- 11 Temmuz 2019
- 1.003
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.381
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,gözünaydınKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Canım benim ilk cocukta kolik bir bebekte ne yaptıysak çözüm bulamadık. Sabahlara kadar oda oda dolaşıyorduk çocuk ağladıkça mosmor oluyordu... 3 aydan sonra geçmişti bizimKızlar günaydınYeni yılınız kutlu olsun bizimiz dün acilde geçti ((((gazı vardı hersey denedik olmuyor susmuyor mor.olmaya bile başladı. Çok korktum eşime çağırdım dedim hemen gidelim baksınlar. 5 tane özel hastane dolaştık hiç bir yerde çocuk doktor yok çok saçma en son devlete gittik((((orda bakmışlar ve dediler yapacak birsey yok
Canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsünKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Saglikla kavuşun canım inşallah... İçini ferah tutmaya çalışKızlaaarr sabah doğuma gireceğim Allahın izniylehem heyecanlıyım hem çok stresliyimm tecrübeli olmak hiç bilmemekten daha zormuş sanırım dualarınızda beni de unutmayın Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım
Ben yilbasinda bir kilo almisim hüüüüghkkBende ucunu gevşettim yalan yok acıkıyorum çünkü zorlanıyorum da, bugün yatağı hazır ettim üstünü kapattım puseti de valiz de bugün tam kapanır geriye günlerin geçmesi kaldı
Tekrarlarsa aynı şekilde doktora gidersin canım ama bir seferden bişi olmaz. Oğlum da oyle olmustu bi anda hepsini kusmustu soka girmiştim. E kayınvaliden sana gelse keske kucuk bebekle bir süre çıkmasan mümkün değil miKizlar ben 1 yıl çocuk yoğun bakımda çalıştım. Her türlü vakayi gördüm ama iş kendi çocuklarıma gelince neden bu kadar stres ve panik oluyorum anlamadım valla. Kızım az önce fışkırır tarzda içtiği tüm sutu kustu. İçim böyle pir pir çok huzursuz oldum. Sürekli çocukta bir hastalık belirtisi arıyorum. Hapşırsa okusrsw bir problem varmış givi davranıyorum. Bir de oğlumda ötürü kayinvslideme götürüyorum.hee gün hasta mı oldu diye stres yapıyorum
Napıyoruuuz tartılmayı bırakıyoruuuzBen yilbasinda bir kilo almisim hüüüüghkk80 i gormeden dogurcam demistim yemegiydi cereziydi tatlisiydi meyvesiydi derken iyi halt ettim Cansurs
Amiinn inşallah canımm inşallahSaglikla kavuşun canım inşallah... İçini ferah tutmaya çalış
Benim malum ilk çocuk olacak annem de kırkı çıkana kadar kalamaz bile malum evde yaşlı var bakalım ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum inşallah sakin soğukkanlı olabilirimKizlar ben 1 yıl çocuk yoğun bakımda çalıştım. Her türlü vakayi gördüm ama iş kendi çocuklarıma gelince neden bu kadar stres ve panik oluyorum anlamadım valla. Kızım az önce fışkırır tarzda içtiği tüm sutu kustu. İçim böyle pir pir çok huzursuz oldum. Sürekli çocukta bir hastalık belirtisi arıyorum. Hapşırsa okusrsw bir problem varmış givi davranıyorum. Bir de oğlumda ötürü kayinvslideme götürüyorum.hee gün hasta mı oldu diye stres yapıyorum
Ben de aldım artık 57 yi geçiyor ama ne ara aldım onunla ilgili bir fikrim yok bakBen yilbasinda bir kilo almisim hüüüüghkk80 i gormeden dogurcam demistim yemegiydi cereziydi tatlisiydi meyvesiydi derken iyi halt ettim Cansurs
Bi arkadaşım ne yaptıysa olmadı, hep yara içinde kaldı, baktı olmuyor sütü çekip hep biberonla verdi. Hem daha çok sütü geldi hem de çektiğini taze iken verip kalanını buzlukta sakladı. Zorlandı ama bi şekilde sütü içirmiş oldu. Allah kolaylık versinFito ve gümüş kapak hariç hepsini denedim. Emzirirken annemler iyi tutuyor diyor. Videolar izledim oradakiler gibi yapmaya çalışıyorum, sadece ucunu vermemeye çalışıyorum. Garmastan aldık şimdi onu sürüyorum. Salı günü sağlık ocağına gideceğiz, orada ebeye de soracağım.
