.belli etmek istemiyorum ama suratim asıldı iyice. Bir ayi geçti yok kurtulamıyoruz..hani dort dortluk baksa kendine sinirlenmicem de.. Portakal suyu,ihlamur verdim.doktorada sinir oldum ilk hasta olduğunda tum cevrem antibiyotik kullanirken bizim aile hekimi vermedi esime verde bu kadar uzun surmezdi belki.hayir bizler kötü olsak sonumuzu görüyor sunuz iste. Oksurukten sanci da oluyor kasilma da okuyir dogum da oluyor.
Amin canim amin.Ay bi de gulesim geliyor.Atletle gezen adam esofmanin ustune coraplari çekmiş ustune battaniye almis acmis klimayi son ayarÇok iyi anlıyorum. Benim de ödüm kopuyor doğuma gitmeden yine hasta olacaklar diye. Eziyeti yine biz cekicez. Enfeksiyon hastalıklarına gittik biz iyi ilaçlar vermişti. Aile hekimi her ilacı vermiyor cekiniyorlar denetleme oluyormuş. Oyle dediler bana. Esinize de hasta olarak doğuma giderseniz yenidoğan bebeğe buluşacağını ve belki bu nedenle yoğun bakımda kalması gerekeceğini soyleyin. Durumun ciddiyetini anlatın. Son dönem hiç değilse ekstra çaba sabretmesini rica edin. Ben öyle yaptım. Aklıma da başka çözüm gelmiyor..umarım sagsalim gideriz doguma. Allah yardimciniz olsun sizin de..
Geçmiş olsun canım sana da ya .olmadı yarın alım başlım bende ya ateş falan uğraşmaktansa .çok sağolIlaç kullanmanın bu dönem bir zararı olmaz deniyor. Doktor hamilelere uygun olandan yazmıştır. Ilac gebelik kategoridine bakin netten. B grubu ise guvenli. Ben daha kötü olmamak için antibiyotik kullandım. Hafif kırgınlıklarda çözüm benim için parol ve zencefil ıhlamur çayı oldu. Ama göğsüme inince hastalık mecbur antibiyotik kullandım. Yoksa zatürreye kadar yolu vardı.
Dün köye gitmiştim akşam geldim duş aldım etrafı falan topla derken kasılmaların geldiğini hissettim her zamankinden farklı düzenli geliyordu anladım zaten doğum olacağını acile geldik nstde hiç sanci çıkmadı ama sancım vardı biliyorum yani bildim makine arızalı başka bı nstye bağladılar orda sancı çıkınca dogumhaneye aldılar akşam yemeği yemiştim diye sabah 6 ya kadar beklettiler 7 de kızım doğmuştu çok şükür sezeryan derseniz ikinci olmasına rağmen çok korktumAy maşallah ya sağlıkla büyüsün minik kız, sana da geçmiş olsun canımsancım var demişsin doğumun baslamis mi nasıl oldu iyi hissedince bekliyoruz heyecanla hikayeni
Haklısın canım ama sakin olmaya çalış biliyorsun sinir stres de çok etkiliyor yavrularımızı.Hasta oldu diye tek kizan sensindir diyor bir de bana.belli etmek istemiyorum ama suratim asıldı iyice. Bir ayi geçti yok kurtulamıyoruz..hani dort dortluk baksa kendine sinirlenmicem de.. Portakal suyu,ihlamur verdim.doktorada sinir oldum ilk hasta olduğunda tum cevrem antibiyotik kullanirken bizim aile hekimi vermedi esime verde bu kadar uzun surmezdi belki.hayir bizler kötü olsak sonumuzu görüyor sunuz iste. Oksurukten sanci da oluyor kasilma da okuyir dogum da oluyor.
