- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.361
Yaaa cok sevindim canimm ilk ocak annesi sensinKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Bebeğim tam kavrıyor , ebeler de baktı iyi tutuyor dedi . Zamanla alışır meme deyip geçiyorlarFito iyi diyorlar, ama yıkamak lazim .sonra ayva çekirdeğini , tahin yağı, kantaron gibi gümüş kapaklar ne iyi yapiyor diyorlar yaralari denemedim hiç,birde emzirirkende bebis tam aliyor mu genelde iyi tutamadığı zaman yara yapıyormuş
Yaaa cok sevindim canimm ilk ocak annesi sensin
Hayrli uğurlu olsun. Sezeryan mi oldunuz mi yoksa normal mi oldu
Tebrik ederim Allah anali babalı büyütsün. Şansı bahtı tahtı güzel olsun İnşallah
İnşallah şu son günlerde gecicek hemen ben diyeti saldım valla Allah yardımcımiz olsun
Aha yılbaşı bebesi gelmişhayırlı olsun canimmm bekliyoruz detayları
Çok sevindim sürpriz bir şekilde kendi belirlemiş doğum gününü, Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün yaa ne güzel 1 ocak bebesihaftamız aynı görünüyor ama kaç haftalıksın canım normal de? İyi olunca hikayeni yaz
Maşallah ya yeni yıl girdi geleyim demiş ufaklık iyi etmiş sağlıkla büyüsün inşallah. Sana da geçmiş olsun canımKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Welcome to erken lohusalıkGünaydıııınbizim kız ile dişimizi sıktık ve şükür Ocak ayını gördük kızlar bir ara cidden Aralık içinde gelir diye korkuyordum
Hoş az daha benim yüzümden yılın son günü geliyorduson bir haftadır ruh halim hiç kendim gibi değil o kadar zorlanıyorum ki en basiti dün terziye 2 pijama altı verdim çok az paçası kısaltılacak adam ölçü almadan üstümdeki eşofman ölçüsü ile yaparım dedi beni yolladı bir saat sonra gel dedi gittim yapmamış sebep eşofman ile aynı boymuş benim ayağımda topuğu kalın spor var onunla aldığı ölçü ile kıyaslayıp bu fikre varmış söyleyince aaa doğru onu unuttum dedi aslında sakin kalırım ama o an sinir ile yaptırmadım pijamaları dönüşte marketten peynir alacaktık tıklım tıklım herkes öksürüyor onu da alamadık eve geldim beni tuttu mu ağlama
Peynir ve terzi derdine ağlayıp boşuna 1 saat kasıldım bide şimdi bakınca çok saçma geliyor ağlamam Allahım normalde olacak şey değil
Yaaa ne güzel maşallah geleceği günü kendi belirlemiş, hayırlı evlat olsun inşallahKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Rabbim yardımcın olsun canım, çok kolay herşeyin yolunda gittiği sağlıklı bi doğumla kucakla inşallah yavrunuHerkese iyi seneler kızlar mutlu sağlıkli güzel yıllar diliyorum
Yarın 11 de doğuma giriyorum bende inşallah herşey güzel geçer sağlıkla alırım kucağıma çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuda var nasıl geçecek bugün bilmiyorum hayırlısı olsun
Welcome to erken lohusalıkbenimde ota boka ağladığım oluyor, ahh şu hormonlar
Yaaa ne güzel maşallah geleceği günü kendi belirlemiş, hayırlı evlat olsun inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım, çok kolay herşeyin yolunda gittiği sağlıklı bi doğumla kucakla inşallah yavrunu
Maşallah ya yeni yıl girdi geleyim demiş ufaklık iyi etmiş sağlıkla büyüsün inşallah. Sana da geçmiş olsun canım
Gözün aydın canımKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Ne güzel sürpriz yapmış sizeKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Amin inşallah sağol canımWelcome to erken lohusalıkbenimde ota boka ağladığım oluyor, ahh şu hormonlar
Yaaa ne güzel maşallah geleceği günü kendi belirlemiş, hayırlı evlat olsun inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım, çok kolay herşeyin yolunda gittiği sağlıklı bi doğumla kucakla inşallah yavrunu
Ne güzel sürpriz yapmış sizesağlıcakla büyüsün inş
Gözün aydın canımAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Fito ve gümüş kapak hariç hepsini denedim. Emzirirken annemler iyi tutuyor diyor. Videolar izledim oradakiler gibi yapmaya çalışıyorum, sadece ucunu vermemeye çalışıyorum. Garmastan aldık şimdi onu sürüyorum. Salı günü sağlık ocağına gideceğiz, orada ebeye de soracağım.Fito iyi diyorlar, ama yıkamak lazim .sonra ayva çekirdeğini , tahin yağı, kantaron gibi gümüş kapaklar ne iyi yapiyor diyorlar yaralari denemedim hiç,birde emzirirkende bebis tam aliyor mu genelde iyi tutamadığı zaman yara yapıyormuş
Bi arkadaşım karabaş otu kaynatıp suyunu sürüyordu,hiçbir krem iyi gelmemiş bu su mucize gibi demişti denemek istersin diye yazmak istedimDikiş ağrısını unutur ikinci çocuğu yaparım ama göğüs ucu acısını unutup ikinciyi yapar mıyım bakalım göreceğizcanım acıdıkça İdil de emmek istiyor. Ağlayarak emziriyorum, hiçbir şey fayda etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?