- 9 Aralık 2021
- 869
- 804
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.221
Ay bende ama mecbur olduğumda ise ilk tuvaleti arıyor gözümBirebir ayni bende 34. Hafta icindeyim disari cikmaya korkuyorum
Bosh almak istedim, kullananlar çok memnun. Fiyat farkı çoktu arçelik aldım. 9 10 aydır kullanıyorum. Lüks değil ihtiyaçmış, iyi ki almışım.Kizlar kiyafetler kurumuyor yaa kurutma makinesi istiyorum ama ekonomik olarak zorlanirmiyiz diyorum da kullanan var mi aranizda ne kullaniyorsunuz
Hayallerim hep bosch ama hayat buna müsaade etmiyorArçelik km 800 aldıkortalama bir modeldi. Gönlüm bosch dan yanaydı ama fiyat farkı çok fazlaydı
İhtimal olarak ne söylüyor peki?Evet var bu defa fazla dedi doktor çok morelim bozuldu sürekli ağlama modunda yim
Herşeyim Bosch çok çok memnunumHayallerim hep bosch ama hayat buna müsaade etmiyor
Ay ne yemeği ben çorbayı zor ictim. Ama benim kusmam doğumdan sonra sabahta oldu.hatta eve çıktık evdede yine bulantım oldu kusmadim da. Ben anesteziye bağladım bilmiyorum. Spinal tutmadı genel e aldilar. Narkozdandir diyordum. Ondan sordum tek genel nasıl oluyor nasıl attın diyeAA o kötü ya mide bulantısı neyden oluyor ki acaba anesteziden mi kaynaklanıyor bulantıbenim öyle sorunum olmasdı Birde ben çok acıkmıştım yemek yemek istemiştim ama katı şeylere izin vermiyorlar zaten çorbaya izin verilmişti..
Ben 5-6 sene önce yıkama ve kurutma tek makine almıştım evim küçük olduğundan. Evlendikten sonra da ayni makineyi kullanıyorum siemensin bir modeliydi unuttum hangisi zaten artık daha gelişmişleri çıkmıştır. Bir de sadece kurutma olan makinelerden düşünüyorsunuzdur onlar daha avantajlı kg olarak daha fazla alıyorlar, öyle olunca da daha az kırıştırıyor diyor arkadaşlarım, şimdi doğum için evimde değilim çamaşır kurutmak tam bir işkence. Evimdeyken kurutuyordum çok büyük kolaylıkmış şu an eksikliğini çok hissediyorum bence güzel bütçenize uygun bir marka bulun alın hiç düşünmeyin kış ayları için elzemKizlar kiyafetler kurumuyor yaa kurutma makinesi istiyorum ama ekonomik olarak zorlanirmiyiz diyorum da kullanan var mi aranizda ne kullaniyorsunuz
Banada saçma gelirdi büyük konusmusum.Küsüyor yazicaktim klavyem kaydiyok kendi ismini begenmiyor zaten istemiyorda yuzde yuz bir laf sokmalar tripler olurdu zaten ikinci erkek kayinpedrim ismini koymak ister diye dusunuyordum Allahtan yorum yapmadilar sen neden kaynananin ismini koydun ki yanlis anlasilmasin ama bu ilk cocuga aile buyuklerinden olan bir isim koyma geleneği sacma geliyor bana
Annem alisverise gidiyorum gelecekmisin dedi yuruyus olsun diye cikayim dedim dün.cikmadan wc girdim ,annem butige girdi rica ettim wcye girdim annem bi butige daha girdi orda wc yokmuş terzide wcye girdim sonra eve döndük ama kosturarak tekrar wc yeBen bugün bir iki eksik var deyip dışarı çıkma cesareti gösterdim, eşime galiba altıma yapacağım diye diye zor attım kendimi eve ama terledim resmen
Benim de 5 ocakBebekleri dogan arkadaslar, gözünüz aydın, gule gule büyütün bebeklerinin. Ben de pazartesi gittiğimde bebeğim 3 kilo olmustu. 5 ocak a sezaryen günü verdi Dr. Tam 2 hafta var. önümde. Bu arada 37+0 a kadar çalışmayı çok istemiştim. Başardım sayılır. Yarin son günüm okulda. İzne ayrılıyorum artık. Bekleyenlere hızlı, en az acili doğumlar dilerim
Bizim burda sahilde anlaşmalı mekânlarım vardi yürüyüşe çıktığımda herbirine uğrayarak yürüyordumAnnem alisverise gidiyorum gelecekmisin dedi yuruyus olsun diye cikayim dedim dün.cikmadan wc girdim ,annem butige girdi rica ettim wcye girdim annem bi butige daha girdi orda wc yokmuş terzide wcye girdim sonra eve döndük ama kosturarak tekrar wc ye
Kişiden kişiye değişiyor kuzum benim sadece dikiş ağrım fazlaydı.. Düşününce evet Anesteziden de olabilirAy ne yemeği ben çorbayı zor ictim. Ama benim kusmam doğumdan sonra sabahta oldu.hatta eve çıktık evdede yine bulantım oldu kusmadim da. Ben anesteziye bağladım bilmiyorum. Spinal tutmadı genel e aldilar. Narkozdandir diyordum. Ondan sordum tek genel nasıl oluyor nasıl attın diye
Bende yuruyemiyormusum dun anladimBizim burda sahilde anlaşmalı mekânlarım vardi yürüyüşe çıktığımda herbirine uğrayarak yürüyordumSağolsunlar anlayışlilar alışmışlardı bana ses etmiyorlardi artık yürüyemiyorum bile
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
Dikiş ağrım i unutmuştum ben o çok zorlamadi tek gece zorladı sadece.herkesin fsrkli farklı ya hikayesi gercektenKişiden kişiye değişiyor kuzum benim sadece dikiş ağrım fazlaydı.. Düşününce evet Anesteziden de olabilir
Peki ben geçen hafta ne yaptım. Annemle sokağın ortasında cisim geldi ama nasil bilmediğimiz de bir mahallede semt pazarına uğradık arabayı durdurup. Tam pazara giricez çişten yuruyemiyorum.Tamda cuma vakti erkekler camide dolu abdest alıyor.Annem alisverise gidiyorum gelecekmisin dedi yuruyus olsun diye cikayim dedim dün.cikmadan wc girdim ,annem butige girdi rica ettim wcye girdim annem bi butige daha girdi orda wc yokmuş terzide wcye girdim sonra eve döndük ama kosturarak tekrar wc ye
Kesinlikle normal bir model de işini kat kat görecek emin ol. Boschu olan arkadaşım var o da aynı memnuniyete sahip ben de. Kurutma kesinlikle lüks değil ama eşimi zor ikna etmiştim ben. Az önce dedim ki kurutmayı aldıgımızdan beri evde camaşır kurutmuyoruz miracın oksurugu gecti alerjikmiş demek dedim. Bana dediği ne biliyo musunHayallerim hep bosch ama hayat buna müsaade etmiyor
Mantikli ki kesin koymalisin ozamanBanada saçma gelirdi büyük konusmusum.
Onunkini koyduysam niye anneminkini koymayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?