2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Uzun sure yatisin arkasindan doktorum deniz kenarina 20 dk gitmeme izin verdi (sezlongda yatmak kaydi ile olsa da )
Kizlar hep yattigimdan hareketsizlikten 13 haftada 3 kilo aldim hüüggkkk .5 aylik gibi oldu göbeğim
Oohh cok guzel olmus iyi yapmissin.Bosver kiloyu 3 cok değil sonrasında cok alcan diye bisey yok.suan cok normal alman hep yattın kim yatsa alir kuzum onu takma. Sağlıklı olunda yeter ki bebisle benim karnimda epey belli yarim kilo almışım bende nereme aldiysam.

Özel perinatoloji uzmanlari oyle canim pahalı degil ortalama öyle malesef ki.
Universite hastanelerinde de var onlara da bak.Belli haftalar yapıldığı icin randevu mecbur ayarlanir.Ben ozele yatırmıştım kızımda o zaman bile pahaliydi.

Canim bende 16+1 bugun ne yaptim biliyor musun 2 gundur pekmez içtim bir tatlı kaşıgı kahvaltidan sonra uzandım 10 dk icinde bebisin oldugu yerde sanki baloncuk patladı 2 defa bi dene istersen
Tatlı coşturuyor diyolar benimki bayağı hareketli aslında tatlı yemedğim halde ama deneyeyim bir
Hiç bitiyomukii panik acaba hep bi panikk gerçekten
Ilk gebelikte geç anliyorsun canim. Böyle baloncuk patlar gibi bir his oluyor yatınca ama acele etme normal.
Ya aslında var bişiler iki gündür çok yoğun ama gaz mı anlamıyorum
Bende 16+2 oldum ikinci ama hala gelen giden yok
Çok heyecanlı bi bekleyişmişş
Oğlum ilk gebelik olmasına rağmen 17 de hissettim pıt pıt da değildi açıkçası direk tekme hissediyordum ama kızım biraz nazlı çıktı galiba
Ultrasonda nasıl kızımız hareketli mi

Öyleyse tamam canım eğer ortalama böyleyse yapacak bişey yok. Ben ilk defa gideceğim için fiyat bilgisi yok bende.Ama yine de dediğin gibi üniversite hastahanelerine de bir bakayım.

Kızlar ya bebek hareketini hisseden varmıı 16+3 günlüğüm daha hissetmezsin dedi doktor
Ben 2-3 hafta önceden beri hissediyorum.benim 2.gebelik biraz da ondan anlıyorum.ilk gebeliğimde çok geç anlamıştım onda da resmen tekme atmıştı anlamamak mümkün değildi.bunda daha erken anladım o yüzden.genelde yemek sonrası, yatınca sağdan sola ya da sağdan sola dönünce karında kıpırtı oluyor anlıyorum.uzanınca daha kolay anlarsın sırt üstü yat elini karnına koy bekle 5 dakika pıt pıt hareketleri hissedersin.

Ay valla sürekli malak gibi yatıyorum elim hep karnımda bazen mesela bi taraf çok sertleşiyor bebekmi gaz mı bilemiyorum

Aynen katılıyorum bende o sekilde hissediyorum. Ikinciler daha erken anlaşılır oluyor sanki. Ilkinde bu haftalar pek anlamiyordum.

Mehmet bey cinsiyet konusunda yanılmadi bende ama inşallah... İnsan değişince kendini bir tuhaf hissediyor

Kızlar ya bebek hareketini hisseden varmıı 16+3 günlüğüm daha hissetmezsin dedi doktor
Benim doktor sayet 45 kilo kadarsan yani epeyi zayisan 16-17’de hissedebilirsin demisti.
Onun haricinde hissettigini iddia edenler aslinda bagirsak hateketlerini hissediyolar demisti :)
20’den once hissetmek pek mumkun degil gibi benim icin sanirim mesela :)

Defada ücret için ne dediler derya hanım muhtemelen doktorun bende hatem istemiyorum liv uzak ve fahalı
Evet derya hanımdı canım şu an şeyma fadilogluna gidiyorum çok da sevdim. Daha dün gittim cinsiyeti görmek için baya uğraştı pes etmeden. Normalde göstermiyor derler bir sonraki randevuda bakalım derler. Bu arada Ankara'dan eşinin tayini sebebiyle gelmiş. Eşi de perinatolog. Ben geçen ay gittiğimde 250 idi muayenesi ve bizim indirimimizle 160 ödemiştik. Dün gittiğimde zam geldi dediler muayene 275 olmuş biz 223 ödedik. En büyük sebebim de evime yakın olması. Hastane olarak da memnunum açıkçası. Tercih sizin

Hatem 4500 dedi doğum için muayene 320 verdim geçen hafta
Cidden mi ? Ben 2 ay önce gittim 245 muayene ücreti verdim. Doğum da 3100-3200 civarı dediler. Defalife doğum icin 2 gece yatışlı isterseniz 4750 demişti geçen ay. Tek gece daha uygundu tabi unuttum şimdi. Doğuma çok olduğu için artacağına eminim zaten

Mehmet bey cinsiyet konusunda yanılmadi bende ama inşallah... İnsan değişince kendini bir tuhaf hissediyor
Çok emin söyledi ama haftaya bir kez daha gideceğim kontrol sürem geçmeden sonra tekrar memlekete kaçacağız yoksa ben bu sıcağa dayanamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…