• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok hic yorum yapilmadi canım 🤭 sana yapıldı mi?
Gecen Perşembe cinsiyet görünüyor mu diye sordum. Tahmini olarak yorum yapti erkege donuscek bir bebege benziyor dedi. 11+4 um .pipi gorunmedi ama sadece tahmin.ikili tatama icin hastaneye gitmistim bu persembe kendi doktoruma randevum var bakalim o ne diyecek 😀 benim haftam erken oldugu icin yine net olmayabilir tabi.

Proluton iğne yapmalarının faydası olacaktır. Kırmızıya dönmesin, gitsen aklın kalmaz.

Yoğunsa git bnce
Gittim bugün kanama yokmuş içeride benim mantar enfeksiyonu çok ilerlemiş o da deri incelemesinden vajina içi bi kanama olmuş sanırım. Şu mantara bir çare bulamadım krem kullandım, vajinal duş var onu yaptım, sirkeli su yaptım geçmiyor. Doktor kullandığınız kremden daha ileri bir ilaç önermiyoruz dedi. Ama mantara dikkat etmen gerekiyor dedi doğuma neden oluyormuş. Daha nasıl dikkat edicem bilmiyorum. Neyse bebiş iyi ona şükür 😌

Gittim bugün kanama yokmuş içeride benim mantar enfeksiyonu çok ilerlemiş o da deri incelemesinden vajina içi bi kanama olmuş sanırım. Şu mantara bir çare bulamadım krem kullandım, vajinal duş var onu yaptım, sirkeli su yaptım geçmiyor. Doktor kullandığınız kremden daha ileri bir ilaç önermiyoruz dedi. Ama mantara dikkat etmen gerekiyor dedi doğuma neden oluyormuş. Daha nasıl dikkat edicem bilmiyorum. Neyse bebiş iyi ona şükür 😌
Yaaaa.. Çok gecmiş olsun

Geçmiş olsun canım çok dikkat et

Banu çiftçi’nin uygulamasından okudum, tam olarak 14. Haftada cinsiyet organlarının oluşması tamamlanıyormuş ondan önce söylenen çoğu durum ihtimalden ibarettir diyor 🤷🏻‍♀️
Bende başka yerde okudum 11 12.haftalarda organları tamamlanır diyor. Ki benim 2oğlumda da net belliydi tam 12+0 da. Pozisyona makineye göre değişebiliyor bence

Gecen Perşembe cinsiyet görünüyor mu diye sordum. Tahmini olarak yorum yapti erkege donuscek bir bebege benziyor dedi. 11+4 um .pipi gorunmedi ama sadece tahmin.ikili tatama icin hastaneye gitmistim bu persembe kendi doktoruma randevum var bakalim o ne diyecek 😀 benim haftam erken oldugu icin yine net olmayabilir tabi.
Senin doktorun yorumu çok ilginç ama erkeğe benziyor derler normalde. Erkeğe dönüşebilir değişik 😅

Bende başka yerde okudum 11 12.haftalarda organları tamamlanır diyor. Ki benim 2oğlumda da net belliydi tam 12+0 da. Pozisyona makineye göre değişebiliyor bence
Belki olasılıklara göre en geç gelişen bebeklere göre yazmışlardır, sizinkiler erken gelişmiştir bilemedim ben de ☺️

İlişki olursa muhakkak korunarak olsun. Eşinizden kaynaklıda olabilir.
Çünkü mantar enfeksiyonlarında genelde eşli tedavi yapılıyor. Sizde kronikse eşinizde de vardır.

Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Öncelikle geçmiş olsun detaylı bir ultrason yaptırdın mi? Ben kendi çalıştığım hastanede ki doktora gittiğimde bebeğin kafasında bir anomali var dedi... Açık detayli bakılması gerek dedi. 14. Haftayı hemen detaylı ultrasona gittim bir problem görülmedi. Kendi doktoruma gittim onda da bir prbolem görülmedi. Benim ilk hamileligimde oğlumun kafası çok büyüktü. Kafa çapı büyük dedi doktor sürekli ve korkuttu beni. En sonunda ben patladım doktor bey hidrosefali den mi supheleniyorsunuz açık olun vs dedim. O da yok dedi benim içim rahat etmedi bu gittiğim doktora gitmiştim yine detayliya hemen. Adam eşime ve bana baktı ikinizde koca kafalisiniz dedi... Nasıl bir çocuk olmasını bekliyorsunuz dedi 😂 oğlum cidden koca kafalı. Ama kist için pek bir bilgim yok... Sadece bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam bazı kistler doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş yada anne karnında da geçen varmış.

İlişki olursa muhakkak korunarak olsun. Eşinizden kaynaklıda olabilir.
Çünkü mantar enfeksiyonlarında genelde eşli tedavi yapılıyor. Sizde kronikse eşinizde de vardır.
Hamileliği öğrendiğimden beri korkudan yapmıyoruz ben epilasyon için jilet kullanıyorum galiba onun etkisi ya da duş jeli falan ama üstten yıkıyorum içine doğru yıkamıyorum Bi de onlara dikkat edicem bakalım🙄

Back
X