• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok ağrım var dayanamıyorum günde 3 tane içiyorum ateşim cikiyo çünkü. Ateş çocuğa daha zararlı dedi doktorum ateşin çıktıkça parol iç dedi. Corona testimde pozitif çıktı bu arada. Oskapar iğne verdi 10 günlük
Canim gecmis olsun. Korkma. Benim arkadasim da gecirdi korona hatta 3 ayinda bile degildi, Allahin izniyle atlatti. O hatta inadindan sadece gunde bir minoset icti o kadar ve hep yatti uyumaya calisti vs.
Doktorun ne dediyse yap.
Paroldan bisiy olmaz. Kanama vs gibi problemlerin yoktuysa eger bir de limonlu su ic lutfen gunde bir bardak. Doktoruna danis tabi ve okay derse alic sirkesi tuket. Ya suyuna karistir bikac damla ya salatana yemegine ekle.
Acil sifalar diliyorum.

Kızlar günaydın;
Aranızda vajina bölgesinde ağrı olan var mı?
Saniyelik ağrı vurup geçiyor. Acaba doktora gitmelimiyim bilemedim.
Günaydın benimde oldu byramda doktora sordum rahim buyuyor normal dedi ama rahim agzimi fln kontrol etmisti tabi.
Kanama olmadikca korkma bu tarz ufak ağrı sizilardan dedi

Ben de bir iki satir kendimle ilgili guzel bisiyler yazayim :)
Bayramin ikinci gunu anacigimin yanina gittim ve o gunden bu yana hic kusmadim. Agzimin tadi buyuk oranda kendine geldi. Ara ara bulantilarim oluyo ama buyutmuyorum, normal. Hala henuz yogurt vs tuketmeye cesaretim yok ama yakindir diye dusunuyorum :)
Cay tiryakisi olarak bir yudum dahi icsem igrenc bi tat gelirdi su an gunde 2-3 bardak gayet mis gibi iciyorum ve bu beni sevindiriyor :)
Bulanti ilacim sevgili onzyd ile olan ilskimizi gunde bire dusurdum bayramin 4.gununden beri, sadece gece yatarken iciyorum.

Bebisimiz de buyuyor, sagligi gayet yerinde. Hamd olsun, daha ne diyebilirim ki.. ☺️ 🙏🏻

Vajinal bölgede ve kasıklarım da ağrı var çözemedim daha 😔
Bence gayet normal. Ben de yasiyorum kasik, vajina, karnima giren kramplar :))

Ben ilk gittigimde doktora “ne olursa size haber vermeliyim ya da panik olmaliyim” diye sormustum. “Kesintisiz agri yani saatlerce, dinlenince bile gecmeyen bir de kanama durumlarinda derhal bana bildir ama panik yapma” demisti ☺️O cevap bana yetmisti. Dusundum de kontrollerde dahi agri sanci muhabbeti hic yapmamisim.
İcini ferah tut ama doktorunla konusma iyi gelecekse elbette git konus ☺️

Yani)))ekstra birsey yok )))çabuk not almış hersey çabuk ultrason baktı 🤷‍♀️ücret 295 TL sgk ile. Yani Mehmet Sakıncı daha detaylı konuşuyor bakıyor 🤷‍♀️10 gün kontrol hakkım var bir daha eşimle gideceğiz, cinsiyet öğrenmek istiyorum))))Mehmet hoca da 5 eylüle kadar izine gidiyor haberiniz olsun. 5 eylüle randevu alabilirsiniz bende aldım
Sağol canım bakalım bende bi iki haftaya geçicem bakalım merkeze.sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyorum bende cinsiyeti 😊😊

Kizlar günaydın bugün güne güzel bir haberle başladım. Sağlık bakanlığı 24. Haftada idari izne ayrılma hakkını tekrar verdi çok mutlu oldum kaldı 7 hafta ☺️☺️☺️☺️
Her memurluk için mi acaba ,sağlık bakanlığında çalışanlar mi ilgili haber bulamadım da nette , teşekkür ederim şimdiden cevabınız için 🌸

Merabalar dün ikili test yaptırdım. Ölçüm. Sirasinda ilk 1.5 mm dedi sonra bir daha ölçtü 2mm yazildi,burun var. Ama yastan dolayi ve ense kalınlığı eklenince riskli çıkacak büyük ihtimalle dedi kan testi. Siz smdi karar verin bi testte risk çıkarsa bebeği tahliye edecek misiniz ona göre amniosentez, cvs vs yapacam dedi . Dünden beri moralim bozuldu. Ben zaten yaştan dolayı böyle olabileceğini biliyordum ama bu şekilde konuşmasi vs bilmiyorum kötü oldum. Fetal dna önermiyor, yurt dışına kanimiz gidiyor diye. Ayrica Diyetisne gönderdi kilo kontrolünü sağlamak icin, gittiğim doktor, perintalog ve genetik Uzmani bilemedim. Maddi olarak şuanda cok zorlayacak dün 2 bin tl , doktor ,kan testi. V3 diyetisyene verdik. Valla bilemedim dünden beri canim.skildi. tayinimiz cikti ama henüz eve yerleşmedik lojman boşalmasını bekliyoruz. Aile.evindeyiz kalabalıkta diyette cok zor olack hayırlısı olsun
Canım başka bir perinolotolog bulup ona da görün hemen

Canım başka bir perinolotolog bulup ona da görün hemen
Canim daha sonuç cikmadi aslında, biraz panik biriyim genel itibariyle, aslinda doktor 23 yasında da olsan bu konuşmayı yapiyorum . Eğer bebeği aldırmayacaksaniz hic ikili,3 lü diğerlerine girip hamileliği zehir etme diye. neyse sonuç çıksın bir ona göre yol izleriz

Kizlar günaydın bugün güne güzel bir haberle başladım. Sağlık bakanlığı 24. Haftada idari izne ayrılma hakkını tekrar verdi çok mutlu oldum kaldı 7 hafta ☺️☺️☺️☺️
Gerçekteeeennn miii şakaa değil umarımmm çok sevinirimmm resmi yazı var mı 🥰🥰🥰🥰

Kızlar 13+3 doktora gittim ölçümde 14+1 çıktı bu kesin kız değişmez dedi 10. Hafta da kız demişti erken diye inanmamıştım🤭rahim ağzı, suyu iyi dedi, ense 1.2 iyi dedi arkası dönük olunca burun ölçemedi, covid aşını sakın aksatma ol dedi bende haberler bu 🥰

Back
X