- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.181
Oohh cok guzel olmus iyi yapmissin.Bosver kiloyu 3 cok değil sonrasında cok alcan diye bisey yok.suan cok normal alman hep yattın kim yatsa alir kuzum onu takma. Sağlıklı olunda yeter ki bebisleUzun sure yatisin arkasindan doktorum deniz kenarina 20 dk gitmeme izin verdi (sezlongda yatmak kaydi ile olsa da)
Kizlar hep yattigimdan hareketsizlikten 13 haftada 3 kilo aldim hüüggkkk .5 aylik gibi oldu göbeğim
Özel perinatoloji uzmanlari oyle canim pahalı degil ortalama öyle malesef ki.Kızlar selam ya devlet hastahanesi de perinatologa görünmek için önce normal kadın doğumdan randevu almak gerekiyormuş. Çok beklemeyelim diye özelden baktım fiyatlara. Perinatoloji ıiuzmanı olanları aradım en uygunu 1000 tl dedi ama özellikle yorumları iyi olanları aradım. Çok pahallı mı sizce?
Tatlı coşturuyor diyolar benimki bayağı hareketli aslında tatlı yemedğim halde ama deneyeyim birCanim bende 16+1 bugun ne yaptim biliyor musun 2 gundur pekmez içtim bir tatlı kaşıgı kahvaltidan sonra uzandım 10 dk icinde bebisin oldugu yerde sanki baloncuk patladı 2 defa bi dene istersen
Hiç bitiyomukii panik acabaBirkaç haftaya kadar hissedersin
Çok daha keyifli bir sürece giriliyor o zaman
Ama bu kez de aaa bugün hiç hissetmedim acaba iyi mi acaba bi şey mi oldu diye panikliyor insan bazenher dönemde evham yapacak bir şey bulunuyor
Ya aslında var bişiler iki gündür çok yoğun ama gaz mı anlamıyorumIlk gebelikte geç anliyorsun canim. Böyle baloncuk patlar gibi bir his oluyor yatınca ama acele etme normal.
Çok heyecanlı bi bekleyişmişşBende 16+2 oldum ikinci ama hala gelen giden yok
Ultrasonda nasıl kızımız hareketli miOğlum ilk gebelik olmasına rağmen 17 de hissettim pıt pıt da değildi açıkçası direk tekme hissediyordum ama kızım biraz nazlı çıktı galiba
Bilgi için teşekkürler çok yararlı olduhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07C9YCTKJ/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_12DN9KXFM4WYT9A6E6WW
Merhaba kızlar almak isteyen olursa prime üyelere güzel indirim var ben ekstra algida koduyla 35 tlye almış oldum. Algida kodu algida sitesinden alınıyor sanırım, alacak varsa eşime nasıl aldığını sorarım
Öyleyse tamam canım eğer ortalama böyleyse yapacak bişey yok. Ben ilk defa gideceğim için fiyat bilgisi yok bende.Ama yine de dediğin gibi üniversite hastahanelerine de bir bakayım.Özel perinatoloji uzmanlari oyle canim pahalı degil ortalama öyle malesef ki.
Universite hastanelerinde de var onlara da bak.Belli haftalar yapıldığı icin randevu mecbur ayarlanir.Ben ozele yatırmıştım kızımda o zaman bile pahaliydi.
Ben 2-3 hafta önceden beri hissediyorum.benim 2.gebelik biraz da ondan anlıyorum.ilk gebeliğimde çok geç anlamıştım onda da resmen tekme atmıştı anlamamak mümkün değildi.bunda daha erken anladım o yüzden.genelde yemek sonrası, yatınca sağdan sola ya da sağdan sola dönünce karında kıpırtı oluyor anlıyorum.uzanınca daha kolay anlarsın sırt üstü yat elini karnına koy bekle 5 dakika pıt pıt hareketleri hissedersin.Kızlar ya bebek hareketini hisseden varmıı16+3 günlüğüm daha hissetmezsin dedi doktor
Ay valla sürekli malak gibi yatıyorum elim hep karnımdaBen 2-3 hafta önceden beri hissediyorum.benim 2.gebelik biraz da ondan anlıyorum.ilk gebeliğimde çok geç anlamıştım onda da resmen tekme atmıştı anlamamak mümkün değildi.bunda daha erken anladım o yüzden.genelde yemek sonrası, yatınca sağdan sola ya da sağdan sola dönünce karında kıpırtı oluyor anlıyorum.uzanınca daha kolay anlarsın sırt üstü yat elini karnına koy bekle 5 dakika pıt pıt hareketleri hissedersin.
