- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.221
Kesinlikle öyle canımBenimde bir abim bir erkek kardesim var tek kiz olmak zor her is bna kaliyordu ama bunun yaninda bana cok sahiplenici davraniyorlar herseyime kosarlar erkekiz biz yapamayiz demezler saolsunlar cok bagliyiz birbirimize ama kiz daha bi başkadir eminim. Evlenirken anlamıştım en cok bi kiz kardes eksikligini.
İnşallah canım aminOkuyorum hep sürecini valla Allah yardımcın olsun cidden hem hastahane hem sıcak zor, inşallah güzel bir şekilde biter şu süreç de değdi çok şükür dersin
Artik biz yeni nesil anneler erkek cocugunu ayirmiyoruzBenimde bir abim bir erkek kardesim var tek kiz olmak zor her is bna kaliyordu ama bunun yaninda bana cok sahiplenici davraniyorlar herseyime kosarlar erkekiz biz yapamayiz demezler saolsunlar cok bagliyiz birbirimize ama kiz daha bi başkadir eminim. Evlenirken anlamıştım en cok bi kiz kardes eksikligini.
Biz ilk senelerimizde kararlastirmistik kız olursa ben erkek olursa esim koyacak ismiİsim konusunda eşimle tartismadayiz. İlki oglandi kayınpederimin adını koydu eşim. Bu da kız ben kendim koymak istiyorum ama o ısrarla Zeynep koyacağım diyor çok kararsısiz. Bende o zaman Zeynep İpek olsun diyorum bilemedim... Bir de kafamı karıştıran bir şey var koydgumuz isimlerin güzel anlamlimi olması önemli yoksa KURANDA geçmesi mi ondna emin olamadım
Benim 1/6240 çıkmış düşük riskli dedi yani 6240 kişide bir ihtimal donen sendromu vb. dedi.Seninde 10 bin sanırımKızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Sonuc bolumunde '- 'yazinca acaba sonuc cikmadimi dedim .yani düşük mu oluyor benimkideBenim 1/6240 çıkmış düşük riskli dedi yani 6240 kişide bir ihtimal donen sendromu vb. dedi.Seninde 10 bin sanırım
Maşallah rabbim bağışlasın kucağına almayı nasip etsin sana da bizlere deÇok da normal sayılmaz ama yumurtalık takibi ile oldu. Femara ve catlatma iğnesi sonucu üç bebisimiz oldu
Kesinlikle benim de tandiigim zeynepler bahtsız hep... İsimlerin insanları etkilediğini çok düşünüyorum... Mesela benim ismimde olan herkes biraz çatlakBiz ilk senelerimizde kararlastirmistik kız olursa ben erkek olursa esim koyacak ismiibre bana döndü şimdilik bir süpriz olmazsa tabi . Zeynep ismini çok severim bende düşündüm ama hüzünlü oluyorlar sanki 3 tane zeynep tanıyorum hepsi hüzünlü insanlar . Bende AYŞE HÜMA düşünüyorum
Hahahaa ismin ne kızKesinlikle benim de tandiigim zeynepler bahtsız hep... İsimlerin insanları etkilediğini çok düşünüyorum... Mesela benim ismimde olan herkes biraz çatlak
Canım riskin düşük 10 binde 1. Zaten düşük riskte böyle çıkıyor.yaş riskin biraz daha yüksek o da normal ben oğluma hamileyken yaş riski 512 de 1 ihtimaldi.toplam risk 10 binde 1 di normal demişti doktor.endişelenecek bişey yokKızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Ben defne ya da Melisa düşünüyorum ama eşim hiç yorum yapmıyor.genelde son anda bombayı patlatır anlaşamayız.oğlumda öyle oldu mesela son anda kendi adımı koycam dedi ikna edemedim ben başka isim koydum o kendi adını koydu 2 isimli oldu.bunda tek isim olsun istiyorum ama yine bi süpriz yapabilir bakalım şimdilik sessiz kalıyorBiz ilk senelerimizde kararlastirmistik kız olursa ben erkek olursa esim koyacak ismiibre bana döndü şimdilik bir süpriz olmazsa tabi . Zeynep ismini çok severim bende düşündüm ama hüzünlü oluyorlar sanki 3 tane zeynep tanıyorum hepsi hüzünlü insanlar . Bende AYŞE HÜMA düşünüyorum
Tesekkur ederim cnm.Canım riskin düşük 10 binde 1. Zaten düşük riskte böyle çıkıyor.yaş riskin biraz daha yüksek o da normal ben oğluma hamileyken yaş riski 512 de 1 ihtimaldi.toplam risk 10 binde 1 di normal demişti doktor.endişelenecek bişey yok
Yaaaa benimki de tutturdu ismimi koyucam diye ilkinde koydurmamistim simdi doktor yüksek olasim erkek deyince yine gundeme geldi.Ben defne ya da Melisa düşünüyorum ama eşim hiç yorum yapmıyor.genelde son anda bombayı patlatır anlaşamayız.oğlumda öyle oldu mesela son anda kendi adımı koycam dedi ikna edemedim ben başka isim koydum o kendi adını koydu 2 isimli oldu.bunda tek isim olsun istiyorum ama yine bi süpriz yapabilir bakalım şimdilik sessiz kalıyor
DilekHahahaa ismin ne kız
Normal canım strese sokma kendiniKızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Benim tanidigim butun zeynepler çok inatçıKesinlikle benim de tandiigim zeynepler bahtsız hep... İsimlerin insanları etkilediğini çok düşünüyorum... Mesela benim ismimde olan herkes biraz çatlak
Yani bende çok anlamıyorum ama 10 binde 1 demekki riskSonuc bolumunde '- 'yazinca acaba sonuc cikmadimi dedim .yani düşük mu oluyor benimkide
Ya işte bahtsız olur diye korkuyorumBenim tanidigim butun zeynepler çok inatçıanneannem,kuzenim ve yegenim.
Yegenim var 5yasinda cok uysal normalde ama onun alanina geçmediğin sureceinadi tutarsa cok fena oluyor
O degildirYa işte bahtsız olur diye korkuyorumevet çok inatcilar. Kız benim de tanıdım bes yaşında bir Zeynep var acaba aynı Zeynep mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?