- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.201
HoşgeldinHerkese merhaba
Hamileliğin geride kalan haftalarından geldim. Normalde şubat ve mart grubuna aktif olarak yazıyorum ama artık tahminim sizin grubunuzla birlikte doğum yapacağım yönünde
Ben üçüz gebesiyim şuanda doktorum da tahminimce 31+1 ile 37 +0 arasında bir yerlerde doğum yaparsın dedi en son. O aralıkta çoğunlukla ocak ayına denk geldiği için sizinle birlikte doğum yapabilirim gibi geliyor (31+1 -29 aralik / 37+0 - 8subat).
Şu dönemlerde hafta farklarımızdan dolayı belirtilerimiz ve yaşadıklarımız pek benzer olmuyor ama son dönemlerde doğum yaklaştıkça aynı şeyleri yaşayabiliriz gibi geliyor. Şimdilik sizlerle tanışmak için buraya geldim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızKendinize iyi bakın
Ayy maşallah üçüzmüHerkese merhaba
Hamileliğin geride kalan haftalarından geldim. Normalde şubat ve mart grubuna aktif olarak yazıyorum ama artık tahminim sizin grubunuzla birlikte doğum yapacağım yönünde
Ben üçüz gebesiyim şuanda doktorum da tahminimce 31+1 ile 37 +0 arasında bir yerlerde doğum yaparsın dedi en son. O aralıkta çoğunlukla ocak ayına denk geldiği için sizinle birlikte doğum yapabilirim gibi geliyor (31+1 -29 aralik / 37+0 - 8subat).
Şu dönemlerde hafta farklarımızdan dolayı belirtilerimiz ve yaşadıklarımız pek benzer olmuyor ama son dönemlerde doğum yaklaştıkça aynı şeyleri yaşayabiliriz gibi geliyor. Şimdilik sizlerle tanışmak için buraya geldim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızKendinize iyi bakın
Hoş buldumHoşgeldinsaglikla al kucagina bebislerini insallah
Nasil gidiyor bulantilar vs.
Normal yollarla mi oldu canimHoş buldum
Bu benim ikinci gebeligim ilkinde aşırı kusmustum bu sefer bel ve kasık ağrısı daha yoğun bulantı sadece kahvaltıdan önce oluyor biraz sonra bir şeyler yiyince geçiyor. Sürekli yorgun olmak da zormuş kızım 5 yaşında oyun oynamak istiyor şuan kimse yok yanımda. Gerçi bugun esim var idare ederiz ama yarindan sonra o da yogun calisiyor nasil idare ederim bu haftayi hic bilemiyorum
Ayy maşallah üçüzmüsagĺıcakla kucağına al canım ❤
Çok da normal sayılmaz ama yumurtalık takibi ile oldu. Femara ve catlatma iğnesi sonucu üç bebisimiz olduNormal yollarla mi oldu canim
Birbirlerine hep destek olacaklar bir ömür deseneIlkide kiz canımNasip saglikli olsunlarda
Sıcak beni de mahvediyor bir de hastaneye gidiyorum her gün... Valla nasıl geçecek bilmiyorum bu süreçÇok emin söyledi ama haftaya bir kez daha gideceğim kontrol sürem geçmedensonra tekrar memlekete kaçacağız yoksa ben bu sıcağa dayanamayacağım
Allah yardimcin olsun benimde 4 yaşında kizim var iyi anliyorum seni. Normal gebelik mi cogul gebeliğin? Insallah kolay geçer ilk aylarda.Hoş buldum
Bu benim ikinci gebeligim ilkinde aşırı kusmustum bu sefer bel ve kasık ağrısı daha yoğun bulantı sadece kahvaltıdan önce oluyor biraz sonra bir şeyler yiyince geçiyor. Sürekli yorgun olmak da zormuş kızım 5 yaşında oyun oynamak istiyor şuan kimse yok yanımda. Gerçi bugun esim var idare ederiz ama yarindan sonra o da yogun calisiyor nasil idare ederim bu haftayi hic bilemiyorum
Ben tek kızım hep hayalimdi 2 kızım olsun dert ortagi olsunlar diye. Rabbim belki bunu nasip eder onlara hayırlı saglikli olsunlardaBirbirlerine hep destek olacaklar bir ömür desenebenimki de oğlan istiyor kıza alisamadi... Bence de canım sağlıklı olsunlar da bu süreçte bunu çok iyi anladım
İsim konusunda eşimle tartismadayiz. İlki oglandi kayınpederimin adını koydu eşim. Bu da kız ben kendim koymak istiyorum ama o ısrarla Zeynep koyacağım diyor çok kararsısiz. Bende o zaman Zeynep İpek olsun diyorum bilemedim... Bir de kafamı karıştıran bir şey var koydgumuz isimlerin güzel anlamlimi olması önemli yoksa KURANDA geçmesi mi ondna emin olamadımBenim ilk çocuğum erkekti.bu da kız olsun çok istiyordum.kız olacak çok mutluyum.isim düşündünüz mü kızlar?
