- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.361
Sonunda tantunine kavusacaksinBen iki üç güne memlekete gideceğim bide iyice kim ne anlattı anlamam yaşlı teyze gibi geriden sorarak gelirim
Balık hiç gözümde değil ya o çok kokuyor sankiSonunda tantunine kavusacaksinbizim yerimize de ye. Gerçekten oradaki tantuninin yerini burdakiler tutmuyor.bir de teknelerin içini lokanta gibi kullanılıyorlar di ordaki balık ekmeklerde güzel oluyordu.
Ayy bende eşimin memleketine gideceğimBen iki üç güne memlekete gideceğim bide iyice kim ne anlattı anlamam yaşlı teyze gibi geriden sorarak gelirim
Canimmmmm uzun süredir girmiyordum siteye...Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım ama ikili tarama için erken değil mi doktor bana yapmadı
Senin araciliginla su an hem hamile hem de calismak zorunda olan butun kiz kardeslerime yurekten dua ediyorum. Allahim yukunuzu hafifletsin, gucunuzu arttirsin, zorlastirmasin kolaylastirsin. Ben bu yil calismiyorim, ara ara sıkılıyorum, calissaydim zaman hizli gecerdi filan diyorum ama biraz daha dusununce su halde (ki halimde bisey yok bulanti vs haricinde) nasil yapicaktin diyorum. Cabuk yoruluyorum eskiye nazaran mesela, uzanmak istiyorum vs. Eminim herkes ister. Bir de hele ki evde sizin gozunuze bakan baska evlatlariniz varsa daha da zor..Öyle olunca evet çok takmiyorksr bakalım dört gözle kasimi bekliyorum ailemin yanında dönünce üç dört hafta dhaa çalışıp doğum iznine ayrılacağım
Ben de şimdi yoldayım kendi memleketime gidiyorum ama eşim yok yanımda içim çok buruk 10 gün ayrıyız. Annem çok ısrar ettiği için gidiyorum yoksa bu kadar ayrı kalmak gerçekten çok koyuyorAyy bende eşimin memleketine gideceğim
Yaa masallah. Biz de guzel haberler alalim insallahKızlar 2li tarama sonuçlarım çıktı şükür Rabbime güzel geldi. Bir de doktor erkek olduğunu tekrar teyit etti
Ben henüz 8. Haftamdaydim ama ilk hamileliğimde oturarak çalıştığım için kasık ağrısından çok sol kalçamda ağrım oluyordu.ona da rahim sola doğru büyümustur demişti doktor.yukarda bir arkadaş paylaşması iki üç sayfa öncesinde. Kasık ağrısı normalmiş dokktordan geldim diye. Bir göz gezdir canimBende mi sıkıntı var Bilmiyorm , 10 haftalık ama kasik ağrılarım var fazlaca gezince ,ayakta durunca ağrıyor. Tayinimiz cikti henüz toparlanmadik bile 2. Hamilelik sanki ilk hamilelik boyle değildi. Ağrı vardi ama gezerdim yinede, dün oğlumu cikardim cafeye gittik ama otururken otururken şişmeye başladım sanki giderken giydiğim pantolan sıktı patlayacak sandim. Eve gelince gaz ,şişlik davul gibi ses geliyor . Bu ara cok bunalıyorum.
Sizde bir sikinti oldugunu sanmiyorum. Siskinlik yasamaniz olagan sanki. Kasik agrilariniz da bebisin buyumesiyle ilgili olabilir. Dinlenince yatinca geciyor mu agrilar ona bi bakin. Doktorunuzla kinusun eminim rahatlaticaktir.Bende mi sıkıntı var Bilmiyorm , 10 haftalık ama kasik ağrılarım var fazlaca gezince ,ayakta durunca ağrıyor. Tayinimiz cikti henüz toparlanmadik bile 2. Hamilelik sanki ilk hamilelik boyle değildi. Ağrı vardi ama gezerdim yinede, dün oğlumu cikardim cafeye gittik ama otururken otururken şişmeye başladım sanki giderken giydiğim pantolan sıktı patlayacak sandim. Eve gelince gaz ,şişlik davul gibi ses geliyor . Bu ara cok bunalıyorum.
