• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar 13+3 doktora gittim ölçümde 14+1 çıktı bu kesin kız değişmez dedi 10. Hafta da kız demişti erken diye inanmamıştım🤭rahim ağzı, suyu iyi dedi, ense 1.2 iyi dedi arkası dönük olunca burun ölçemedi, covid aşını sakın aksatma ol dedi bende haberler bu 🥰
Bana ultrason bile bakmadılar 😒😂 hayırlı olsun canım Benimmm

Bende dün kontrole gittim cinsiyet için çok erken oldugunu söyledi d vitamini demir ve decavit yazdı kahverengi akıntı sıkıntı değil eski kan o kırmızı ve yoğun olmadıkça düşünme hapa devam et dedi ense 0.88çok iyi burun da fındık gibi dedi cinsiyet için bir çizgi var ama bu her iki cinsiyet için de olur 4 hafta sonra gel dedi

Canim daha sonuç cikmadi aslında, biraz panik biriyim genel itibariyle, aslinda doktor 23 yasında da olsan bu konuşmayı yapiyorum . Eğer bebeği aldırmayacaksaniz hic ikili,3 lü diğerlerine girip hamileliği zehir etme diye. neyse sonuç çıksın bir ona göre yol izleriz
Anladım canım doktorun üslubu sert geldi de bana o yüzden dedim demek ki tarzı öyle

Kızlar 13+3 doktora gittim ölçümde 14+1 çıktı bu kesin kız değişmez dedi 10. Hafta da kız demişti erken diye inanmamıştım🤭rahim ağzı, suyu iyi dedi, ense 1.2 iyi dedi arkası dönük olunca burun ölçemedi, covid aşını sakın aksatma ol dedi bende haberler bu 🥰
Ay hadi hayırlı olsun 🥰🥰

Anladım canım doktorun üslubu sert geldi de bana o yüzden dedim demek ki tarzı öyle
Yok aslında konuşurken hep kuzum canim. Işte istemiyorsanız aldırmak hicbir test yaptırma hamileliği rahat geçir. Ama böyle deyince de değişik geldi. Instadan takıp ettiğim erhan karaalpte hep bunu diyor. Ama sevimli geliyordu duyunca değişik hisler oluştu

Her memurluk için mi acaba ,sağlık bakanlığında çalışanlar mi ilgili haber bulamadım da nette , teşekkür ederim şimdiden cevabınız için 🌸
Bana gösterilen yazı sağlık bakanlığı ama bende netten aradığım da bulamadım arkadaş bir yazı gösterdi valla bilmiyorum artık... İdare daha bir şey demedi bekleyeceğiz mecbur 🤔

Back
X