Pazartesi zaten kontrolüm var canım, bugün gündüz iyiydim gayet akşama doğru biraz artıyor yorulmaktan herhalde.Yürümek iyileşmeyi hızlandırıyor ama sen kendini takip et baktın iyi hissetmiyorsun doktoruna görün yine de canım
Minosetle parol da eşdeğer sanırım zatenValla canım ben hap içemedigim için parol sürüp iciyorumn
Evet dün ben de öyleydim işte. Bugün biraz daha iyi oldum çok şükür. Yarın Çocuk doktoru kontrolüne gidemem diye korktum sadece, gidebilirim inşallah.O yanma benimde ilk sezeryanimda olmuştu ben ayağa kalkamıyorum düşün. WC ye gitmek bile eziyetti. 1hafta da anca iyileştim.senin 2.günse çok normal
Hadi gözün aydın canım bu ikinciler biraz travmali oluyor sanırımDün köye gitmiştim akşam geldim duş aldım etrafı falan topla derken kasılmaların geldiğini hissettim her zamankinden farklı düzenli geliyordu anladım zaten doğum olacağını acile geldik nstde hiç sanci çıkmadı ama sancım vardı biliyorum yani bildim makine arızalı başka bı nstye bağladılar orda sancı çıkınca dogumhaneye aldılar akşam yemeği yemiştim diye sabah 6 ya kadar beklettiler 7 de kızım doğmuştu çok şükür sezeryan derseniz ikinci olmasına rağmen çok korktumburdan okuduklarimdan mıdır nedir iğneden sonra ben uyusmadim kesmeyin diye bağırdım çağırdım anestezi doktoru nasıl uyusmadin bebek çıkmak üzere diyince demekki uyuşmuşum dedim sonrasında cekistirme sallanma sonrası ağlama sesi geldi ama tabi ki acı hissi asla olmuyor bebek çıktıktan sonra uyumuşum servise götürülürken kendime geldim şuan hala doğum sancısı çekiyorum rahim toparlaniyor normal diyorlar ama beni zorluyor buda geçecek diye kendimi telkin ediyorum sütüm hala inmedi şimdilik mama veriyorum kan şekeri düşmesin diye oğlum da da 3.gun sutum indiği için sıkıntı yapmiyorum benim hikayem bu başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz kızlar
Valla bende kızardım. Kendimize mi bakacağız onlara mı... Dikkat etmeleri gereken en önemli zamanlarda umursamiyorlar bileHasta oldu diye tek kizan sensindir diyor bir de bana.belli etmek istemiyorum ama suratim asıldı iyice. Bir ayi geçti yok kurtulamıyoruz..hani dort dortluk baksa kendine sinirlenmicem de.. Portakal suyu,ihlamur verdim.doktorada sinir oldum ilk hasta olduğunda tum cevrem antibiyotik kullanirken bizim aile hekimi vermedi esime verde bu kadar uzun surmezdi belki.hayir bizler kötü olsak sonumuzu görüyor sunuz iste. Oksurukten sanci da oluyor kasilma da okuyir dogum da oluyor.
Hahaha Ben de iğneden sonra ben uyuşmadım hissediyorum dedimDün köye gitmiştim akşam geldim duş aldım etrafı falan topla derken kasılmaların geldiğini hissettim her zamankinden farklı düzenli geliyordu anladım zaten doğum olacağını acile geldik nstde hiç sanci çıkmadı ama sancım vardı biliyorum yani bildim makine arızalı başka bı nstye bağladılar orda sancı çıkınca dogumhaneye aldılar akşam yemeği yemiştim diye sabah 6 ya kadar beklettiler 7 de kızım doğmuştu çok şükür sezeryan derseniz ikinci olmasına rağmen çok korktumburdan okuduklarimdan mıdır nedir iğneden sonra ben uyusmadim kesmeyin diye bağırdım çağırdım anestezi doktoru nasıl uyusmadin bebek çıkmak üzere diyince demekki uyuşmuşum dedim sonrasında cekistirme sallanma sonrası ağlama sesi geldi ama tabi ki acı hissi asla olmuyor bebek çıktıktan sonra uyumuşum servise götürülürken kendime geldim şuan hala doğum sancısı çekiyorum rahim toparlaniyor normal diyorlar ama beni zorluyor buda geçecek diye kendimi telkin ediyorum sütüm hala inmedi şimdilik mama veriyorum kan şekeri düşmesin diye oğlum da da 3.gun sutum indiği için sıkıntı yapmiyorum benim hikayem bu başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz kızlar
Valla tek kızan sen değilsin benim eşim yeni atlattı malum hoş bitmedi de kırk kez diyorum nöbet yada ders yüksek sesle bağırma sesini kontrol et senin boğazın hassas yok bugün gelmiş yine öksürük ve ses yok ne oldu bir sınıfa kızdım diyor iyi halt ettin demişim sonra ben diken üstü oluyorum grip mi faranjit mi ne diyeHasta oldu diye tek kizan sensindir diyor bir de bana.belli etmek istemiyorum ama suratim asıldı iyice. Bir ayi geçti yok kurtulamıyoruz..hani dort dortluk baksa kendine sinirlenmicem de.. Portakal suyu,ihlamur verdim.doktorada sinir oldum ilk hasta olduğunda tum cevrem antibiyotik kullanirken bizim aile hekimi vermedi esime verde bu kadar uzun surmezdi belki.hayir bizler kötü olsak sonumuzu görüyor sunuz iste. Oksurukten sanci da oluyor kasilma da okuyir dogum da oluyor.
