2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Senin kesindir bence yaa detaylı da bakildi çünkü benimde perşembe kontrol heyecanla bekliyorum bakalim ne dicek doktorum
Bana da öyle geliyor canım zaten bende baya baktım pipi vs görmedim Kordon'da uzaktaydı zaten... Dün antalyay gittim gitmisken de e bebekten bir şeyler alayım bari dedim... Zam gelecekmiş ya tekstile eşim aldırmadı da sokmadı da... Daha çok erken belki değişir diye inşallah seninki de belli olur Perşembe günü yaz kesin

Decavit pronatal kullanıyorum 3 gündür. Bu vitamin doğuma kadar kullanılacak mı
O decavit yüzünden mahvoldum ben. İlk hamileligimde vermişti doktor tam dört kez boğazıma kaçırdım. Üç dört parçaya bilmeme rağmen... En son eşim sinirlendi bir fırlattı çöpe kullanmayacak son diye. Bildiğin boguluyordum adam korkudan bembeyaz kesildi. Allah'tan bu hamileliğimde doktor vermedi verse de kullanmam, kullanamam zaten. Minik tiroit halini bile zorla içiyorum. O hap yuzunden şimdi hiçbir hapı içemiyorum boğazıma kaçırıyorum...

Çok büyük, zor içiyorum evet ama gün içindeki mide bulantım arttı umarım geçicidir. Senin tecrüben var. Doğuma kadar vitamin devam mı? Ne kadar sabredeceğim diye merak ediyorum.

Çok büyük, zor içiyorum evet ama gün içindeki mide bulantım arttı umarım geçicidir. Senin tecrüben var. Doğuma kadar vitamin devam mı? Ne kadar sabredeceğim diye merak ediyorum.
Devamdi ama ben beş aylıkken falan bıraktım bunda da kullanmıyorum. D vit damla ve kan için meyvesuyu tarzı bir şey verdi ikisini de kullanamıyorum ama d vit damla kullanacağım

Yazarim canim yazmam mi
En heyecanli zamanlar

Anaaa sağol neden bu kadar erken dedin diyecektin işte bu korku yüzünden şimdi gidince de kız dese inanasım gelmez sonradan fırt oradan bi şey görünneyeceği garanti değil
Valla sorma kuzu 14. Haftaya kadar kız dedik 18. Haftada gol yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…