- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.981
Ben 26 de doğum yaptım daha bakmadık. Bende merak ediyorum bugün eve gidince bakayımDoğum yapan kizlara sorum olacak.Cok mühim degil sadece meraktan
Sadece bebegim dogmasi ve suyun gitmesiyle bir günde kaC kilo verdiniz?
Doğumdan sonra emzirirken hizli gitmişti ama ilk gün tartıldıgimd ne kadar kilo gittiğini unuttum bes alti kilo gidiyor du degil mi?
Rutin kontrol canım ben hiçbir sonucumu almaya gidemedim hamileliğim boyunca çünkü çok uzakta ancak tahlile gidebiliyorum çocukla çok zor. Sonuçları da e-nabizdan kontrol ediyorumGünaydın kizlar dün 35.haftamda sağlık ocağı çağırdı kan verdim. Sonuç icin tekrar gitmem gerekiyormus telefon ile bilgi vermiyorlar.Oglum atesli 3 gündür tekrar gitmem zor.bu haftalar da ne tahliliydi bu bilginiz var mi?
İzlem için istiyorlar. Ben de vermiştim. Ama gitmen gerekmiyor. E nabız a sonuçlar düşüyorGünaydın kizlar dün 35.haftamda sağlık ocağı çağırdı kan verdim. Sonuç icin tekrar gitmem gerekiyormus telefon ile bilgi vermiyorlar.Oglum atesli 3 gündür tekrar gitmem zor.bu haftalar da ne tahliliydi bu bilginiz var mi?
Merhaba bana doğum öncesi yapalım dediler ama hastanede yaptırdığım için geçen aradilar , sordular kilomu , tansiyonu sordular gelmene gerek yok dediler. Kan ve idrara vakiyrolsrGünaydın kizlar dün 35.haftamda sağlık ocağı çağırdı kan verdim. Sonuç icin tekrar gitmem gerekiyormus telefon ile bilgi vermiyorlar.Oglum atesli 3 gündür tekrar gitmem zor.bu haftalar da ne tahliliydi bu bilginiz var mi?
Darısı sağlıcakla sizlere olsun canım . Çok az kalmışjune34-Mavi TheDandelion @Gozdeeer @Amorcito Kızlaar gözünüz aydınnn hayırlı olsun bebisleriniz hepiniz iyisinizdir inşallah darısı bizlere
@Amorcito Sezaryen sonrası vajinal doğum yapmışsın tebrik ederim büyük cesaretben de istedim ama doktorum ben yaptırmıyorum dedi hiç o taraftan olmadı bana da çevremde cesaret veren olmayınca tıpış tıpış gidip kesileceğim
Oyyyy yavrum benim , sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına al oğluşunu İnşallah canımAyy kızlar benim de sezaryen günüm belli oldutarih verilince daha çok heyecan basıyormuş doktorum yarın için ısrar etti ama ben bi bahane bulup pazartesine erteledim tabii acil bir durum olmazsa Allahın izniyle 2 Ocakta 39+1 de oğlumla kavuşuyoruz
Gözün aydın kuzumÇok teşekkür ederim tatlı hanımlar
Sabah 08.30 da kızımız 39+1 de planlı sezaryenla dünyaya 3.200 gram 51 cm olarak geldi . Kilosu ve boyu son ultrason ile uyumlu çıktı.
Spinal anestezi aldım, ilk iğne vurulurken resmen omuriliklerimden bazılarını hissettim, çok cringe bir duygu onun dışında kesinlikle acımıyor ama . Sonra beni hazırlayınca perdeyi çekip eşimi yanıma aldılar. O arada kesmeye başlamışlar bile ben birşey hissetmedim. Birazdan bebek geliyor dediler ve kızımızı kucağımıza verdiler. Bebek kontrole gitti ve sonra yanımıza geri geldi. Dikerlerken de öyle çekme vs olmadı. Varis çorabı getirmiştim ama hazirlanırken onları dar dar giymek o kadar zoruma gitti ki giymedim:)
Sondayı uyuşturduktan sonra bebeği almadan önce taktılar hiç hissetmedim bile. Damardan yaklaşık 4 litre serum verdiler , yarım litresi antibiyotikti , opden önce başka da antibiyotik yok
OP bitince Bekleme odasındayken yaklaşık iki saat sonra üşüme hissi başladı, titreme şeklinde değil ama daha hafif. Sonra vücudumun bel üstü hormonlardan dolayı terlerken, alt tarafı üşümeye devam etti . Sonra bir kaşınma hissiyati aldı ben tüm vücut , spinal anesteziden dolayı normalmiş . Kahve sadece bir fincan içtim , bol su içtim baş ağrım olmadı hiç.
