2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben 26 de doğum yaptım daha bakmadık. Bende merak ediyorum bugün eve gidince bakayım

Rutin kontrol canım ben hiçbir sonucumu almaya gidemedim hamileliğim boyunca çünkü çok uzakta ancak tahlile gidebiliyorum çocukla çok zor. Sonuçları da e-nabizdan kontrol ediyorum

İzlem için istiyorlar. Ben de vermiştim. Ama gitmen gerekmiyor. E nabız a sonuçlar düşüyor

Merhaba bana doğum öncesi yapalım dediler ama hastanede yaptırdığım için geçen aradilar , sordular kilomu , tansiyonu sordular gelmene gerek yok dediler. Kan ve idrara vakiyrolsr

Darısı sağlıcakla sizlere olsun canım . Çok az kalmış

Oyyyy yavrum benim , sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına al oğluşunu İnşallah canım

Gözün aydın kuzum Peşpeşe doğumlar oldu maşallah hepimiz sağlıkla büyütelim

Allah analı babalı büyütsün

Bana tam kan sayımı demir tiroid falan bakmışlardı canım rutin şeyler
Fantastik rüyalar iyiydi ya bende görüyordum.ama artık yaklaştıkça korkulu sezeryan rüyalarına döndü benim. Şu son 2haftayi sakince geçirelim inşallah
benim korkulu sezaryen bu cuma
Doktora dedim beni bayıltıp evden alsalar her şey bitince eve geri getirip ayıltsalar olmaz mı
Tabi canım hemen arıyorum arkadaşlara bilgi veriyorum not alsınlar öyle yapalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…