2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Aynen bende bu sefer kız olsun istiyorum ama erkek olursa da 3. Yu düşünmem

Ben de şimdi yoldayım kendi memleketime gidiyorum ama eşim yok yanımda içim çok buruk 10 gün ayrıyız. Annem çok ısrar ettiği için gidiyorum yoksa bu kadar ayrı kalmak gerçekten çok koyuyor
Ben eşimle gideceğim de kayınvalidenin evinde kalacağım

Ben eşimle gideceğim de kayınvalidenin evinde kalacağım
Biz eşimle aynı memleketteyiz ama eşimin evlerinin yolu ciddi bozuk baya tıngır mıngır ciddi sarsılarak gidiyorsun ve merkeze 3 saat yakın da değil, bu sene sen ailende kal ben ailemde riske atamam hem senin annen sana orada istediğin yemeği yapar az iyi gelir dedi

Doktor sorun görmedi bende myom da var büyüyor onun etrafi ağrı yapabilir dedi ama orasi değil , oğlumla gezemiyoruz pek çünkü bi süre sonra baya ağrıyor yürürken. Evet her hamilelik cok farkli tek ortak noktası oğlumla ikisinde de bulantı olmadi. Inşallah güzel gecer hepimizin hamileliği

İhh ne güzel Benimkisi asla ayrı kalmaz o yüzden zorla götürürdü beni

Normalde biz de hiç ayrı gitmeyiz ama yol cidden riske atılacak gibi değil hamileyken bide ilk 3 ay olunca olmaz dedik eşimin ailesi de bilmiyor hamile olduğumu daha bir bahane bulacağız

Beni de anacagimin yanina gonderse ya sevgili kocam bey asla ayrilmiyor. Yapisik ikizim sanki. 3-5 gunlugune anneme giderim yilda bir kere, sanirsin 24 ay askere ugurluyor beni. Nasil mutsuz, nasil tripcan. O gelsin kalsin bizde diyor. Ayni sey mi diyorum, anlamiyor.
Bu kadar bagimli iliski hic iyi diil a dostlar. Insallah benimki de ogrenir zamanla.

Amin teşekkür ederim allah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben henuz 10 haftalik hamileyim ikili taram testi 11 le 14 hafta arasında yapılır ben henüz yaptırmadım ama 2 haftada bir randevularimiz oluyor ya ilk trimesterde bir dahaki gelişine kadar düşün doktorum dedi onun için araştırmaya ve sormaya başladım. Yaptirmicam zaten risk düşüktür eşimle akraba falan değiliz hiç bir hastalığımız yok üstelik daha önce tekrarlayan düşük yaşadığım için hamile kalmadan genetik testi yaptırdık eşimle ve temiz çıktı o yüzden hiç bir test yaptırmamaya karar verdim strese sokmicam kendimi.

Bizde öyleydik canım artık sıkılırdim bu kadar bağlı olmasından ama kızım doğduktan sonra değişti

Bu çok mantıklı olmuş ahahahahah ben birde atıştım annesiyle bakalım bayram nasıl geçecek

Bu çok mantıklı olmuş ahahahahah ben birde atıştım annesiyle bakalım bayram nasıl geçecek
Ahh tam macera dolu bir bayram geçecek o zaman bana da kesin can sıkacaklar geçerli bir bahane bulamazsak çünkü hamileliği onlardan kimse bilmiyor bilseler tam bir kaos, kp başlar sürekli arayıp aman bunda düzgün doktora gidin aman önceki gibi kaybetmeyin aman şunu yemezsin kesin ondan böyle oluyor kv de öğrendiği ilk günden her gün arayıp cinsiyet belli oldu mu sorusu diyoruz en az 3 aya belli olmaz ama yok her gün mü sorulur mübarek

Ayy valla bende onu düşündüm senin için. Kimbilir senin hakknda ne düşüncekler söyleme boşver ben söyledim pişman oldum. Bir değil iki değil ama bir daha aynı şeyi söylerse bu sefer ilk kez terslicem. Ben kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım ya .şimdi de rahim şekli bozuklugundan kanamalarım oluyor. Bana diyor ki hemen hamile kalmasaydin ondan oluyor diyor en sonunda doktora sordum bununla ilgisi varmı diye rahim kendini hazır hissetmeseydi hamile kalamazdin onunla ilgisi yok dedi.hatta ölçtü iyiymiş rahim ağzı.
Herşeyi doktordan iyi biliyorlar.hayır insan öyle olsa ve üzülmesin diye söylemez.

Valla istenilen düşünebilir eşim de diyor bilseler seni sinirden öldürürler sonra sevinirler boşver diye cidden böyle zor ya ne bileyim neden böyle yaparlar ki

Ne kadar süre adet olmamıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…