2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ben iki üç güne memlekete gideceğim bide iyice kim ne anlattı anlamam yaşlı teyze gibi geriden sorarak gelirim
Sonunda tantunine kavusacaksin bizim yerimize de ye. Gerçekten oradaki tantuninin yerini burdakiler tutmuyor.bir de teknelerin içini lokanta gibi kullanılıyorlar di ordaki balık ekmeklerde güzel oluyordu.

Sonunda tantunine kavusacaksin bizim yerimize de ye. Gerçekten oradaki tantuninin yerini burdakiler tutmuyor.bir de teknelerin içini lokanta gibi kullanılıyorlar di ordaki balık ekmeklerde güzel oluyordu.
Balık hiç gözümde değil ya o çok kokuyor sanki ama memlekete girer girmez direk oturacağım o tantuniciye

Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım ama ikili tarama için erken değil mi doktor bana yapmadı
Canimmmmm uzun süredir girmiyordum siteye...
Bir gireyim dedim gözlerim eskileri aradi ve sana bakayim dedim ne guzel haberinle karsilastim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canimm

Ben de en sonki negatifimden sonra havuz yaptirdim 5 embriyom donduruldu son kez onlari sırayla alacagim ya bebis gelecek ya da bu isin peşini bırakacağım....p.tesi transfer oldum ben de bugün 3.gunum

Öyle olunca evet çok takmiyorksr bakalım dört gözle kasimi bekliyorum ailemin yanında dönünce üç dört hafta dhaa çalışıp doğum iznine ayrılacağım
Senin araciliginla su an hem hamile hem de calismak zorunda olan butun kiz kardeslerime yurekten dua ediyorum. Allahim yukunuzu hafifletsin, gucunuzu arttirsin, zorlastirmasin kolaylastirsin. Ben bu yil calismiyorim, ara ara sıkılıyorum, calissaydim zaman hizli gecerdi filan diyorum ama biraz daha dusununce su halde (ki halimde bisey yok bulanti vs haricinde) nasil yapicaktin diyorum. Cabuk yoruluyorum eskiye nazaran mesela, uzanmak istiyorum vs. Eminim herkes ister. Bir de hele ki evde sizin gozunuze bakan baska evlatlariniz varsa daha da zor..
O nedenle sizler icin dua ediyorum. Allahim sifasini, rahmetini, merhametini, yardimini eksik etmesin

Bende mi sıkıntı var Bilmiyorm , 10 haftalık ama kasik ağrılarım var fazlaca gezince ,ayakta durunca ağrıyor. Tayinimiz cikti henüz toparlanmadik bile 2. Hamilelik sanki ilk hamilelik boyle değildi. Ağrı vardi ama gezerdim yinede, dün oğlumu cikardim cafeye gittik ama otururken otururken şişmeye başladım sanki giderken giydiğim pantolan sıktı patlayacak sandim. Eve gelince gaz ,şişlik davul gibi ses geliyor . Bu ara cok bunalıyorum.

Kızlar 2li tarama sonuçlarım çıktı şükür Rabbime güzel geldi. Bir de doktor erkek olduğunu tekrar teyit etti
Yaa masallah. Biz de guzel haberler alalim insallah

Ya cinsiyetini ogrenmeyi ben de cok istiyorum. Gonlum kizdan yana ama icimden erkek geciyor
İkisi de yok bende henuz, ne gelirse basimin ustunde yeri var. Saglikla gelsin Ama merak ediyoruuum :))

Ben henüz 8. Haftamdaydim ama ilk hamileliğimde oturarak çalıştığım için kasık ağrısından çok sol kalçamda ağrım oluyordu.ona da rahim sola doğru büyümustur demişti doktor.yukarda bir arkadaş paylaşması iki üç sayfa öncesinde. Kasık ağrısı normalmiş dokktordan geldim diye. Bir göz gezdir canim

Sizde bir sikinti oldugunu sanmiyorum. Siskinlik yasamaniz olagan sanki. Kasik agrilariniz da bebisin buyumesiyle ilgili olabilir. Dinlenince yatinca geciyor mu agrilar ona bi bakin. Doktorunuzla kinusun eminim rahatlaticaktir.
Ayrica herkesin hamilelegi bir kenera, ayni kadinin her hamileligi dahi birbirinden farkli olabiliyor.
O nedenle basklariyla ya da onceki hamileliginizle kiyaslamayin.
İcinizi ferah tutun

Allah razı olsun:) Ben de kız olsun çok istiyordum ama içten içe erkek olduğunu da düşünüyordum. Ben geçen hafta öğrendim cinsiyeti bugün tekrar test sonuçları için gittiğimde hayır bu çocuk kız derse ne hissederim diye düşündüm yolda ama bu sefer de buna üzüldüm bir haftada alışmışım oğluşuma Allahım tüm gebelerin sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler

Ben yaşamıştım bunu ilkinde. Meraktan ilçede bir doktora gittim randevuyu beklemeden kız demişlerdi .ilk olduğu için çok farketmiyordu (ama ilk erkek sonra kız olsun diye gonlumden geçiyordu abi kız kardeş hayalim için) Bir hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde erkek dediler basım döndü resmen hastane koridorunda. Bir müddet internette unutup hep pembe şeylere bakarken buluyordum kendimi.

Ahahah gerçekten insan hemencecik alışıveriyor. Ama Rabbimden dileğim inşallah bir de sağlıklı sıhhatli kız çocuğum olsun hayırlı bir vakitte :) Umarım ikinci kız olur yoksa üçe hiç cesaretim yok

Canım kasık ağrıları normal ara ara oluyor bende de hatta ben gece yatağa yattığımda daha çok ağrı hissediyorum. Şişlik için de çok tuzlu yiyorsan tuzu biraz azaltabilirsin ödeme yatkınlığımız var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…