- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.301
Amin canım inşallah geçecekÇok geçmiş olsun hemen geçer inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah geçecekÇok geçmiş olsun hemen geçer inşallah![]()
Benimde kanamalarım oluyor canım dün gittim etkilenmemiş çok şükür . İnşallah senden de güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah canım . Yok daha durmadı benim doktorum 4. Aya kadar bile devam edebilir dedi pazartesi kontrolüm var benimde bakalım son durum ne olmuş içerideki kanamadan
Ne zmanadan beri var canim hangi renk birde ne yoğunlukta geliyor.Yok olmadım daha ya pazartesi kontrolüm var ona göre yaptırırım ama aldırmıyıcam o yüzden kararsızım yaptirmakta.kanamadan ötürü sorun varsa ozaman ayrı yaptırırım . Şuan hala kanamam devam ediyor durmadı hiç![]()
Cok dikkat et canım.İnsallah canım ama bu ara salgın var evet hastanede hep aynı şikayetle yatıyor hastalar günde on beş kez maske değiştiriyorum çalışırken korkudan![]()
Daha bugün gördüm market çıkışı kocaman fare gibiler Ya üzerine düşse kendimi yere atarımEskiden bu kadar ilaçlama yokken çok berbattı da artık o kadar görmüyorum ben deyine de bi çimende falan keyifle otururken çimenlerin arasında düşe kalka ilerlediğini görünce tüylerim diken diken oluyor
![]()
Evet şükür benimde o civarda geçti diğer hamileliklerimde o yoğunluk yoksa 9ay zor Allah korusunBende ayni durumdayim herkes zayiflamissin benzin atmış hastamisin diyor. Karnimda cikti.agzimda hep o kötü tat var ne yesem ayni.Elhamdullillah buna ne yapalim hepsi geçici.4.aydan sonra istahimix acilir kilo alırız zaten tiksinme bulantı da gider diye düşünüyorum![]()
Kahverengi ama dimi?Yok olmadım daha ya pazartesi kontrolüm var ona göre yaptırırım ama aldırmıyıcam o yüzden kararsızım yaptirmakta.kanamadan ötürü sorun varsa ozaman ayrı yaptırırım . Şuan hala kanamam devam ediyor durmadı hiç![]()
Bizde ilk evlenince erkek olursa sen kız olursa ben diye konuştuk 2oglum var sonuç olarakYa ondan da kız olsun istiyorum ilk oğlumda eşim illahi kendini ismini koyacak diye tutturdu babalarımızın adını koymaya ikna ettim şimdi kaçışım yok kesin koyar erkek olursa![]()
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatirsiniz çocuklar hasta oldu mu bende illa onlardan sonra olurum yorgunluktan bünye çabuk düşüyor tabiKorona değil de biz ilk defa dün klima açtık hemen çarptı çocuğuzaten doğduğundan beri bronşit, pnomoni uğraşıp duruyoruz... Klima hemen çarpıyor çocuğu sürekli yan yanayız benim de boğazım yaniyor şu an valla insanin çocuğu hasta olunca eli ayağı dolanıyor birbirine
![]()
Hayırlı olsun oğlusun.oh maşallah saglıklıymıs da .sağlıcakla al kucağınaKızlar anca yazabildim, kontrolden çıktım.
Benimki uyuyordu ya da açtım çok bekledim hareketsizce yatıyordu sıpa anası gibi rahat,
Çikolata yedirdi doktor görelim diye kıpır kıpır oldu halay çekiyordu resmen içerde bir görseniz
Ense kalınlığı, burun kemiği çok güzel dedi doktor, 2 günde erken gidiyormuş böyle devam ederse 3,500 üstünde olur kilosu dedi..
İkili tarama testini verdim o da pazartesi çıkacak inşallah güzel sonuçlarla![]()
He birde erkek olarak gördü en başından beride öyle söylüyordu fazla hareket ettiği için ayırt edemedi aslında annemle, eşim çok heyecanlıydı sen onlara söyleme de erkek %90 dedi![]()
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım,Hayırlı olsun oğlusun.oh maşallah saglıklıymıs da .sağlıcakla al kucağına![]()
Aynen bende öyleyim kesin hastalanacagim...Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatirsiniz çocuklar hasta oldu mu bende illa onlardan sonra olurum yorgunluktan bünye çabuk düşüyor tabi
Evet hatta çiğ etten bulaşıyormuş aslında o yüzden sokak kedilerinde görülme ihtimali yüksekmiş.Doktorunun bahsettigi sey toksoplazma. Kedi dışkısından bulaşır. Evde beslenen aşıları yapılmış sadece mama ile beslenen kedilerden bulasma riski cook düşük. Dışarıda görüp sevdiğimiz ve en önemlisi iyi yıkanmamis sebzelerden bulaşır. Lokantalarda gelen salatalardan bulasma riski çok daha yüksek. Benim evde kedim var her yerini öpüyorum seviyorum hic de korkmuyorum çünkü aşıları tam. Ama dışarıdan azıcık salata bile tuketmiyorum.
Ah ah ah bilmez miyim cancagzim. Ben de zofer kullaniyodum, yokmus eczanede onzyd kullaniyorum. Ben de bi ara “aaa ben sanirim artik daha iyiyim, su ilaci teke dusereyim” dedim, aksam icmedim. Ertesi gun de bi cesaret geldi “ay bulantilar bitti galiba” diyip ikinciyi de almadim. Sen misin o ilac icmeyen resmen 3-5 gun geriye gittim ve yedigimi cikardim.Ahada benimde öyleydi ya şuan muzun kokusu bile midemi bulandırıyorben prilam kullanıyorum çok iyi geliyor bulantıya onun sayesinde yemek yiyebiliyorum. Ben Birgün içmeyi unuttum resmen kusmadigim günlerin acısını çıkarır gibi kustum dün
![]()
Cok gecmis olsun canım insallah cabuk atlatır, çocuklar hasta olmasin ya cok zor oluyor kıyamıyorum hiç.Aynen canım benim bir de bugün oğlan hasta olduboğaz sis antibiyotik başladı nasıl geçti rwndevun canim senin
İnşallah canım. Umarım biter ve hiç etkilemez bebeğiniBenimde kanamalarım oluyor canım dün gittim etkilenmemiş çok şükür . İnşallah senden de güzel haberlerini bekliyoruz.![]()
Yok simsiyah şeklinde geliyorKahverengi ama dimi?