Gaz daha böyle boş hava gibi.bebekte daha dolu bişey pıt diye dokunuyor gibiAy valla sürekli malak gibi yatıyorum elim hep karnımdabazen mesela bi taraf çok sertleşiyor bebekmi gaz mı bilemiyorum
Aynen katılıyorum bende o sekilde hissediyorum. Ikinciler daha erken anlaşılır oluyor sanki. Ilkinde bu haftalar pek anlamiyordum.Ben 2-3 hafta önceden beri hissediyorum.benim 2.gebelik biraz da ondan anlıyorum.ilk gebeliğimde çok geç anlamıştım onda da resmen tekme atmıştı anlamamak mümkün değildi.bunda daha erken anladım o yüzden.genelde yemek sonrası, yatınca sağdan sola ya da sağdan sola dönünce karında kıpırtı oluyor anlıyorum.uzanınca daha kolay anlarsın sırt üstü yat elini karnına koy bekle 5 dakika pıt pıt hareketleri hissedersin.
Mehmet bey cinsiyet konusunda yanılmadi bende ama inşallah... İnsan değişince kendini bir tuhaf hissediyorAy valla birileri taksın yaa cidden doktorda bile takmıyorlar bazen odaya girip siz nasıl hamilesiniz diyesim geliyorbide bana uzaylı gibi bakıyorlar
Ya çok teşekkür ederim inşallah sonradan değişmez dünden beri içimiz pır pır
Bana arkadaş bir resmi yazı attı ama tam da emin defilim nette bulamayınca bende muallakta kaldım denk gelirsem soracağım... Arkadaşın siyasi tanıdığıds çok. O diyorsa diye bir umudum varNerde okudun canım ben göremedim öyle bir duyuru
YaaaaCanim Bnada kız dedi doktor ama suan tahmini dedi gostermeyince
Ilkide kiz canımYaaaakız anneleri olacağız herhalde senin ilki neydi canım?
Bende şu içemediğinden limonlu su içiyorum ya ama çok kötüyken değil midemAaaaayedim yek besin limon benim
Benim doktor sayet 45 kilo kadarsan yani epeyi zayisan 16-17’de hissedebilirsin demisti.Kızlar ya bebek hareketini hisseden varmıı16+3 günlüğüm daha hissetmezsin dedi doktor
Evet derya hanımdı canım şu an şeyma fadilogluna gidiyorum çok da sevdim. Daha dün gittim cinsiyeti görmek için baya uğraştı pes etmeden. Normalde göstermiyor derler bir sonraki randevuda bakalım derler. Bu arada Ankara'dan eşinin tayini sebebiyle gelmiş. Eşi de perinatolog. Ben geçen ay gittiğimde 250 idi muayenesi ve bizim indirimimizle 160 ödemiştik. Dün gittiğimde zam geldi dediler muayene 275 olmuş biz 223 ödedik. En büyük sebebim de evime yakın olması. Hastane olarak da memnunum açıkçası. Tercih sizinDefada ücret için ne dediler derya hanım muhtemelen doktorun bende hatem istemiyorum liv uzak ve fahalı
Cidden mi ? Ben 2 ay önce gittim 245 muayene ücreti verdim. Doğum da 3100-3200 civarı dediler. Defalife doğum icin 2 gece yatışlı isterseniz 4750 demişti geçen ay. Tek gece daha uygundu tabi unuttum şimdi. Doğuma çok olduğu için artacağına eminim zatenHatem 4500 dedi doğum için muayene 320 verdim geçen hafta
Çok emin söyledi ama haftaya bir kez daha gideceğim kontrol sürem geçmedenMehmet bey cinsiyet konusunda yanılmadi bende ama inşallah... İnsan değişince kendini bir tuhaf hissediyor
Kızım olursa tam netlesince yani annemin ismini düşünüyorum ben. Ilk kizim da iki isimli 2.ismi babaannesinin. Bunuda oyle yapicam 2. Isim anneaane olucakBenim ilk çocuğum erkekti.bu da kız olsun çok istiyordum.kız olacak çok mutluyum.isim düşündünüz mü kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?