2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Duygusallık hepimizde had safhada zaten bende herşeye ağlar oldum bu sıralar. Bugün iş yerinde bir arkadaşa sinirlendim iş ile ilgili baktım onada ağlıyorum
Ay sorma bir şeye canim sıkılıyor hemen aglayasim geliyor kendimi kötü hissediyorum... Bu dönemler de geçecek sanırım

Çok güzel anlatmissiniz... Bence çalışan anne olmak çok zor hayat şartları tabi ki bizi bu duruma itiyor ama çocuğumun en güzel zamanlarinda yanında değilim bu beni üzüyor belki de

Ya evet gerçekten sağol canım dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum Bi süredir iyi geldi. Geç yazdım baya yoğundum bu hafta.

Bakiyim canım inşallah iyi gelir... Dinlenmeye de çalışıyorum ama işte gün içinde kosturunxa yorgun oluyorsun bir süre sonra...
Spor ve hareket vücuduna iyi gelir birde çalışıyorsun senin için daha iyi olur canım inşallah. Vücudu açıp esnetmek iyi olur gör bak

Kızlar selam bir kaç gündür yazamıyorum yoğunluktan. Ama takip ediyordum herkesin mesajlarını. Kanaması olan arkadaşlar vardı çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız. Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun valla her gördüğümde seviniyorum sizin adınıza . Umarım öğrenemeyenler de yakın zamanda öğrenir. Beni kedi yine hastalandı onunla uğraştım Bi kaç gündür ve yine evde tek başınayken ve paramız yokken. Baya stres yaptım umarım bebişi kötü etkilememişimdir. Neyseki iyi ve halden anlayan veterinerler var yardımcı oldular. Biraz daha iyi oğluş.

Bende de çok oluyor beyaz ekmek yediğim zamanlar daha çok arttığını farkettim. Siyez buğdaylı ekmek yiyorum gebelik şekeri artabilir diye doktorum önermişti. O Bi nebze azaltıyor ama yine tam anlamıyla geçmiyor. Benim diş fırçalarken midem bulandığı için ben de fırçalayamıyorum şu sıralar.

Selam kızlar.. Bugün kontrolüm vardı, 12+1 ken 13+1 çıktı.. cinsiyet sordum 1-2 hafta sonra belli olur 2 hafta sonra ikili tarama sonucu çıkıcak onun için gel cinsiyetide söylücem dediÖlçümlerini yaptı iyitiymiş çok şükür

Eklentiler

• 6BF8C03A-D295-4401-B72E-6C84809E4D5E.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bebeğin eşi aşağıda olanınız var mı? Doktor bugün bana öyle dedi. Rapor verdi ama evde sadece tuvalete kalk yat dinlen vs demedi. Sizde varsa size neler söyledi?

ikili tarama sonucum çıkmış ama e-nabızda göremiyorum.
detaylı pdf şekilde tarzı bi yazı var ama açamıyorum daha düşmedi mi acaba e nabıza :/

Doktorunuz servikal uzunlugunuza bakti mi hanımlar? Benim de bakilmadi da burda forumda karşıma çıktı merak ettim. Perşembe gunu randevum var doktor ölçer mi acaba

Nesi vardi kedinin canım

Canim polo seker var agizdan yavas yavas eriyen onlardan deneyebilirsin ben universitede otobus yolcuklarinda hep onu kullanirdim. Naneli seker agir gelirdi onun biraz daha hafif agiza koku veren bir tadı var.
Gecmis olsun canim. Adet donemine denk gelmis olabilir mi?hamileler adet donemlerinde bu tarz agrilar yasayabiliyormis ya. Seninki cok ayakta kalmaktan oluyordur büyük ihtimal. Buralarda herkes korona gelenlere de cok dikkat et ,Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…