2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar benim miniş kızımda doğdu Gece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,gözünaydın missss gibi kokla onu çok bekledin sütün geldi mi ben de bu ara buna taktım mama alsam mı almasam mı

Canım benim ilk cocukta kolik bir bebekte ne yaptıysak çözüm bulamadık. Sabahlara kadar oda oda dolaşıyorduk çocuk ağladıkça mosmor oluyordu... 3 aydan sonra geçmişti bizim

Kizlar ben 1 yıl çocuk yoğun bakımda çalıştım. Her türlü vakayi gördüm ama iş kendi çocuklarıma gelince neden bu kadar stres ve panik oluyorum anlamadım valla. Kızım az önce fışkırır tarzda içtiği tüm sutu kustu. İçim böyle pir pir çok huzursuz oldum. Sürekli çocukta bir hastalık belirtisi arıyorum. Hapşırsa okusrsw bir problem varmış givi davranıyorum. Bir de oğlumda ötürü kayinvslideme götürüyorum.hee gün hasta mı oldu diye stres yapıyorum

Saglikla kavuşun canım inşallah... İçini ferah tutmaya çalış

Bende ucunu gevşettim yalan yok acıkıyorum çünkü zorlanıyorum da, bugün yatağı hazır ettim üstünü kapattım puseti de valiz de bugün tam kapanır geriye günlerin geçmesi kaldı
Ben yilbasinda bir kilo almisim hüüüüghkk 80 i gormeden dogurcam demistim yemegiydi cereziydi tatlisiydi meyvesiydi derken iyi halt ettim Cansurs

Tekrarlarsa aynı şekilde doktora gidersin canım ama bir seferden bişi olmaz. Oğlum da oyle olmustu bi anda hepsini kusmustu soka girmiştim. E kayınvaliden sana gelse keske kucuk bebekle bir süre çıkmasan mümkün değil mi

Benim malum ilk çocuk olacak annem de kırkı çıkana kadar kalamaz bile malum evde yaşlı var bakalım ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum inşallah sakin soğukkanlı olabilirim

Bi arkadaşım ne yaptıysa olmadı, hep yara içinde kaldı, baktı olmuyor sütü çekip hep biberonla verdi. Hem daha çok sütü geldi hem de çektiğini taze iken verip kalanını buzlukta sakladı. Zorlandı ama bi şekilde sütü içirmiş oldu. Allah kolaylık versin

Elimde yeni doğum yaptı canım kadın ikimize birden gelemeyeceği için mecbur ons gideceğiz ben oğlum için gidiyorum çok sıkılıyor evde diye yoksa bebek olsa tek gitmem

Evet normal benimde güldürenleri odadan kovmuslugum var. Hele gelen gidenin yatağıma çarparak geçmesi simdi yatırıp karninizi yarıcam diye bas bas bağırırdım

Sağlıcakla insallh canim .insallah böbrek le ilgili de hic bir seyi yoktur da mutlu bi şekilde eve donersiniz
Saglicakla al kuzum. Neden ki ilki kötü mu geçmişti canim?Benim ilki iyi geçmişti bendeki bu rahatlik ondan mi yoksa ayin 23 une cok var diye mi ki
Napıyoruuuz tartılmayı bırakıyoruuuz
Ben tartmasam doktor tartiyor. Haftada bir kacis yok

Benim malum ilk çocuk olacak annem de kırkı çıkana kadar kalamaz bile malum evde yaşlı var bakalım ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum inşallah sakin soğukkanlı olabilirim
Valla anne olmak delilik... Aklım çıkıyor bir şey olacak diye... Allah yardımcımız olsun hepimizin

Pembis Hayaller canim nasil oldunuz? Kendini iyi hissettiğin zaman bizim tabloyu da kasim anneleri gibi güncellesek cok iyi olucak takip acısından. Tek sen güncelleyebiliyorsun sanirim.

Eklentiler

• Screenshot_20230101-225611_Chrome.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…