Allah razı olsun:) Ben de kız olsun çok istiyordum ama içten içe erkek olduğunu da düşünüyordum. Ben geçen hafta öğrendim cinsiyeti bugün tekrar test sonuçları için gittiğimde hayır bu çocuk kız derse ne hissederim diye düşündüm yolda ama bu sefer de buna üzüldüm bir haftada alışmışım oğluşumaYaa masallah. Biz de guzel haberler alalim insallah
Ya cinsiyetini ogrenmeyi ben de cok istiyorum. Gonlum kizdan yana ama icimden erkek geciyor
İkisi de yok bende henuz, ne gelirse basimin ustunde yeri var. Saglikla gelsinAma merak ediyoruuum :))
Ben yaşamıştım bunu ilkinde. Meraktan ilçede bir doktora gittim randevuyu beklemeden kız demişlerdi .ilk olduğu için çok farketmiyordu (ama ilk erkek sonra kız olsun diye gonlumden geçiyordu abi kız kardeş hayalim için) Bir hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde erkek dediler basım döndü resmen hastane koridorunda. Bir müddet internette unutup hep pembe şeylere bakarken buluyordum kendimi.Allah razı olsun:) Ben de kız olsun çok istiyordum ama içten içe erkek olduğunu da düşünüyordum. Ben geçen hafta öğrendim cinsiyeti bugün tekrar test sonuçları için gittiğimde hayır bu çocuk kız derse ne hissederim diye düşündüm yolda ama bu sefer de buna üzüldüm bir haftada alışmışım oğluşumaAllahım tüm gebelerin sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler
canım ben 15+5 teyim hala öğrenemedim. 16.hafta oncesinde bakıldığında yanılma payı biraz fazla oluyormuş, doktorum söylemişti.Kızlar kaçıncı haftanizda ogrendiniz cinsiyeti cumartesi günü doktora gidicem 13+6 oluyoruz belli olur mu acaba çok heyecanlıyım da
Ahahah gerçekten insan hemencecik alışıveriyor. Ama Rabbimden dileğim inşallah bir de sağlıklı sıhhatli kız çocuğum olsun hayırlı bir vakitte :) Umarım ikinci kız olur yoksa üçe hiç cesaretim yokBen yaşamıştım bunu ilkinde. Meraktan ilçede bir doktora gittim randevuyu beklemeden kız demişlerdi .ilk olduğu için çok farketmiyordu (ama ilk erkek sonra kız olsun diye gonlumden geçiyordu abi kız kardeş hayalim için) Bir hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde erkek dediler basım döndü resmen hastane koridorunda. Bir müddet internette unutup hep pembe şeylere bakarken buluyordum kendimi.
Büyük ihtimalle belli olur canım. Benim aceleci oğluş 11+5te gösterdiKızlar kaçıncı haftanizda ogrendiniz cinsiyeti cumartesi günü doktora gidicem 13+6 oluyoruz belli olur mu acaba çok heyecanlıyım da
Canım kasık ağrıları normal ara ara oluyor bende de hatta ben gece yatağa yattığımda daha çok ağrı hissediyorum. Şişlik için de çok tuzlu yiyorsan tuzu biraz azaltabilirsin ödeme yatkınlığımız var çünkü.Bende mi sıkıntı var Bilmiyorm , 10 haftalık ama kasik ağrılarım var fazlaca gezince ,ayakta durunca ağrıyor. Tayinimiz cikti henüz toparlanmadik bile 2. Hamilelik sanki ilk hamilelik boyle değildi. Ağrı vardi ama gezerdim yinede, dün oğlumu cikardim cafeye gittik ama otururken otururken şişmeye başladım sanki giderken giydiğim pantolan sıktı patlayacak sandim. Eve gelince gaz ,şişlik davul gibi ses geliyor . Bu ara cok bunalıyorum.
Gizliyor demek kicanım ben 15+5 teyim hala öğrenemedim. 16.hafta oncesinde bakıldığında yanılma payı biraz fazla oluyormuş, doktorum söylemişti.
En son 13+4 te gitmiştim doktor erkek olabilir ama kesin değil, 16.haftada net olarak belli olur kendini gösterirse demişti, bakalım ne olacak cinsiyet, pazartesi randevumuz var heyecanla bekliyoruzGizliyor demek kibelki kızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?