Arkadaş istiyorlar yanlarına... Benim bir tane kız ksrdesim var iki tane de erkek... Hepsini çok seviyorum ama kız olan ayrı. Keşke bir tane daha kız kardeşim olsaydıBen tek kızım hep hayalimdi 2 kızım olsun dert ortagi olsunlar diye. Rabbim belki bunu nasip eder onlara hayırlı saglikli olsunlardakiz çocukları kızı oglan çocukları oğlan istiyor genelde sanirim . Benim kizimda öyleydi kız istiyordu
Benimde bir abim bir erkek kardesim var tek kiz olmak zor her is bna kaliyordu ama bunun yaninda bana cok sahiplenici davraniyorlar herseyime kosarlar erkekiz biz yapamayiz demezler saolsunlar cok bagliyiz birbirimize ama kiz daha bi başkadir eminim. Evlenirken anlamıştım en cok bi kiz kardes eksikligini.Arkadaş istiyorlar yanlarına... Benim bir tane kız ksrdesim var iki tane de erkek... Hepsini çok seviyorum ama kız olan ayrı. Keşke bir tane daha kız kardeşim olsaydı
Okuyorum hep sürecini valla Allah yardımcın olsun cidden hem hastahane hem sıcak zor, inşallah güzel bir şekilde biter şu süreç de değdi çok şükür dersinSıcak beni de mahvediyor bir de hastaneye gidiyorum her gün... Valla nasıl geçecek bilmiyorum bu süreç
Yaa normalde ben annemle aynı sitede oturuyorum her işime yardımcı oluyordu ama o da dayima gider her yaz 1 hafta 10 gün şimdi cumartesiye kadar orda o olsaydı parka inerlerdi bende dinlenirdim.Allah yardimcin olsun benimde 4 yaşında kizim var iyi anliyorum seni. Normal gebelik mi cogul gebeliğin? Insallah kolay geçer ilk aylarda.
Yorgunluk normal o haftalarda gecer insallah.multivitamine geçersin zaten doktor verir yakında o fayda eder. 3 çocuk daha geliyor ayy ne heyecanli olsa gerek.Yaa normalde ben annemle aynı sitede oturuyorum her işime yardımcı oluyordu ama o da dayima gider her yaz 1 hafta 10 gün şimdi cumartesiye kadar orda o olsaydı parka inerlerdi bende dinlenirdim.
Yumurtalık takibi ile oldu üçüz ilk çocuktan sonra hamile kalamadım doktora gittim femara ve catlatma iğnesi kullandık en son boyle bir sonuc gördükinşallah bakalım yorgunluk dışında fena geçmiyor bence inşallah böyle devam eder aşırı zorlanmadan doğum da gerçekleşir
Rabbimin hediyesi iste sana demekkiTeşekkür ederimevet üçüz öğrendiğimden beri saskiniz hepimiz benim ilk çocuktan sonra çocuğum olmadı hiç şubat ayından beri doktorla yumurtalık takibi yaptık doktorum bile şaşırdı bu sonuca çok zor bu nasıl oldu hiç bilmiyorum, aşılama yapmadık dimi sana dedi durdu kontrol boyunca
Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?