2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gunaydin hanimlar 2 gundur hafiften boğazım yaniyor kizarmis. Ne yapayim sizce etkili olur geçirir? Sirkeyle gargara yptim gece. Cok kötü degil ama rahatsiz ediyor dondurma kaşıklamistim ondan olmus olabilir. Kulahta hergun yiyordum nerdeyse bisey olmuyordu cunku

Herkese merhaba
Hamileliğin geride kalan haftalarından geldim. Normalde şubat ve mart grubuna aktif olarak yazıyorum ama artık tahminim sizin grubunuzla birlikte doğum yapacağım yönünde
Ben üçüz gebesiyim şuanda doktorum da tahminimce 31+1 ile 37 +0 arasında bir yerlerde doğum yaparsın dedi en son. O aralıkta çoğunlukla ocak ayına denk geldiği için sizinle birlikte doğum yapabilirim gibi geliyor (31+1 -29 aralik / 37+0 - 8subat).
Şu dönemlerde hafta farklarımızdan dolayı belirtilerimiz ve yaşadıklarımız pek benzer olmuyor ama son dönemlerde doğum yaklaştıkça aynı şeyleri yaşayabiliriz gibi geliyor. Şimdilik sizlerle tanışmak için buraya geldim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Kendinize iyi bakın

Hoşgeldin saglikla al kucagina bebislerini insallah
Nasil gidiyor bulantilar vs.

Ayy maşallah üçüzmü sagĺıcakla kucağına al canım ❤

Hoşgeldin saglikla al kucagina bebislerini insallah
Nasil gidiyor bulantilar vs.
Hoş buldum
Bu benim ikinci gebeligim ilkinde aşırı kusmustum bu sefer bel ve kasık ağrısı daha yoğun bulantı sadece kahvaltıdan önce oluyor biraz sonra bir şeyler yiyince geçiyor. Sürekli yorgun olmak da zormuş kızım 5 yaşında oyun oynamak istiyor şuan kimse yok yanımda. Gerçi bugun esim var idare ederiz ama yarindan sonra o da yogun calisiyor nasil idare ederim bu haftayi hic bilemiyorum

Normal yollarla mi oldu canim

Ayy maşallah üçüzmü sagĺıcakla kucağına al canım ❤

Teşekkür ederim evet üçüz öğrendiğimden beri saskiniz hepimiz benim ilk çocuktan sonra çocuğum olmadı hiç şubat ayından beri doktorla yumurtalık takibi yaptık doktorum bile şaşırdı bu sonuca çok zor bu nasıl oldu hiç bilmiyorum, aşılama yapmadık dimi sana dedi durdu kontrol boyunca
Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Çok emin söyledi ama haftaya bir kez daha gideceğim kontrol sürem geçmeden sonra tekrar memlekete kaçacağız yoksa ben bu sıcağa dayanamayacağım
Sıcak beni de mahvediyor bir de hastaneye gidiyorum her gün... Valla nasıl geçecek bilmiyorum bu süreç

Allah yardimcin olsun benimde 4 yaşında kizim var iyi anliyorum seni. Normal gebelik mi cogul gebeliğin? Insallah kolay geçer ilk aylarda.

Birbirlerine hep destek olacaklar bir ömür desene benimki de oğlan istiyor kıza alisamadi... Bence de canım sağlıklı olsunlar da bu süreçte bunu çok iyi anladım
Ben tek kızım hep hayalimdi 2 kızım olsun dert ortagi olsunlar diye. Rabbim belki bunu nasip eder onlara hayırlı saglikli olsunlarda kiz çocukları kızı oglan çocukları oğlan istiyor genelde sanirim . Benim kizimda öyleydi kız istiyordu

Benim ilk çocuğum erkekti.bu da kız olsun çok istiyordum.kız olacak çok mutluyum .isim düşündünüz mü kızlar?
İsim konusunda eşimle tartismadayiz. İlki oglandi kayınpederimin adını koydu eşim. Bu da kız ben kendim koymak istiyorum ama o ısrarla Zeynep koyacağım diyor çok kararsısiz. Bende o zaman Zeynep İpek olsun diyorum bilemedim... Bir de kafamı karıştıran bir şey var koydgumuz isimlerin güzel anlamlimi olması önemli yoksa KURANDA geçmesi mi ondna emin olamadım

Arkadaş istiyorlar yanlarına... Benim bir tane kız ksrdesim var iki tane de erkek... Hepsini çok seviyorum ama kız olan ayrı. Keşke bir tane daha kız kardeşim olsaydı

Arkadaş istiyorlar yanlarına... Benim bir tane kız ksrdesim var iki tane de erkek... Hepsini çok seviyorum ama kız olan ayrı. Keşke bir tane daha kız kardeşim olsaydı
Benimde bir abim bir erkek kardesim var tek kiz olmak zor her is bna kaliyordu ama bunun yaninda bana cok sahiplenici davraniyorlar herseyime kosarlar erkekiz biz yapamayiz demezler saolsunlar cok bagliyiz birbirimize ama kiz daha bi başkadir eminim. Evlenirken anlamıştım en cok bi kiz kardes eksikligini.

Sıcak beni de mahvediyor bir de hastaneye gidiyorum her gün... Valla nasıl geçecek bilmiyorum bu süreç
Okuyorum hep sürecini valla Allah yardımcın olsun cidden hem hastahane hem sıcak zor, inşallah güzel bir şekilde biter şu süreç de değdi çok şükür dersin

Allah yardimcin olsun benimde 4 yaşında kizim var iyi anliyorum seni. Normal gebelik mi cogul gebeliğin? Insallah kolay geçer ilk aylarda.
Yaa normalde ben annemle aynı sitede oturuyorum her işime yardımcı oluyordu ama o da dayima gider her yaz 1 hafta 10 gün şimdi cumartesiye kadar orda o olsaydı parka inerlerdi bende dinlenirdim.
Yumurtalık takibi ile oldu üçüz ilk çocuktan sonra hamile kalamadım doktora gittim femara ve catlatma iğnesi kullandık en son boyle bir sonuc gördük inşallah bakalım yorgunluk dışında fena geçmiyor bence inşallah böyle devam eder aşırı zorlanmadan doğum da gerçekleşir

Yorgunluk normal o haftalarda gecer insallah.multivitamine geçersin zaten doktor verir yakında o fayda eder. 3 çocuk daha geliyor ayy ne heyecanli olsa gerek.

Rabbimin hediyesi iste sana demekki annelerine süpriz yaptılar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…