Elimde yeni doğum yaptı canım kadın ikimize birden gelemeyeceği için mecbur ons gideceğiz ben oğlum için gidiyorum çok sıkılıyor evde diye yoksa bebek olsa tek gitmemTekrarlarsa aynı şekilde doktora gidersin canım ama bir seferden bişi olmaz. Oğlum da oyle olmustu bi anda hepsini kusmustu soka girmiştim. E kayınvaliden sana gelse keske kucuk bebekle bir süre çıkmasan mümkün değil mi
Evet normalDogum yapacak hanimlar;
Ekli app bebegin cisini, uykusunu, kilosunu, yemesini takip icin harika bir uygulama ve ucretsiz. Baby tracker diye geciyor. Yoksa Simdiden indirin derim.
Ikincisi, bebegi ilk doğduğu anda sardıkları havlu vs ne ise onu muhafaza edin ve hastaneden çıkarken yanınıza alın. Evde bebek sebepsiz huysuzlandğında ona sarıp sıkı olmayan bir kundak yapıyoruz , kolaylıkla rahatlıyor
Üçüncüsü doğumdan sonra rahmin kendini toparlaması için bol sıvı tüketimi ve her iki saatte bir küçük tuvalete çıkılması çok önemliymiş. Ayrıca günde bir iki fincan aslan pençesi çayı içmek de toparlanmaya iyi geliyormuş.
Dördüncüsü çatlak olmasın diye sürdüğümüz kremleri doğumdan bir süre sonra deri kendini toparlasın diye sürmeye devam etmek gerekiyormuş.
Sorum şu: sezeryan olanlar , gülmek , öksürmek , hapşirmak tam bir kabus hiç bu kadar acı olacağını tahmin etmemiştim. Sizce normal mi ?
Sağlıcakla insallh canim .insallah böbrek le ilgili de hic bir seyi yoktur da mutlu bi şekilde eve donersinizHerkese iyi seneler kızlar mutlu sağlıkli güzel yıllar diliyorum
Yarın 11 de doğuma giriyorum bende inşallah herşey güzel geçer sağlıkla alırım kucağıma çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuda var nasıl geçecek bugün bilmiyorum hayırlısı olsun
Saglicakla al kuzum. Neden ki ilki kötü mu geçmişti canim?Benim ilki iyi geçmişti bendeki bu rahatlik ondan mi yoksa ayin 23 une cok var diye mi ki1Kızlaaarr sabah doğuma gireceğim Allahın izniylehem heyecanlıyım hem çok stresliyimm tecrübeli olmak hiç bilmemekten daha zormuş sanırım dualarınızda beni de unutmayın Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım
Ben tartmasam doktor tartiyor. Haftada bir kacis yokNapıyoruuuz tartılmayı bırakıyoruuuz
Valla anne olmak delilik... Aklım çıkıyor bir şey olacak diye... Allah yardımcımız olsun hepimizinBenim malum ilk çocuk olacak annem de kırkı çıkana kadar kalamaz bile malum evde yaşlı var bakalım ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum inşallah sakin soğukkanlı olabilirim
57 diyor yaaBen de aldım artık 57 yi geçiyor ama ne ara aldım onunla ilgili bir fikrim yok bak
37.haftadayım sayılı günleri kaldı. Son 25-24 günlerdeyiz.. İsteğim 40 ı doldurması bakalımCanım canımm minnoş ne zaman geliyoo
İyiyiz teşekkür ederiz canım ben tabloda yeni yer açma nasıl olur bilmiyorum kiPembis Hayaller canim nasil oldunuz? Kendini iyi hissettiğin zaman bizim tabloyu da kasim anneleri gibi güncellesek cok iyi olucak takip acısından. Tek sen güncelleyebiliyorsun sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?