- 11 Temmuz 2019
- 1.003
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.601
Sen doğur bizi de bilgilendir böyle iyi oluyor epey bilgilendim sezeryan konusundaHadi hayirlisiyla inşallah
Kuzu ağrılarında oluyor imkaninda varken bugün git bence
Sende haftaya Perşembeye al beraber doguralim
Aynen haftaya salı tam 38. Hafta oluyor ne olur ne olmaz nts nasıl çıkar belli olmaz sabah aç gel kontrole dedi. Eğer o gün de suyu her şeyi iyi olursa tam 39 da alırım dediHftaya kontrol dimi yinede tedbiren aç gel dedi.
Ama planı iki hfta snra alacak doğru mu snlfim canım
Canım ama benim tansiyon sorunum çıktı 34. haftada. doktorum 4 gözle 37 bitirmeyi bekliyordu. Ani tansiyon yükselmesinden çok korkuyor bebeğe yada bana bir sorun çıkaracak diye. O yüzden hiç riske atmayacağım 37 bittiği gibi alacağım dedi. İnşallah bizim kızda tüm gelişimini tamamlamış olur.37 de alacak öyle mi Allahım benimki sabırla 39 u bekleyecekkendince süpriz yapsın mı istiyor acaba bu iğne coraspirin kesmeden
Amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza alalım.Bizi de öyle son günler daha zor geçiyormuş insan onu anlıyor sağlıkla gelirler inşallah
doktorun planı var kesin,seni gece uykusuz bırakmadan sakince doğurtacakAynen haftaya salı tam 38. Hafta oluyor ne olur ne olmaz nts nasıl çıkar belli olmaz sabah aç gel kontrole dedi. Eğer o gün de suyu her şeyi iyi olursa tam 39 da alırım dedi
Sezeryana alınacağı zaman en az 8 saat yemek yememiş olmak 6 saatte su içmemiş olmak gerekiyor. Sen her ihtimale karşı suda içme :)Aynen haftaya salı tam 38. Hafta oluyor ne olur ne olmaz nts nasıl çıkar belli olmaz sabah aç gel kontrole dedi. Eğer o gün de suyu her şeyi iyi olursa tam 39 da alırım dedi
Biraz erken sanki 37+2 gerçi doktorun daha iyi bilir tabiki sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziSezeryan günümüz aynı :) Benimde 6 Ocak bizde 37+2 olacağız. Bugün kontrolde 3200gr çıktı boyuda 50cm olmuş. Vakit belli olunca heyecanda iyice sardı
Aman tansiyon en korkulan şey yeterki ikiniz de sağlıkla kavuşun minik kuş ileCanım ama benim tansiyon sorunum çıktı 34. haftada. doktorum 4 gözle 37 bitirmeyi bekliyordu. Ani tansiyon yükselmesinden çok korkuyor bebeğe yada bana bir sorun çıkaracak diye. O yüzden hiç riske atmayacağım 37 bittiği gibi alacağım dedi. İnşallah bizim kızda tüm gelişimini tamamlamış olur.
Allahtan sabah dokuz buçuk bari randevuSezeryana alınacağı zaman en az 8 saat yemek yememiş olmak 6 saatte su içmemiş olmak gerekiyor. Sen her ihtimale karşı suda içme :)
Yok o inat ile bekler 39 u daha coraspirin oksapar bunları bile kesmedidoktorun planı var kesin,seni gece uykusuz bırakmadan sakince doğurtacakbebekle aç nasıl gideceksin çok zor gece lavaboya gidince bile açlıktan kusacak gibi oluyorum
Hahahhaha yani küçücük ekrandan gördüğüm kadarıyla bence benim bebe bana benzicekBelki oğlanlar istemeyecekzavallı yavrum bugün kenar köşe az yüzünü gördük babasının tombul burnu benim burnum da estetik harikası değil ama işte kader
Ama ilk doğumum çok korkuyorumSen doğur bizi de bilgilendir böyle iyi oluyor epey bilgilendim sezeryan konusunda
Ahhah .benim de ilk oglumun burnu benimki gibi küçük ama kulaklari kurtaramadık babasininki gibi büyük olmusBelki oğlanlar istemeyecekzavallı yavrum bugün kenar köşe az yüzünü gördük babasının tombul burnu benim burnum da estetik harikası değil ama işte kader
İnşallah kolay doğurabilirim ya. Bi tırsma geldiCanim saglicakla alirsin ins kucagina cikinca guzel haberlerini bekliyoruz
Bebegin kilosuna gore soyluyorlar canim .benim oglanin karın cevresi de bir iki hafta önde gidiyor.
Hahahhaha yani küçücük ekrandan gördüğüm kadarıyla bence benim bebe bana benzicek
Ama ilk doğumum çok korkuyorum
Bizim olmadı arkadaşlar eğer göründüğü gibi çıkıyorsa dolma burunlu bir yavrum olacak babası gibiAhhah .benim de ilk oglumun burnu benimki gibi küçük ama kulaklari kurtaramadık babasininki gibi büyük olmus
Maalesef benim 34. haftadan bu yana tansiyon problemim var. Doktorum hep 37. haftayı bekledi doğum için. İdrarda hafifte protein kaçağı var. Riske atmak istemiyor.Biraz erken sanki 37+2 gerçi doktorun daha iyi bilir tabiki sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
Amin inşallah. Çok az kaldı bakalım. Hepimiz sağlıklıca alalım kuzuları kucağımıza. Birde bizim öncesinde kötü tecrübeler olunca insan çok daha tedirgin oluyor. Sen bıraktın mı kan sulandırıcıyı artıkAman tansiyon en korkulan şey yeterki ikiniz de sağlıkla kavuşun minik kuş ile
Hayır haftaya salıya kadar yine devam dedi riske atamıyor nedense, hiiiç o olumsuz tecrübeleri düşünmek yok gör bak neler çektik ama şimdi değdi diyeceğizAmin inşallah. Çok az kaldı bakalım. Hepimiz sağlıklıca alalım kuzuları kucağımıza. Birde bizim öncesinde kötü tecrübeler olunca insan çok daha tedirgin oluyor. Sen bıraktın mı kan sulandırıcıyı artık
Ay yok ben tüm gün öyleyim gece feci zaten . Hayırlısıyla doğursak rahat ederiz belli biraz sahaİnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Ben yattigim an kalcam tutuluyor sağ sol sırt üstü hiç farketmez sabah iki büklüm kalkiyorum yürürken iyiyim ama banada yatmak hiç yaramiyor
Ay kesinlikle valla ben zaten 2. Trimester de anca hamileliği korkmadan yaşayabildim hayırlısıyla sagsalim doğursak rahat ederiz biraz dahaSon haftalar öyle oluyor canım doğsun diye bakıyoruz. İlk aylarda sıkı tutunsun diye dua ediyoruz hamilelik böyle bir süreç en güzeli 2. Trimester valla prenseslik günleri o zmnlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?