2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaç kilo doğdu günlerimiz aynı diye merak ettim

Karnin sertleşmesi ile beraber ağrı oluyor sıkıştırıyor insan anlayabiliyor rahat ol

Kizlar 37+3 teyim ve bebek hareketleri canımı yakıyor çok fazla resmen kemiklerimi ağrıtıyor sizlerinde öylemi bide hareket ettikçe tuvaletim geliyor
Ben bugün 36dayim. Yaklasik iki haftadır eli mi ayağı mi bilmiyorum minik minik batıyor. Tuvalet konusunda da benoturuken sıkıştığını anlamıyorum. Eger bebek çılgınlar gb hareket ediyorsa ve beni yollamıyorsa artik anlıyorum ki idrar torbam sıkışmış. Bebekle birbirlerini sıkıştırıyorlar:) kendimce boyle yorumladm

Ay 36 daki hareketleri çok yakmiyor gibiydi şimdi baya baya canımı yakıyor her hareketi. Ewt idrar torbasını çok sıkıştırıyor hareketleri. Artık doğsun diye çok sabırsızlanıyorum

Bana da rennie gaviscondan daha iyi geldi o yüzden onu kullanıyordum ama artık oda fayda etmiyor iyice tavan yaptı ayva alıcam bugün de ondan yicem o baya ise yarıyor bende
Lansor kullandigimdan beri gaviscona bipe gerek kalmiyor acikcasi belki ondan iyi geldi diye düşünüyorum

Kizlar kiyafetler kurumuyor yaa kurutma makinesi istiyorum ama ekonomik olarak zorlanirmiyiz diyorum da kullanan var mi aranizda ne kullaniyorsunuz
Temmuzda aldık canım aşırı aşırı memnunum. Hem oğlumun alerjik öksürüğü bitti hem büyük kolaylıkmış. Elektrik faturası olarak hiç fark etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…