- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.201
Valla canim ikinci hamileligim ama anlamadim. Uyusmazlik derken o da neymis?Bebekle benim aramda uyuşmazlık çıktı buda sarılık olmasini tetiklermis ondan dolayı mama veriyorum aslinda
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaç kilo doğdu günlerimiz aynı diye merak ettimDün köye gitmiştim akşam geldim duş aldım etrafı falan topla derken kasılmaların geldiğini hissettim her zamankinden farklı düzenli geliyordu anladım zaten doğum olacağını acile geldik nstde hiç sanci çıkmadı ama sancım vardı biliyorum yani bildim makine arızalı başka bı nstye bağladılar orda sancı çıkınca dogumhaneye aldılar akşam yemeği yemiştim diye sabah 6 ya kadar beklettiler 7 de kızım doğmuştu çok şükür sezeryan derseniz ikinci olmasına rağmen çok korktumburdan okuduklarimdan mıdır nedir iğneden sonra ben uyusmadim kesmeyin diye bağırdım çağırdım anestezi doktoru nasıl uyusmadin bebek çıkmak üzere diyince demekki uyuşmuşum dedim sonrasında cekistirme sallanma sonrası ağlama sesi geldi ama tabi ki acı hissi asla olmuyor bebek çıktıktan sonra uyumuşum servise götürülürken kendime geldim şuan hala doğum sancısı çekiyorum rahim toparlaniyor normal diyorlar ama beni zorluyor buda geçecek diye kendimi telkin ediyorum sütüm hala inmedi şimdilik mama veriyorum kan şekeri düşmesin diye oğlum da da 3.gun sutum indiği için sıkıntı yapmiyorum benim hikayem bu başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz kızlar
Karnin sertleşmesi ile beraber ağrı oluyor sıkıştırıyor insan anlayabiliyor rahat olCanim benim ilk doğumumda adet sancisi gibi sancim olmustu nst de sanci yok diye doğum sancisi degil demislerdi. Baska bir agriydi da doğumumi tetikledo bilemiyorum. O yuzden halen neyle karsilasacagimi nasil anlayacağımı bilemiyorum.
Kasilma derken setlesip yumusama mi oldu? Eger oyleyse oluyor bazen nasil anlicaz doğum basladigini ..doktor kasilma disinda ekstra bir agrin olursa gel dedi
Şimdi olduKarnin sertleşmesi ile beraber ağrı oluyor sıkıştırıyor insan anlayabiliyor rahat ol
Ben bugün 36dayim. Yaklasik iki haftadır eli mi ayağı mi bilmiyorum minik minik batıyor. Tuvalet konusunda da benoturuken sıkıştığını anlamıyorum. Eger bebek çılgınlar gb hareket ediyorsa ve beni yollamıyorsa artik anlıyorum ki idrar torbam sıkışmış. Bebekle birbirlerini sıkıştırıyorlar:) kendimce boyle yorumladmKizlar 37+3 teyim ve bebek hareketleri canımı yakıyor çok fazla resmen kemiklerimi ağrıtıyor sizlerinde öylemi bide hareket ettikçe tuvaletim geliyor
Ay 36 daki hareketleri çok yakmiyor gibiydi şimdi baya baya canımı yakıyor her hareketi. Ewt idrar torbasını çok sıkıştırıyor hareketleri. Artık doğsun diye çok sabırsızlanıyorumBen bugün 36dayim. Yaklasik iki haftadır eli mi ayağı mi bilmiyorum minik minik batıyor. Tuvalet konusunda da benoturuken sıkıştığını anlamıyorum. Eger bebek çılgınlar gb hareket ediyorsa ve beni yollamıyorsa artik anlıyorum ki idrar torbam sıkışmış. Bebekle birbirlerini sıkıştırıyorlar:) kendimce boyle yorumladm
Hayırlı olsun güle güle büyüsün inşallah . Cok mu ağrıyor ya ben de sezeryan olacm cok aşırı korkuyorumBebekle benim aramda uyuşmazlık çıktı buda sarılık olmasini tetiklermis ondan dolayı mama veriyorum aslinda
Lansor kullandigimdan beri gaviscona bipe gerek kalmiyor acikcasi belki ondan iyi geldi diye düşünüyorumBana da rennie gaviscondan daha iyi geldi o yüzden onu kullanıyordum ama artık oda fayda etmiyor iyice tavan yaptı ayva alıcam bugün de ondan yicem o baya ise yarıyor bende
Birebir ayni bende 34. Hafta icindeyim disari cikmaya korkuyorumKizlar 37+3 teyim ve bebek hareketleri canımı yakıyor çok fazla resmen kemiklerimi ağrıtıyor sizlerinde öylemi bide hareket ettikçe tuvaletim geliyor
Lansor kullandigimdan beri gaviscona bipe gerek kalmiyor acikcasi belki ondan iyi geldi diye düşünüyorum
Bende aynıyım canım valla tuvalete yatak aticamKizlar 37+3 teyim ve bebek hareketleri canımı yakıyor çok fazla resmen kemiklerimi ağrıtıyor sizlerinde öylemi bide hareket ettikçe tuvaletim geliyor
Ben bugün bir iki eksik var deyip dışarı çıkma cesareti gösterdim, eşime galiba altıma yapacağım diye diye zor attım kendimi eve ama terledim resmenBirebir ayni bende 34. Hafta icindeyim disari cikmaya korkuyorum
Ben yediklerim agzima gelerek uyaniyordum okadar kotuydum surekli cok kotuydum seni anliyorum o yüzdenAslında baş edemezsem söylediğinden alırım bende büyük ihtimalle çünkü dayanılacak gibi değil bazen
Temmuzda aldık canım aşırı aşırı memnunum. Hem oğlumun alerjik öksürüğü bitti hem büyük kolaylıkmış. Elektrik faturası olarak hiç fark etmediKizlar kiyafetler kurumuyor yaa kurutma makinesi istiyorum ama ekonomik olarak zorlanirmiyiz diyorum da kullanan var mi aranizda ne kullaniyorsunuz
Ben wc ye surekli gidiyorum bir iki damla ama o iki damla nasıl sıkıştırıyorBen bugün bir iki eksik var deyip dışarı çıkma cesareti gösterdim, eşime galiba altıma yapacağım diye diye zor attım kendimi eve ama terledim resmen
Ne aldiniz peki bugün baya dolaştık acikcasi cok istiyorum beni gaza getirin parasini dusunmeyeyimTemmuzda aldık canım aşırı aşırı memnunum. Hem oğlumun alerjik öksürüğü bitti hem büyük kolaylıkmış. Elektrik faturası olarak hiç fark etmedi
Arçelik km 800 aldıkNe aldiniz peki bugün baya dolaştık acikcasi cok istiyorum beni gaza getirin parasini dusunmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?