2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
2022 yi 2 saat teğet geçti kendime gelince anlatacağım insaAllah darısı sizlerin başına
Minik kuş ya bizim için de bol bol öp Rabbim sağlıkla büyüdüğünü hayırlı bir evlat olduğunu görmeyi nasip etsin, hep iyi insanlar ile karşılaşsın bu duam her bir miniğimiz için geçerli

Günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum gelsin ocak bebişleri benim de sezeryanım 5 ocakta çok az kaldı heyecan ve korku var içimde açıkçası ilk deneyimimden kaynaklanıyor galiba.. 4 ocakta gidicem sanırım saati veya sezeryan türünü söyler ama ilki genel olduğu için bunda da genel yaparlar diye düşünüyorum.. Bugün annem geliyor eskisehirden çok mutluyum

Kızlar benim miniş kızımda doğdu Gece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Allah analı babalı büyütsün yaa ne güzel 1 ocak bebesi haftamız aynı görünüyor ama kaç haftalıksın canım normal de? İyi olunca hikayeni yaz

İnşallah şu son günlerde gecicek hemen ben diyeti saldım valla Allah yardımcımiz olsun
Kızlar benim miniş kızımda doğdu Gece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Aha yılbaşı bebesi gelmiş hayırlı olsun canimmm bekliyoruz detayları

Iyi olmaya calisiyoruz canim. Evde yemek savaslari yasaniyor resmen. Emzirme, uykudan uyandirma mama uyku bez dongusu devam ediyor . Tesekkür ederim sordugun icin

İnşallah şu son günlerde gecicek hemen ben diyeti saldım valla Allah yardımcımiz olsun

Aha yılbaşı bebesi gelmiş hayırlı olsun canimmm bekliyoruz detayları
Bende ucunu gevşettim yalan yok acıkıyorum çünkü zorlanıyorum da, bugün yatağı hazır ettim üstünü kapattım puseti de valiz de bugün tam kapanır geriye günlerin geçmesi kaldı

Herkese iyi seneler kızlar mutlu sağlıkli güzel yıllar diliyorum
Yarın 11 de doğuma giriyorum bende inşallah herşey güzel geçer sağlıkla alırım kucağıma çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuda var nasıl geçecek bugün bilmiyorum hayırlısı olsun

Ben de aynı durum var . Meme ucu başlığı da faydasız. Lansinoh ve garmastan da fayda etmedi. Susam yağını kızım sevmedi. @zeliko
Fito iyi diyorlar, ama yıkamak lazim .sonra ayva çekirdeğini , tahin yağı, kantaron gibi gümüş kapaklar ne iyi yapiyor diyorlar yaralari denemedim hiç,birde emzirirkende bebis tam aliyor mu genelde iyi tutamadığı zaman yara yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…