2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hftaya kontrol dimi yinede tedbiren aç gel dedi.
Ama planı iki hfta snra alacak doğru mu snlfim canım
Aynen haftaya salı tam 38. Hafta oluyor ne olur ne olmaz nts nasıl çıkar belli olmaz sabah aç gel kontrole dedi. Eğer o gün de suyu her şeyi iyi olursa tam 39 da alırım dedi

37 de alacak öyle mi Allahım benimki sabırla 39 u bekleyecek kendince süpriz yapsın mı istiyor acaba bu iğne coraspirin kesmeden
Canım ama benim tansiyon sorunum çıktı 34. haftada. doktorum 4 gözle 37 bitirmeyi bekliyordu. Ani tansiyon yükselmesinden çok korkuyor bebeğe yada bana bir sorun çıkaracak diye. O yüzden hiç riske atmayacağım 37 bittiği gibi alacağım dedi. İnşallah bizim kızda tüm gelişimini tamamlamış olur.

Aynen haftaya salı tam 38. Hafta oluyor ne olur ne olmaz nts nasıl çıkar belli olmaz sabah aç gel kontrole dedi. Eğer o gün de suyu her şeyi iyi olursa tam 39 da alırım dedi
doktorun planı var kesin,seni gece uykusuz bırakmadan sakince doğurtacak bebekle aç nasıl gideceksin çok zor gece lavaboya gidince bile açlıktan kusacak gibi oluyorum

Sezeryana alınacağı zaman en az 8 saat yemek yememiş olmak 6 saatte su içmemiş olmak gerekiyor. Sen her ihtimale karşı suda içme :)

Aman tansiyon en korkulan şey yeterki ikiniz de sağlıkla kavuşun minik kuş ile

doktorun planı var kesin,seni gece uykusuz bırakmadan sakince doğurtacak bebekle aç nasıl gideceksin çok zor gece lavaboya gidince bile açlıktan kusacak gibi oluyorum
Yok o inat ile bekler 39 u daha coraspirin oksapar bunları bile kesmedi sabah erken olunca dayanırım umudu var

Belki oğlanlar istemeyecek zavallı yavrum bugün kenar köşe az yüzünü gördük babasının tombul burnu benim burnum da estetik harikası değil ama işte kader
Hahahhaha yani küçücük ekrandan gördüğüm kadarıyla bence benim bebe bana benzicek
Sen doğur bizi de bilgilendir böyle iyi oluyor epey bilgilendim sezeryan konusunda
Ama ilk doğumum çok korkuyorum

Belki oğlanlar istemeyecek zavallı yavrum bugün kenar köşe az yüzünü gördük babasının tombul burnu benim burnum da estetik harikası değil ama işte kader
Ahhah .benim de ilk oglumun burnu benimki gibi küçük ama kulaklari kurtaramadık babasininki gibi büyük olmus

Hahahhaha yani küçücük ekrandan gördüğüm kadarıyla bence benim bebe bana benzicek

Ama ilk doğumum çok korkuyorum
Ahhah .benim de ilk oglumun burnu benimki gibi küçük ama kulaklari kurtaramadık babasininki gibi büyük olmus
Bizim olmadı arkadaşlar eğer göründüğü gibi çıkıyorsa dolma burunlu bir yavrum olacak babası gibi bana neresi çekecek acaba boy da babaya çekti kardeşim de başından beri burnunu takip ediyor bugün durmuş neyse Allahtan benim gibi estetik parasını verecek bir teyzesi var diyor

Hayır haftaya salıya kadar yine devam dedi riske atamıyor nedense, hiiiç o olumsuz tecrübeleri düşünmek yok gör bak neler çektik ama şimdi değdi diyeceğiz

Kızlar bakiyorum da herkes neredeyse gün almış doğumlarınız yaklaşmış bile artık bebişlerimizi konuşuruz Allahın izniyle ben girdikce okuyorum bekliyorum hayirli haberlerinizi. Biz kolik bebiş olduk gaz sancılarımız çok yoğun bugun damla verdi bakalım gaza karsi gardımızı alacağiz

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Ben yattigim an kalcam tutuluyor sağ sol sırt üstü hiç farketmez sabah iki büklüm kalkiyorum yürürken iyiyim ama banada yatmak hiç yaramiyor
Ay yok ben tüm gün öyleyim gece feci zaten . Hayırlısıyla doğursak rahat ederiz belli biraz saha

Son haftalar öyle oluyor canım doğsun diye bakıyoruz. İlk aylarda sıkı tutunsun diye dua ediyoruz hamilelik böyle bir süreç en güzeli 2. Trimester valla prenseslik günleri o zmnlar
Ay kesinlikle valla ben zaten 2. Trimester de anca hamileliği korkmadan yaşayabildim hayırlısıyla sagsalim doğursak rahat ederiz biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…