- 11 Mayıs 2022
- 222
- 360
- 23
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.341
Ayyy ilk Ocak bebemizKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Canım canımm minnoş ne zaman geliyooBen hep
akşam yatmadan yapıyorum… Sorun olmuyor
Ayyy ilk Ocak bebemizhayırlı olsun canımm gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Sağlık durumunuz iyidir umarim
Anaaatoparlanınca detayları anlat olur mu ilk ocak bebemiz geldi o zaman tam ocak ayı içinde
Yaa gözün aydın canımm toparlanınca doğum hikayemi bekliyoruz
Minik kuş ya bizim için de bol bol öp Rabbim sağlıkla büyüdüğünü hayırlı bir evlat olduğunu görmeyi nasip etsin, hep iyi insanlar ile karşılaşsın2022 yi 2 saat teğet geçtikendime gelince anlatacağım insaAllah darısı sizlerin başına
2023 ü beklemiş şükürKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Ay ay yerim o minnosuKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Allah analı babalı büyütsün yaa ne güzel 1 ocak bebesiKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Çok sevindim sürpriz bir şekilde kendi belirlemiş doğum gününüKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
İnşallah şu son günlerde gecicek hemen ben diyeti saldım valla Allah yardımcımiz olsunYazık dün yanıma oturup ağlama söz birazdan seni tekrar görürtüp alırız peyniri diyordu garibim o kadar saçma bir teselli olayı içindeydi ki sonra baya güldüko da farkında ama Allahtan normalim böyle olmadığı için beni bence son son diyet de zorluyor asla isyan etmiyorum Rabbim içimi biliyor ama insan artık yediği ettiği de keyif vermeyince bide şu yorgunluk ağrılar derken daralıyor galiba ama şükür az kaldı 16 ya gün verirse umudum ne kaldı şurda
Aha yılbaşı bebesi gelmişKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Iyi olmaya calisiyoruz canim. Evde yemek savaslari yasaniyor resmen. Emzirme, uykudan uyandirma mama uyku bez dongusu devam ediyor . Tesekkür ederim sordugun icinÖrneğin beni benden aldıgerçekten boşa konulara üzülmek çok saçma geliyor bunu sakin kafa ile aslında biliyor insan ama o an ne oluyor anlamadım şu zamana kadar 2 veya 3 kez oldu ne saçma Allahım sen nasılsın peki minik nasıl
Tebrik ederim Allah anali babalı büyütsün. Şansı bahtı tahtı güzel olsun İnşallahKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Bende ucunu gevşettim yalan yok acıkıyorum çünkü zorlanıyorum da, bugün yatağı hazır ettim üstünü kapattım puseti de valiz de bugün tam kapanır geriye günlerin geçmesi kaldıİnşallah şu son günlerde gecicek hemen ben diyeti saldım valla Allah yardımcımiz olsun
Aha yılbaşı bebesi gelmişhayırlı olsun canimmm bekliyoruz detayları
Yeterki tek savaşlar bunlar olsunIyi olmaya calisiyoruz canim. Evde yemek savaslari yasaniyor resmen. Emzirme, uykudan uyandirma mama uyku bez dongusu devam ediyor . Tesekkür ederim sordugun icin
Fito iyi diyorlar, ama yıkamak lazim .sonra ayva çekirdeğini , tahin yağı, kantaron gibi gümüş kapaklar ne iyi yapiyor diyorlar yaralari denemedim hiç,birde emzirirkende bebis tam aliyor mu genelde iyi tutamadığı zaman yara yapıyormuşBen de aynı durum var . Meme ucu başlığı da faydasız. Lansinoh ve garmastan da fayda etmedi. Susam yağını kızım sevmedi. @zeliko
Hayrli uğurlu olsun. Sezeryan mi oldunuz mi yoksa normal mi olduKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?