- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.381
Aynen bende bu sefer kız olsun istiyorum ama erkek olursa da 3. Yu düşünmemAhahah gerçekten insan hemencecik alışıveriyor. Ama Rabbimden dileğim inşallah bir de sağlıklı sıhhatli kız çocuğum olsun hayırlı bir vakitte :) Umarım ikinci kız olur yoksa üçe hiç cesaretim yok
Ben eşimle gideceğim de kayınvalidenin evinde kalacağımBen de şimdi yoldayım kendi memleketime gidiyorum ama eşim yok yanımda içim çok buruk 10 gün ayrıyız. Annem çok ısrar ettiği için gidiyorum yoksa bu kadar ayrı kalmak gerçekten çok koyuyor
Biz eşimle aynı memleketteyiz ama eşimin evlerinin yolu ciddi bozuk baya tıngır mıngır ciddi sarsılarak gidiyorsun ve merkeze 3 saat yakın da değil, bu sene sen ailende kal ben ailemde riske atamam hem senin annen sana orada istediğin yemeği yapar az iyi gelir dediBen eşimle gideceğim de kayınvalidenin evinde kalacağım
Evet alınıyor 200-400 arası sanırımKızlar özelde doktor kontrolüne gidenler ikili test için ayrı bir para alınıyor mu yoksa normal kontrol ücreti mi?
İhh ne güzelBiz eşimle aynı memleketteyiz ama eşimin evlerinin yolu ciddi bozuk baya tıngır mıngır ciddi sarsılarak gidiyorsun ve merkeze 3 saat yakın da değil, bu sene sen ailende kal ben ailemde riske atamam hem senin annen sana orada istediğin yemeği yapar az iyi gelir dedi
Normalde biz de hiç ayrı gitmeyiz ama yol cidden riske atılacak gibi değil hamileyken bide ilk 3 ay olunca olmaz dedikİhh ne güzelBenimkisi asla ayrı kalmaz o yüzden zorla götürürdü beni
Çok iyi yapmışsınız canım hiç gerek yok riske.Normalde biz de hiç ayrı gitmeyiz ama yol cidden riske atılacak gibi değil hamileyken bide ilk 3 ay olunca olmaz dedikeşimin ailesi de bilmiyor hamile olduğumu daha bir bahane bulacağız
Beni de anacagimin yanina gonderse ya sevgili kocam beyİhh ne güzelBenimkisi asla ayrı kalmaz o yüzden zorla götürürdü beni
Amin teşekkür ederim allah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkeşke ikili taramayı da yaptırmasaydınız çünkü her test riskli en belirsizi de ikili tarama diğerlerine göre .en azından canınızı sıkmazdınız. Daha çok yolunuz var her şey olacağına varır Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet ayrı alınıyor ben 200 lira ödedim canimKızlar özelde doktor kontrolüne gidenler ikili test için ayrı bir para alınıyor mu yoksa normal kontrol ücreti mi?
Bizde öyleydik canım artık sıkılırdim bu kadar bağlı olmasından ama kızım doğduktan sonra değiştiBeni de anacagimin yanina gonderse ya sevgili kocam beyasla ayrilmiyor. Yapisik ikizim sanki. 3-5 gunlugune anneme giderim yilda bir kere, sanirsin 24 ay askere ugurluyor beni. Nasil mutsuz, nasil tripcan. O gelsin kalsin bizde diyor. Ayni sey mi diyorum, anlamiyor.
Bu kadar bagimli iliski hic iyi diil a dostlar. Insallah benimki de ogrenir zamanla.
Bu çok mantıklı olmuş ahahahahah ben birde atıştım annesiyle bakalım bayram nasıl geçecekBiz eşimle aynı memleketteyiz ama eşimin evlerinin yolu ciddi bozuk baya tıngır mıngır ciddi sarsılarak gidiyorsun ve merkeze 3 saat yakın da değil, bu sene sen ailende kal ben ailemde riske atamam hem senin annen sana orada istediğin yemeği yapar az iyi gelir dedi
Ben 250 ₺ yaptırdım ayrı olarakKızlar özelde doktor kontrolüne gidenler ikili test için ayrı bir para alınıyor mu yoksa normal kontrol ücreti mi?
Darısı başımıza o zmnBizde öyleydik canım artık sıkılırdim bu kadar bağlı olmasından ama kızım doğduktan sonra değişti
Ahh tam macera dolu bir bayram geçecek o zamanBu çok mantıklı olmuş ahahahahah ben birde atıştım annesiyle bakalım bayram nasıl geçecek
Ayy valla bende onu düşündüm senin için. Kimbilir senin hakknda ne düşünceklerAhh tam macera dolu bir bayram geçecek o zamanbana da kesin can sıkacaklar geçerli bir bahane bulamazsak çünkü hamileliği onlardan kimse bilmiyor bilseler tam bir kaos, kp başlar sürekli arayıp aman bunda düzgün doktora gidin aman önceki gibi kaybetmeyin aman şunu yemezsin kesin ondan böyle oluyor kv de öğrendiği ilk günden her gün arayıp cinsiyet belli oldu mu sorusu diyoruz en az 3 aya belli olmaz ama yok her gün mü sorulur mübarek
Valla istenilen düşünebilir eşim de diyor bilseler seni sinirden öldürürler sonra sevinirler boşver diyeAyy valla bende onu düşündüm senin için. Kimbilir senin hakknda ne düşünceklersöyleme boşver ben söyledim pişman oldum. Bir değil iki değil ama bir daha aynı şeyi söylerse bu sefer ilk kez terslicem. Ben kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım ya .şimdi de rahim şekli bozuklugundan kanamalarım oluyor. Bana diyor ki hemen hamile kalmasaydin ondan oluyor diyor en sonunda doktora sordum bununla ilgisi varmı diye rahim kendini hazır hissetmeseydi hamile kalamazdin onunla ilgisi yok dedi.hatta ölçtü iyiymiş rahim ağzı.
Herşeyi doktordan iyi biliyorlar.hayır insan öyle olsa ve üzülmesin diye söylemez.
Ne kadar süre adet olmamıştınız?Ayy valla bende onu düşündüm senin için. Kimbilir senin hakknda ne düşünceklersöyleme boşver ben söyledim pişman oldum. Bir değil iki değil ama bir daha aynı şeyi söylerse bu sefer ilk kez terslicem. Ben kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım ya .şimdi de rahim şekli bozuklugundan kanamalarım oluyor. Bana diyor ki hemen hamile kalmasaydin ondan oluyor diyor en sonunda doktora sordum bununla ilgisi varmı diye rahim kendini hazır hissetmeseydi hamile kalamazdin onunla ilgisi yok dedi.hatta ölçtü iyiymiş rahim ağzı.
Herşeyi doktordan iyi biliyorlar.hayır insan öyle olsa ve üzülmesin diye söylemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?