- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.321
Muhtelemen canımSüper canım. Benim sezeryan aynı olmaz artık dogumlarimix muhtemelen
Benimde öyle ..hareketleri o kadar canımı yakıyor kiMutlu yıllar kızlar
Bebek inanılmaz hareketli uyuyamadım.popoyu dikip dikip el ayak oynuyo resmen karnımın her yerinde tekme tokat geziyor gibiSizde durumlar ne? Hergun dahada zorlaşiyor hamilelik bugün 37+2 yım günler geçmiyor artık sanki
Canim, benim de dun kontrolumde doktorum pelvis muaynesi yapti vajinal dogum istedigimden musait mi yapisi vs diye. Kontrol sonrasi, hafif kanama pembelik gorebilirsin, korkma muayneden kaynakli olabilir dedi. Gerci olmadi ama yani sen de merak etme, hicbir sey olmaz allahin izniyle.Bişey sorucam acilden çıktım da ben şimdi açıklığa bakılırken parmağında biraz kan vardı doktorun bişey demedi am sizce sıkıntı olur mu
Biz bebelac aldık ama galiba gaz yapıyor bize . Hastanede evolvia verdiler . Sağlık ocakta SMA önerdileraptamil in kolay sindirilen maması vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bakacağım ilk etapta,mama alan vardı sanırım topikte hangi marka aldınız kızlar?
Yeni yilda Allah herkese hepimize hayir saglik ve huzur versin bol bolKızlar günaydınYeni yılınız kutlu olsun bizimiz dün acilde geçti ((((gazı vardı hersey denedik olmuyor susmuyor mor.olmaya bile başladı. Çok korktum eşime çağırdım dedim hemen gidelim baksınlar. 5 tane özel hastane dolaştık hiç bir yerde çocuk doktor yok çok saçma en son devlete gittik((((orda bakmışlar ve dediler yapacak birsey yok
Geçmiş olsun canim ayaginin altina avi elma yağı sür karnina gaz masaji yap netten videosunu izle gaz ilaci olarak nurse Harvey cok ise yaramisti bizde ondan kullan umarim rahatlatir gazli bebegin var buyuk ihtimalle 3 ay cektirir bunlar guzel ise yarar diye dusunuyorum alabiliyorsan gaz onleyici kemer yada küçük torbalar satiliyor sicak su torbasi gibi onlardan kullan alabiliyorsan kehribarida oneririm ama orjinal olmasi sartKızlar günaydınYeni yılınız kutlu olsun bizimiz dün acilde geçti ((((gazı vardı hersey denedik olmuyor susmuyor mor.olmaya bile başladı. Çok korktum eşime çağırdım dedim hemen gidelim baksınlar. 5 tane özel hastane dolaştık hiç bir yerde çocuk doktor yok çok saçma en son devlete gittik((((orda bakmışlar ve dediler yapacak birsey yok
Günaydın ve mutlu yıllar. benim kuzuma da dün gece güncelleme geldi . Yeni yıla histerik bir şekilde ağlayarak girdi. Kesinlikle mememi emerek kucağımda uyumak istedi ve yatağa yatırınca her seferinde çiğliği bastı.Kızlar günaydınYeni yılınız kutlu olsun bizimiz dün acilde geçti ((((gazı vardı hersey denedik olmuyor susmuyor mor.olmaya bile başladı. Çok korktum eşime çağırdım dedim hemen gidelim baksınlar. 5 tane özel hastane dolaştık hiç bir yerde çocuk doktor yok çok saçma en son devlete gittik((((orda bakmışlar ve dediler yapacak birsey yok
Az kaldı dişini azıcık daha sık. Senin degistiremeyecegin bir konu degilse uzulmek kasilmak fayda etmiyor.Günaydıııınbizim kız ile dişimizi sıktık ve şükür Ocak ayını gördük kızlar bir ara cidden Aralık içinde gelir diye korkuyordum
Hoş az daha benim yüzümden yılın son günü geliyorduson bir haftadır ruh halim hiç kendim gibi değil o kadar zorlanıyorum ki en basiti dün terziye 2 pijama altı verdim çok az paçası kısaltılacak adam ölçü almadan üstümdeki eşofman ölçüsü ile yaparım dedi beni yolladı bir saat sonra gel dedi gittim yapmamış sebep eşofman ile aynı boymuş benim ayağımda topuğu kalın spor var onunla aldığı ölçü ile kıyaslayıp bu fikre varmış söyleyince aaa doğru onu unuttum dedi aslında sakin kalırım ama o an sinir ile yaptırmadım pijamaları dönüşte marketten peynir alacaktık tıklım tıklım herkes öksürüyor onu da alamadık eve geldim beni tuttu mu ağlama
Peynir ve terzi derdine ağlayıp boşuna 1 saat kasıldım bide şimdi bakınca çok saçma geliyor ağlamam Allahım normalde olacak şey değil
Hari bak senin kocada aksiliklere çok müsait sen yikilirsan enişte devrilir böyle yapmaGünaydıııınbizim kız ile dişimizi sıktık ve şükür Ocak ayını gördük kızlar bir ara cidden Aralık içinde gelir diye korkuyordum
Hoş az daha benim yüzümden yılın son günü geliyorduson bir haftadır ruh halim hiç kendim gibi değil o kadar zorlanıyorum ki en basiti dün terziye 2 pijama altı verdim çok az paçası kısaltılacak adam ölçü almadan üstümdeki eşofman ölçüsü ile yaparım dedi beni yolladı bir saat sonra gel dedi gittim yapmamış sebep eşofman ile aynı boymuş benim ayağımda topuğu kalın spor var onunla aldığı ölçü ile kıyaslayıp bu fikre varmış söyleyince aaa doğru onu unuttum dedi aslında sakin kalırım ama o an sinir ile yaptırmadım pijamaları dönüşte marketten peynir alacaktık tıklım tıklım herkes öksürüyor onu da alamadık eve geldim beni tuttu mu ağlama
Peynir ve terzi derdine ağlayıp boşuna 1 saat kasıldım bide şimdi bakınca çok saçma geliyor ağlamam Allahım normalde olacak şey değil
Örneğin beni benden aldıAz kaldı dişini azıcık daha sık. Senin degistiremeyecegin bir konu degilse uzulmek kasilmak fayda etmiyor.Lohusalık da fena. Ota boka ağlıyorum. Ne olduğu hiç farketmez. İznik gölünde yeni balık türüne rastlanmış deseler ona bile ağlayacağım.
Yazık dün yanıma oturup ağlama söz birazdan seni tekrar görürtüp alırız peyniri diyordu garibim o kadar saçma bir teselli olayı içindeydi ki sonra baya güldükHari bak senin kocada aksiliklere çok müsait sen yikilirsan enişte devrilir böyle yapma
Yaa gözün aydın canımm toparlanınca doğum hikayemi bekliyoruzKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
AnaaaKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Sağlık durumunuz iyidir umarimKızlar benim miniş kızımda doğduGece sürpriz bir şekilde 1 buçukta suyum geldi normalde 4 ocakta sezeryan günümdü 1 ocak bebeği oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?