2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok geçmiş olsun canım.iyi bari bebekle ilgisi yokmus en azindan. İns ilerlemez. Dogum derken erken dogumami sebep oluyormuş mantar.

Canim cok geçmiş olsun.Telas etme dicem Ama ben bu durumu surekli yaşadığım halde bir türlü alışamadım. İnsan her yasadiginda bu sefer düşük yapıyorum duygusuna kapılıyor .su 20. Haftayi devirene kadar sakin kalmaya çalışacağız.ins saga salim gecircez bu zamanlari. Ne zaman cok aglasam kanamam geliyor .aglamamaya sakin kalmaya calis kafanı dağıtacak bir seyler bulmaya calis. Simdi nasilsin azaldi mi kanaman kahveye döndü mu ?

12. hafta dedik rahatlıcax dedik bi rahatlıyamıyoruz Şu an azaldı ama doktorum ekstra biiğne ilaç vermedi aynı ğorgestan iğneye devam dddi. Kahverengiye dönmedi heniz ama dünkü gibi de vahim değil durum çok şükür. Ama resmen krnım gitti zaten çok erkenndi ama krnım böyle şişti biraz şu ann dümdüz anlamadım

Valla oyle kuzum doktora 12. haftayi atlatip rahatlasam dedim .20. haftaya kadae risk devam edicek dedim.Uzun sure yattığın gitmistir karnın canim bir sey oldugundan değildir. Cunku benim oncekinde 8.haftada kalbi durmus bebegimin bu durumu 12. Ci haftada öğrendiğimde hamile gibi karnim vardi Evet proluton ve progestan disinda bir sey vermiyorlar malesef.
Siddetli gelen kirmizi kanamamda ikinci gün azalmaya baslayip aksama kahveye donmeye baslamisti muhtemelen seninki de oyle olacak

Canım benimde migrenim var kocakari ilaci ama benim yaptığımı sana anlatayım belki ise yarar. Bi havlu kağıdın arasina karabiber döküyorum bolca sonra peçeteyi 4 koseden atliyorum dikdörtgen bi sekil veriyorum maksat karabiberler dokulmesin. Sonra uzerine kolonya döküyorum onu alnıma koyuyorum once bi yakiyo bi şeyler oluyo sonra geciyo agrim ya da baya hafifliyor. Tabi astım falan varsa yapma sen yine de
Parol serum normalde iyi gelirdi ama dün gece zor uyudum baş ağrısından ve yine baş ağrısıyla uyandım

yaa canım senle daha önce konuşmuştuk bana da yatış dedi ama kendi doktorum gerek yok dedi Bende de kanama var sen nasıl oldun daha iyi misin
Eşim dün aradı doktoruma o söyledi direk yatış yapsınlar takibe alalım. İlk kanamada hazirandaki öyle birsey demedi.eve dön dedi. Kanda ve idrarda çok kötü sonuçlarıakşam bekliyorum ne diyecekler . Proluton depot vurmuşlar. Serum vermiyorlar (((

A Asya2022 kusarken zorlandığımız icin kanamayi da tetikliyor galiba canim cok gecmis olsun. Kanaman ve ağrın durdu mu,iyimisin simdi?
Kanama durdu kahverengi döndü ama eski kan çıkıyor jöle gibi. Şimdi kan ve idrar sonuçları kötü çıkmışlar. Akşam bekliyorum ne derler

Çok geçmiş olsun canım, kanama alanı mı vardı ne dedi?
Kanama durdu kahverengi döndü ama eski kan çıkıyor jöle gibi. Şimdi kan ve idrar sonuçları kötü çıkmışlar. Akşam bekliyorum ne derler
Canım kötü çıkmışlar derken? Enfeksiyon mu çıkmış? Crp kaç

A Asya2022 Z zge16 cok gecmis olsun nasil oldunuz kanama ne durumda?
Bugün bitaz azaldı. Dün çok kötüydüm baya yoğun kanamam pldu acile gittik orda doktor yatış dedi serum takıldı iğne yaptılar kendi doktoruma sonradan gittik ama acilde gittiğimix doktor çok sıkıntılı muayene etti ynai yok su boşalsdı yok bilmem ne o kadar canımı acıttı ki kendi doktorum yatış yaoma bebeğin durumu iyi evde yat dedi ama resmen bebek yokmgibi karnım dümdüz kaldı acaba o doktor yanlış bişey mi yaptı diye korkuyırum ama sonrasımds hemen kendi doktoruö baktı olsa bişey söylerdi heralde

Icini ferah tut birsey olmaz Allahin izniyle. Iyi demisler bebekte bak. Oyle seyler aklina getirme. Daha iyi olacaksiniz insallah

Rabbim sifalar versin canım sen korkma hepsi Rabbime emanet

Korkma bazen karnim 5 aylik gibi oluyor kocaman bazı günler yok gibi . Sen bolca dinlen ve iyi şeyler düşün bebiş iyi olacak tabi sende

Astım yok denerim canım teşekkürler

Cok geçmiş olsun canım.iyi bari bebekle ilgisi yokmus en azindan. İns ilerlemez. Dogum derken erken dogumami sebep oluyormuş mantar.
Sağol canım inşallah daha dikkat etmeye çalışıcam uğraşıcam bakalım. Evet erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bi de bebek doğduktan sonra bebekte pamukçuk oluyormuş.

Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut doktorun bir sıkıntı olsa söylerdi mutlaka. İnşallah daha iyi olursunuz bebişin le

Cicek63 canım senin surekli gelen siyah kanaman geçti mi?
Benim 3,4 gunde bir kirmizi kanamalarim oluyordu. Son iki haftadir bu durum azalmisti. 3 gundur kahve akinti gibi geliyor. Simdi uyuyordum gelen siviyla uyandim. İc camasirimdan sortumun dışına cikcak kadar su gibi kahverengi geldi.uyku sersemi ne olduğunu şaşırdım. Niye bir türlü beyaza donmedi cok sıkıldım bu durumdan. 42 gün oldu yatmaya baslayali
Son İki gündür yatmaktan icime fenalık geliyor.midem bulanmadigi halde icim daraldigindan lavaboya gidip öguruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…