Günlük 4 adet ibopurifen , daha güçlü voltaren tarzı iki hap daha verdiler , hepsi emzirebileceğim ilaçlarmış. Kanın pıhtı atmaması için bacaktan kan inceltici günlük iğne yapmaya başladılar . Yaklaşık 12 saat hiç yürütmediler. Sondam hala takılı inşallah yearın cıkarırlarsa ayaklanmayı düşünüyorum.
Tebrik ederim.
Maşallah, Allah analı babalı büyütsünKızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
Allah analı babalı büyütsünÇok teşekkür ederim tatlı hanımlar
Sabah 08.30 da kızımız 39+1 de planlı sezaryenla dünyaya 3.200 gram 51 cm olarak geldi . Kilosu ve boyu son ultrason ile uyumlu çıktı.
Spinal anestezi aldım, ilk iğne vurulurken resmen omuriliklerimden bazılarını hissettim, çok cringe bir duygu onun dışında kesinlikle acımıyor ama . Sonra beni hazırlayınca perdeyi çekip eşimi yanıma aldılar. O arada kesmeye başlamışlar bile ben birşey hissetmedim. Birazdan bebek geliyor dediler ve kızımızı kucağımıza verdiler. Bebek kontrole gitti ve sonra yanımıza geri geldi. Dikerlerken de öyle çekme vs olmadı. Varis çorabı getirmiştim ama hazirlanırken onları dar dar giymek o kadar zoruma gitti ki giymedim:)
Sondayı uyuşturduktan sonra bebeği almadan önce taktılar hiç hissetmedim bile. Damardan yaklaşık 4 litre serum verdiler , yarım litresi antibiyotikti , opden önce başka da antibiyotik yok
OP bitince Bekleme odasındayken yaklaşık iki saat sonra üşüme hissi başladı, titreme şeklinde değil ama daha hafif. Sonra vücudumun bel üstü hormonlardan dolayı terlerken, alt tarafı üşümeye devam etti . Sonra bir kaşınma hissiyati aldı ben tüm vücut , spinal anesteziden dolayı normalmiş . Kahve sadece bir fincan içtim , bol su içtim baş ağrım olmadı hiç.
Günlük 4 adet ibopurifen , daha güçlü voltaren tarzı iki hap daha verdiler , hepsi emzirebileceğim ilaçlarmış. Kanın pıhtı atmaması için bacaktan kan inceltici günlük iğne yapmaya başladılar . Yaklaşık 12 saat hiç yürütmediler. Sondam hala takılı inşallah yearın cıkarırlarsa ayaklanmayı düşünüyorum.
Tebrik ederim.
Darısı sağlıcakla sizlere olsun canım . Çok az kalmış
Amiiinnn inşallah canımmOyyyy yavrum benim , sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına al oğluşunu İnşallah canım
Fantastik rüyalar iyiydi ya bende görüyordum.ama artık yaklaştıkça korkulu sezeryan rüyalarına döndü benim. Şu son 2haftayi sakince geçirelim inşallah_peri_ golgelericinde bu fantastik rüyaları özleyeceğiz yakında
A Asya2022june34-Mavi TheDandelion @Gozdeeer kızlar gözünüz aydın tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün maaşallah kuzularınıza
Gözün aydın geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah ufaklıkKızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
E nabiza dusmemis canim. Kan aldilar ama neye baktilar bilmiyorumRutin kontrol canım ben hiçbir sonucumu almaya gidemedim hamileliğim boyunca çünkü çok uzakta ancak tahlile gidebiliyorum çocukla çok zor. Sonuçları da e-nabizdan kontrol ediyorum
Bakalim nasip kismetDoğumları olan arkadasları gördükçe heyecan basıyor A Aklimtrakyada takvime en son ikimiz doğuracağız sanırımdaha gidecek cook yolumuz varrr
Dursun dursun en azından 38 olsunBakalim nasip kismetbenimde erken dogum olabilir demislerdi rahim seklinden ama duracak sanirim
Bana tam kan sayımı demir tiroid falan bakmışlardı canım rutin şeylerGünaydın kizlar dün 35.haftamda sağlık ocağı çağırdı kan verdim. Sonuç icin tekrar gitmem gerekiyormus telefon ile bilgi vermiyorlar.Oglum atesli 3 gündür tekrar gitmem zor.bu haftalar da ne tahliliydi bu bilginiz var mi?
Fantastik rüyalar iyiydi ya bende görüyordum.ama artık yaklaştıkça korkulu sezeryan rüyalarına döndü benim. Şu son 2haftayi sakince geçirelim inşallah
BBen gidemedim ne ameliyatta ne sonra .bugün taburcu oluyoruzbirinci günde vardı şişlik sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?