2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kac yaşında? Benimki 5 yasinda anlatiyirum anliyor ama yanimda yatip oyun oynarken oyunun heycanindan unutup saga soma tekme savururken nasibimi aliyorum
Benim ki 4 yaşında. Kardesim büyüsün artik diye geziyor. Bian once dogsun istiyor. Sarilmayi cok seviyor bna kucağıma gelip. O ara tekme yemiyorum degil.bilerek degil de dikkat etmiyor oda cocuk sonucta unutuyor

Kız gercekten bir bana gicikmis eşimin iş yerinden arkadaşının eşi de hamile ona da tahmin yapmış erken haftalarda... Oğlana benziyor demiş sonraki gitmelerine kıza benziyor bir dahakine bakarız demiş bana gelince de çok erken daha dedi... Ay cidden cildirmalik ben yirminci haftada gidince de kesin söylemez bana bak gör

Hic almadim henüz
QR Su an bütün yazdıklarının icinde ilgi odagim oglan deyip kiza benziyor demesine kaydı
O zmn halen kiz demesi icin umut var canim harbiden seninki ilginç olmus kesin gormeden soylemiyor seninkini gormediginden söylememiş desem digerlerinde yanlis tahminleri de var.

Canim senin hareket yok cok normal kilo alman.Saglikli olsunda dert etme iyi olunda.Ben akşama kadar 4 yaş bebeyle mücadele ediyorum oturamiyorum desem yeridir. Hic almadim henuz haliyle
Aynen canim tuvalet disi hareket yok. benim hem yatmaktan hem de tiroid degerim yukseldiginden oldu bence.

Ben yemek yapıyorum o bulandirmiyo ama bazen yerken öguruyorum anım anımı tutmuyo valla

Geçmiş olsun canım, başıma gelmedi ama gebelikte tansiyon yüklemesi iyi değil derler. Mutlaka her gün düzenli ölç ve doktoruna bildir
Canım tansiyonumu günde 4 5 defa kontrol ediyorum. Hiç yükselme olmadı o güne kadar. O günkü baş dönmesi ile bir defa oldu. Pazartesi kontrolüm var doktoruma danisacagim bakalım

Bak bana gıcık bence ya da beni çok bilmiş görüyor buna dersem yanlış tahmin falan çok konuşur diye mi demiyor anlamıyorum en son öyle demişti o arkadaşa o da kendini oğlana hazırlamıştı bir tane kızı vardı... Bu haftalarda gidecekti ne dedi bilmiyorum denk gelirsem sorarım senin iicn pipi falan gormediysen hala umut var... Bizim arkadaşın birine de kız demişti bir yıl önce... Sonra devlet Hastanesi'nde bayan bir doktor vardı hatırlarsın... Ona gitmiş erkek dedi o da. Kızın ikinci oğlu oldu

Normal benim de oluyor Dr a gittim sordum, baya lekelenme oluyordu bende

Saka gibi yaaa sor bakayim denk gelirse.yok canim 11 haftayiz ya pipi gormedik.ben belli mi deyince tahmin soyliyeyim dedi.erkege dönüşen bir bebege benziyor dedi.bakalim persembe günü mehmet beyde kontrolum var o ne dicek.

Şaka gibi doğurana kadar bu bebeklere bir şey almamak gerek... Ay ben kendimi kıza çok hazırladım... Erkek derse düşer kalırım gerçi benimki detaylı da bakildiydi ama bilemedim
Senin kesindir bence yaa detaylı da bakildi çünkü benimde perşembe kontrol heyecanla bekliyorum bakalim ne dicek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…