2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Nesi vardi kedinin canım
Sorma boğazı şişmiş Halsizdi mama yemiyordu, sürekli uyuyordu ateşi falan çıktı. İlk gittiğim veteriner 1000 liranın üstünde masraf çıkardı sadece hemogram ve geçici olarak ateş düşürücü, antibiyotik iğne yaptı elimdeki tüm parayı verip Bi tek onları karşılayabildim çıktım. Neyse başka veteriner buldum direk anladı mevzuyu 3, 4 gün iğne yapıcaz dedi. İyi de geldi baya kendine geldi mamasını yiyor geziyor dolanıyor evin içinde. Galiba evde 1,2 kere lavanta lı tütsü yaktı eşim o alerji yaptı diye düşünüyorum.

Benim o naneli tat ağzımda kalınca sonrası mahvediyo değişik acı birşey oluyor. Sanki ağzımın kenarlarından acı su çıkıyor resmen ağzımda birikiyor yutamiyorumda. Doktorum bile bunun çaresi yok dedi geçmesini bekliyorum artık

Sağol canım inan günde yirmi yirmi beş kez maske değiştiriyorum gerçekten korkuyorum korona olmaktan... Hala dinlenemedim... Başımı kaldıracak halim yok çok yorgun hissediyorum kendimi ve hep böyle olacak bundan sonra hastane

Bu kediler şaşkın ya sokakta yaşasalar nolur diye düşünüyorum bazen o kadar hassaslar ki.

Kızlar merhaba.bende grubu yeni keşfettim.16+1 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.size bir sorum var.korona aşısı olacak mısınız?hamileyken aşı olmaktan çok endişeleniyorum sizler neler düşünüyorsunuz?bu arada 3 biontech aşım var gebelik öncesi vurulmuştum tekrar 4.aşı çıktı ama olmayı çok düşünmüyorum

Kızlar bebeğin eşi aşağıda olanınız var mı? Doktor bugün bana öyle dedi. Rapor verdi ama evde sadece tuvalete kalk yat dinlen vs demedi. Sizde varsa size neler söyledi?
Canım benim arkadaşımın öyleydi.o işe hep geldi ona da yat demediler ama doğumda kanama riski oluyormuş.şu plasenta previa dedikleri şey sanırım senin dediğin.son zamanlarda birkaç hafta erken doğabilir kanama olabilir benim bildiğim

Bugün lierac sipariş ettim. 200 ml. 280 tl. Fiyatlar uçmuş durumda.4 aylıkken başlamış olacağım. Sanırım 1 tane de yetmez.
Bende 1 ay önce mustelayı 330 a aldım.internete güvenemedim eczaneden aldım.kullanmaya 1 hafta önce başladım.6 aya kadar günde 1 6 aydan sonra 2 ye çıkartırım.şimdilik 1 tüp 6. Aya kadar gidecek gibi duruyor.önceki gebeliğimde doğumdan sonra da 3 ay kullandım çünkü karon direk aşağı sarktı çok kötü bi görüntü vardı doğum sonrası.o sarkmadan dolayı çatlak olur diye çok korktum ama çok şükür hiç çatlamadı.göbek toparlayınca bıraktım

Doğum sonrası da devam edildiğini göz önüne alırsak 2 tüp almak mantıklı. Fiyat bu piyasa ile yine artacak gibi.

benim de üç aşım var hamile iken vurulmayı düşünmüyorum açıkçası

Ben iki biontech asiliyim. Pismanim. Bir daha yaptirmayi dusunmuyorum. Kimseyi de etkilemek istemem tabi.

Oy maşallah miniğe inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de gittim asistana denk geldim adam uyuzlandı valla kendi kendine ölçtü söylemedi ekranı da ayarlamamış bebiş ne kadar büyümüş anlamadım cinsiyeti sorunca daha küçük dedi ayın 28 inde inşallah özeldeki doktoruma gideceğim o söyler artık bebiş ne kadar büyüdü cinsiyeti vs

Bende devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum, ölçüm yapıp iyi diyince birdaha irdelemedim güveniyorum kendisine.. 2 hafta sonra da öğrencem nasipse cinsiyeti, 2 hafta nedir ki şıp diye gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…