• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Öncelikle geçmiş olsun detaylı bir ultrason yaptırdın mi? Ben kendi çalıştığım hastanede ki doktora gittiğimde bebeğin kafasında bir anomali var dedi... Açık detayli bakılması gerek dedi. 14. Haftayı hemen detaylı ultrasona gittim bir problem görülmedi. Kendi doktoruma gittim onda da bir prbolem görülmedi. Benim ilk hamileligimde oğlumun kafası çok büyüktü. Kafa çapı büyük dedi doktor sürekli ve korkuttu beni. En sonunda ben patladım doktor bey hidrosefali den mi supheleniyorsunuz açık olun vs dedim. O da yok dedi benim içim rahat etmedi bu gittiğim doktora gitmiştim yine detayliya hemen. Adam eşime ve bana baktı ikinizde koca kafalisiniz dedi... Nasıl bir çocuk olmasını bekliyorsunuz dedi 😂 oğlum cidden koca kafalı. Ama kist için pek bir bilgim yok... Sadece bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam bazı kistler doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş yada anne karnında da geçen varmış.
Ayrıntılı için 5 haftam var daha

Kızlar hastanedeyim yatış yapmışlar ((((((migren kusma kanama offf bebek iyi da ama ben çok kötüyüm (((
Canım çok geçmiş olsun bende iki gündür bir baş ağrısı anlatamam gözlerim dışarı çıkacak sanki ağlayarak acile gittim bu akşam şimdi serum yememe rağmen hâlâ ağrı var 🙁

Hamileliği öğrendiğimden beri korkudan yapmıyoruz ben epilasyon için jilet kullanıyorum galiba onun etkisi ya da duş jeli falan ama üstten yıkıyorum içine doğru yıkamıyorum Bi de onlara dikkat edicem bakalım🙄
Jilet kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız sürekli nemlendirin tahriş oluyor demekki…
Nemlendirici ile dönüşümlü mantar ilacını kullanarak kaşıntıyı engelleyebilirsiniz.
Sadece nemlendirici ph bakın. Kullandığınız ürünlerin ph sı 5.5 değilse daha çok tahriş eder..
Şampuan sabun gibi ph sı 7 civarı olsn ürünleri de kullanmayın..
İntim sabun veya şampuan kullanın..

Canım çok geçmiş olsun bende iki gündür bir baş ağrısı anlatamam gözlerim dışarı çıkacak sanki ağlayarak acile gittim bu akşam şimdi serum yememe rağmen hâlâ ağrı var 🙁
Geçmiş olsun sana da canım çok. Benimde 2gundur geçmeyen baş ağrım var ama şükür arada azalıyor arada artıyor değişik

Jilet kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız sürekli nemlendirin tahriş oluyor demekki…
Nemlendirici ile dönüşümlü mantar ilacını kullanarak kaşıntıyı engelleyebilirsiniz.
Sadece nemlendirici ph bakın. Kullandığınız ürünlerin ph sı 5.5 değilse daha çok tahriş eder..
Şampuan sabun gibi ph sı 7 civarı olsn ürünleri de kullanmayın..
İntim sabun veya şampuan kullanın..
5.5 in altında olur mu. Mustela nın gördüm çocuklar için intim temizleyici yapmışlar fizyolojik ph diyor ondan mı alsam ki garanti olsun. Genital temizleyiciler de mantar yapıyor diyorlar demek ph a mı dikkat etmemiz gerekiyor ürünün. Bi de bu nemlendirici genital bölge için özel bişey mi bildiğiniz bir ürün var mı? Bi de ilaçla beraber kullanın demişsiniz İlaç olarak 2 gün öncesine kadar gyno-lomexin krem kullanıyordum 3 gün arka arkaya kullanın yazıyordu prospektüste tekrar kullanmam sıkıntı oluşturur mu ki? Çok soru sordum ama 😁 Bayadır oldu soracaktım sayfada unutmuşum genital bölge temizliği konusunu

Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Merhaba ilk çocuğumda detaylı ultrasonda oğlumun beyninde lateral ventrikulde 7 mm lik bir açıklık görüldü. Riskli gebelik bölümünde takibe aldılar. Sonraki ay 8mm oldu.bu sanırım hidrosefali hastalığı anlamını taşıyordu. Uc ay bu şekilde takip edildi. 10mm yi geçmediği için takibe gerek yok dediler.
Cok korktum o dönem. Ama oğlum sağlıkla doğdu
Dr gerek görmemesine rağmen doğduktan sonra nöroloji muayenesi yaptırdık, herhangi bir sorun görülmedi . 5 yaşında şimdi sapasağlam bir oğlan.
İnsan korkuyor elbette size tavsiyem işinin ehli ayrıca sizi rahatlatacak bir hekimle devam etmeniz.

Kızlaarr :( bugün yine çok sıkıntılı bi gün geçirdik. Sabah uyandpımda çok yoğun kanamam başladı düşğk yapıyorum sandık:( hemen acile gittik ordaki doktor yatış dedi ama kendi doktorum yatışa gerek yok dedi bebek iyi rahim ağzı kapalı dinlen dedi ama benim içim içimi yiyo :( O kadar yoğundu ki bide cinsiyetini öğrendik oğlanmış :( ama hiç sevinemedik bile kanama biraz azaldı ama hala çok kötüyüm:(

Benim 2 aydır migren atağım yatışmadı daha şimdi acilden dönüyorum çok zorladığında parol serum iyi geliyo. Ne zaman biticek bu baş ağrısı merakla bekliyorum 🥺🥺

Benim 2 aydır migren atağım yatışmadı daha şimdi acilden dönüyorum çok zorladığında parol serum iyi geliyo. Ne zaman biticek bu baş ağrısı merakla bekliyorum 🥺🥺
Parol serum normalde iyi gelirdi ama dün gece zor uyudum baş ağrısından ve yine baş ağrısıyla uyandım😪

Kızlaarr :KK43: bugün yine çok sıkıntılı bi gün geçirdik. Sabah uyandpımda çok yoğun kanamam başladı düşğk yapıyorum sandık:KK43: hemen acile gittik ordaki doktor yatış dedi ama kendi doktorum yatışa gerek yok dedi bebek iyi rahim ağzı kapalı dinlen dedi ama benim içim içimi yiyo :KK43: O kadar yoğundu ki bide cinsiyetini öğrendik oğlanmış :KK43: ama hiç sevinemedik bile kanama biraz azaldı ama hala çok kötüyüm:KK43:
Canım bozma moralini benim ilk hamileligimde öyle bir kanamam oldu ki düşük kesin dedim... Her yer kan gölüydü çok kötüydü 😱 şükür bir şey olmadı sen moealini bozma kendini hıc salma ♥️

Canım bozma moralini benim ilk hamileligimde öyle bir kanamam oldu ki düşük kesin dedim... Her yer kan gölüydü çok kötüydü 😱 şükür bir şey olmadı sen moealini bozma kendini hıc salma ♥️
İnşallahhh benim de öyle olur biraz azaldı ama devam ediyo tabi inşallaj geçer tamamen bakalım 🙏🏻🙏🏻

Back
X