Aynen öyleeo kadar rahatım anlatamam .Yarın genel temizlik başlıyorum
Kendi belirledi geleceği tarihi senin ufaklık desene bende öyle istiyorum ama bakalım tabi nasipte ne var. Zoru atlattin canım sende bundan sonra iyileşme süreci artık gün gün. Bol sütlü bol uykulu günleriniz olsun inşallahDün köye gitmiştim akşam geldim duş aldım etrafı falan topla derken kasılmaların geldiğini hissettim her zamankinden farklı düzenli geliyordu anladım zaten doğum olacağını acile geldik nstde hiç sanci çıkmadı ama sancım vardı biliyorum yani bildim makine arızalı başka bı nstye bağladılar orda sancı çıkınca dogumhaneye aldılar akşam yemeği yemiştim diye sabah 6 ya kadar beklettiler 7 de kızım doğmuştu çok şükür sezeryan derseniz ikinci olmasına rağmen çok korktumburdan okuduklarimdan mıdır nedir iğneden sonra ben uyusmadim kesmeyin diye bağırdım çağırdım anestezi doktoru nasıl uyusmadin bebek çıkmak üzere diyince demekki uyuşmuşum dedim sonrasında cekistirme sallanma sonrası ağlama sesi geldi ama tabi ki acı hissi asla olmuyor bebek çıktıktan sonra uyumuşum servise götürülürken kendime geldim şuan hala doğum sancısı çekiyorum rahim toparlaniyor normal diyorlar ama beni zorluyor buda geçecek diye kendimi telkin ediyorum sütüm hala inmedi şimdilik mama veriyorum kan şekeri düşmesin diye oğlum da da 3.gun sutum indiği için sıkıntı yapmiyorum benim hikayem bu başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz kızlar
Bebekle benim aramda uyuşmazlık çıktı buda sarılık olmasini tetiklermis ondan dolayı mama veriyorum aslindaHahaha Ben de iğneden sonra ben uyuşmadım hissediyorum dedimbaşımdaki kadın hissediyor olsan şu an duracak bir pozisyonda değilsin dedi hemen sonrasında da aynen çekiştirme sallanma kısmı geldi o zaman da acı çekeceğim zannediyorum tansiyonum fırladı ama bebeği görünce hepsi geçiyor benim de tam olarak 3. Gün indi sütüm, genelde böyle demek ki. Ama bana mama verdirtmediler bir damla da olsa emzirmeye çalış dediler öyle yaptım ben de sıkıntı olmadı.
Canim benim ilk doğumumda adet sancisi gibi sancim olmustu nst de sanci yok diye doğum sancisi degil demislerdi. Baska bir agriydi da doğumumi tetikledo bilemiyorum. O yuzden halen neyle karsilasacagimi nasil anlayacağımı bilemiyorum.Dün köye gitmiştim akşam geldim duş aldım etrafı falan topla derken kasılmaların geldiğini hissettim her zamankinden farklı düzenli geliyordu anladım zaten doğum olacağını acile geldik nstde hiç sanci çıkmadı ama sancım vardı biliyorum yani bildim makine arızalı başka bı nstye bağladılar orda sancı çıkınca dogumhaneye aldılar akşam yemeği yemiştim diye sabah 6 ya kadar beklettiler 7 de kızım doğmuştu çok şükür sezeryan derseniz ikinci olmasına rağmen çok korktumburdan okuduklarimdan mıdır nedir iğneden sonra ben uyusmadim kesmeyin diye bağırdım çağırdım anestezi doktoru nasıl uyusmadin bebek çıkmak üzere diyince demekki uyuşmuşum dedim sonrasında cekistirme sallanma sonrası ağlama sesi geldi ama tabi ki acı hissi asla olmuyor bebek çıktıktan sonra uyumuşum servise götürülürken kendime geldim şuan hala doğum sancısı çekiyorum rahim toparlaniyor normal diyorlar ama beni zorluyor buda geçecek diye kendimi telkin ediyorum sütüm hala inmedi şimdilik mama veriyorum kan şekeri düşmesin diye oğlum da da 3.gun sutum indiği için sıkıntı yapmiyorum benim hikayem bu başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz kızlar
Hepimiz ayni taktigi uygulayalim da onlarda esegi saglam kaziga baglasim bariHahaha Ben de iğneden sonra ben uyuşmadım hissediyorum dedimbaşımdaki kadın hissediyor olsan şu an duracak bir pozisyonda değilsin dedi hemen sonrasında da aynen çekiştirme sallanma kısmı geldi o zaman da acı çekeceğim zannediyorum tansiyonum fırladı ama bebeği görünce hepsi geçiyor benim de tam olarak 3. Gün indi sütüm, genelde böyle demek ki. Ama bana mama verdirtmediler bir damla da olsa emzirmeye çalış dediler öyle yaptım ben de sıkıntı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?