- 10 Nisan 2015
- 708
- 910
- 303
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.621
O tirsmalar bende de olusmaya basladi. Normal dogum istiyorum dedim basindan beri, simdi yigitlige halel getirmemek icin gikimi da cikaramiyorum. Allah yardimcimiz olsunİnşallah kolay doğurabilirim ya. Bi tırsma geldi
Valla zaten bana laf ediyorlardi ayda 3.4 defa doktora gidiyorum diye millet toplasan 3 defa gitmiyor doktora . Yok ben bu günlere şükür ediyorum ne cekiyorsam çekeyim diyorum bir kaybım olmuştu bundan önce oyuzden ama işte bu aralar inanılmaz zorluyor beni kalxa kemiğim agridan artık yanma oluyor yürürken biseyde yapmıyorum sadce ev işi falan bide yemek okadarHerkesin gebeliği kndine has yadirgama canım kıyas yapma üzulursun..benim bi tanıdığım vardı 2 çocuğunda da 9 ay fildir fildir gezdi dogurana kadar. Ben biryerim ağrıyo yok yurutemiyrm fln diyince nazlaniyorum gibi tepki veriyordu herkesin aynı olmuyor işte. Kontrolden kontrele gtti hiçte şikayet duymadım ondan
Sezeryan günü çok dikkat :))M Mrs Electrical Engineer
Ay ne korkunc :) ben her tuvalete kalkisimda illaki yiyorum ve su iciyorum :)
Benim şuan 1 saattir var 5 dk da bir sabah kontrolde de bir kez oldu, normalde de böyle oluyor yani ama ağrı sancı yok doktor da bir rahat olur böyle şeyler modundaKızlar doğuruyorum sandım1 saat önce falandı. Tam 5 dkda 1 kere 25 saniye kadar süren kasılmalarım oldu. Ritmik olunca aha dedim bugün geliyor kızım 4 yada 5 kere oldu sonrasında tekrarlamadı ara ara gene oluyor ama ritmik değil. Sizce gelir mi bugün yarın
Tüh yaa kimyonlu bişeyler içsen,squat yapar gibi biraz eğilsen işe yarar mı kiGaz sancısı çok kötü kızlar nasıl olacak bilmiyorum dün akşamdan beri yürüyorum bişeye yaramadı omuzlarima kadar sancı vuruyor ameliyat ağrısından beter tavsiyesi olan var mi
Yıllar sonra belki gerçekten birbirini sevecek çocuklarımızÜzdü
Benimkinin haftasi küçük buyuyecek daha teyzesi 2900 benimki de kilo olarak yetisir ama boya soz veremem43 cm
Zaten onları yapıyorsan daha ne canım.Valla zaten bana laf ediyorlardi ayda 3.4 defa doktora gidiyorum diye millet toplasan 3 defa gitmiyor doktora . Yok ben bu günlere şükür ediyorum ne cekiyorsam çekeyim diyorum bir kaybım olmuştu bundan önce oyuzden ama işte bu aralar inanılmaz zorluyor beni kalxa kemiğim agridan artık yanma oluyor yürürken biseyde yapmıyorum sadce ev işi falan bide yemek okadar
Olur böyle şeyler ya en fazla doğurursun modundaymış senin doktorBenim şuan 1 saattir var 5 dk da bir sabah kontrolde de bir kez oldu, normalde de böyle oluyor yani ama ağrı sancı yok doktor da bir rahat olur böyle şeyler modunda
Magnezyumlu Kızılayın maden suyu var ben onu içip yatınca rahatlıyorum yada magnezyum alıyorum bir tane böyle böyle direnir inşallahOlur böyle şeyler ya en fazla doğurursun modundaymış senin doktorya ağrılar şiddetleniyor bende. Bi yatcam bakalım geçecek mi. Bebekte bir o kadar hareketli. O yüzden mi canım yanıyor sancı mı ağrı mı kasılma mı n’oluyo anlayamadım her an çıkacak gibi davranıyor kızçe
Bende ömrümde içmediğim kadar maden suyunu hamilelikte içtim doktorun her şeye önerisi Kızılay magnezyumlu iç sola yatMagnezyumlu Kızılayın maden suyu var ben onu içip yatınca rahatlıyorum yada magnezyum alıyorum bir tane böyle böyle direnir inşallahevet en olmadı suyun gelir gideriz dedi bugün de ama ondan önce adet ağrısı gibi ciddi şiddetli ağrın olur dedi o yok bak
Sancı şiddetlenip geçmezse o zaman haber ver demişti sende takip et şiddetlenip geçmiyorsa yine de bir bakarsın doktora mı ne gösterilecek diye, bele kasıklara vuruyormuş ağrıBende ömrümde içmediğim kadar maden suyunu hamilelikte içtim doktorun her şeye önerisi Kızılay magnezyumlu iç sola yatgerçekten rahatlatıyor ama.
Ay benim ağrım adet ağrısına da benziyor aslındayattım bakalım ağrılar geçecek mi
Nurse harveys şurup iyi gelmişti oğlumda. Aklında bulunsun canımKızlar bakiyorum da herkes neredeyse gün almış doğumlarınız yaklaşmış bileartık bebişlerimizi konuşuruz Allahın izniyle ben girdikce okuyorum bekliyorum hayirli haberlerinizi. Biz kolik bebiş olduk gaz sancılarımız çok yoğun bugun damla verdi bakalım gaza karsi gardımızı alacağiz
Canım adet agrısı gibi olup duzenliyse dus dinlenmek vs gecirmiyorsa doktora görünBende ömrümde içmediğim kadar maden suyunu hamilelikte içtim doktorun her şeye önerisi Kızılay magnezyumlu iç sola yatgerçekten rahatlatıyor ama.
Ay benim ağrım adet ağrısına da benziyor aslındayattım bakalım ağrılar geçecek mi
Merhaba bende subat annelerindenim 35+3teyim tansiyonum 13 10 13 7 aralarındaymış ilaca baslattı doktor ve 24 saat idrar istedi sizin suan tansiyonunuz nasıl ilaca başladınız mıKızlar çok şükür 24 saatlik idrar sonucum temiz çıktı protein kaçağı yokmuşbu arada bizim çikolatamız geldi, instagramda indacikolatadan yaptırdım herşey çok güzel ama çikolatasını puanlıcak olursam 10 üzerinden 6 ama bence yeter, daha iyisini isteyen bana getirsin
Tansiyondan dolayı mi erken alcak?Sezeryan günümüz aynı :) Benimde 6 Ocak bizde 37+2 olacağız. Bugün kontrolde 3200gr çıktı boyuda 50cm olmuş. Vakit belli olunca heyecanda iyice sardı
Uygun dili bilmem o Uygun görmezse sorun çıkarmayı isterse zaten uygun dil farketmez. Laf arasında eşinle annenin kalacağını söyle. Ya da esin söylesinKızlar size bi sey danışmak istiyorum nasipse perşembe günü doğum yapicam annem ve esim kalcak yanımda uygun bi dille bunu kayınvalideme soylemek istiyorum annem ve kendi kalsın ister. Kırmamak adına nasil soylesem diye düşünüyorum aslında hiç haketmiyor da... sizce nasil soylemeliyim ya da söylemeyip şok etkisi mi yaratsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?