- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.321
Çok tesekkur ederiim 1 ve 2. Favorim 2.yi yptim dun hatta. Cok saol ilgin içinYorumlari simdi okuyorum. Gecmis olsun canim.
1- yarim cay bardagi pekmezi yine yarim cay bardagi suyla bir cezvede incelt ve isitmaya basla, kaynamaya yakin icine bir tatli kasigi tereyagi at ve bir tasim kaynat. İliyinca cok da sogutmadan ic. Bunu uyumadan once yap mumkunse ki sonrasinda bisiy yiyip icme bogazini iyice sarsin pekmez kalsin orada bir sure. (Bu benim favorimdir)
2- birer cay kasigi zerdecal, zencefil ve tarcini bir tatli kasigi bal ile karistir. Hafif birkac damla su damlat ki macun kivamina gelsin. Bu macunu gunde uc kere tuket. (Bunu da cok severim)
3- bir cezveye bir tam limonu sik, bir cay bardagi kdar su ekle, icine bir cay kasigi zerdecal, uc bes top karanfil, birkac tane kusburnu, birkac tane hatmi cicegi, azicik karanfil ekle. Orta ateste bir tasim kaynat, iliyinca suz ve icine bir tatli kasigi bal ilave edip tuket.
4- hic kafam karismasin, efendi gibi takilayim dersen de ihlamur :)
Bu malzemeler icinde, alerjin olan varsa cikarabilirsiniz ve elbette bitki kurleri oldugundan guvenirliginden emin degilseniz doktorunuza mutlaka danisin.
Sifalar dilerim
Gecmis olsun canim bulantı kusma da eslik ediyor mu?Güne ishalle başladımumarım günümüzün devamı güzel geçer
Nayro naptın tarama sonuçlarını gösterdin mi?
Inşallah canim cok tesekkur ederim. Bende senin adina cok sevindimÇok sevindim canım.ben de kız annesi olucam inşallah
Ya sana da kesin kız dedi değil mi ilk tahmini kaçıncı hafta da yapmıştıInşallah canim cok tesekkur ederim. Bende senin adina cok sevindim
Bu normal doğum fiyatları?Cidden mi ? Ben 2 ay önce gittim 245 muayene ücreti verdim. Doğum da 3100-3200 civarı dediler. Defalife doğum icin 2 gece yatışlı isterseniz 4750 demişti geçen ay. Tek gece daha uygundu tabi unuttum şimdi. Doğuma çok olduğu için artacağına eminim zaten
Bende kız istiyorum daha net öğrenemedim ama Asya veya Eva koymak istiyorum. Eşim çok Kayra ismi seviyorBenim ilk çocuğum erkekti.bu da kız olsun çok istiyordum.kız olacak çok mutluyum.isim düşündünüz mü kızlar?
Salı günü 2 de kontrolüm heyecanla bekliyorum kontrolüGüne ishalle başladımumarım günümüzün devamı güzel geçer
Nayro naptın tarama sonuçlarını gösterdin mi?
İnşallah canım yarın gidicem bakalımCanim degerler gayet iyi gorunuyor.
Ensesi de 1.20
Bence endise edicek bir sey yok.
Sakin ol ve doktorunun verecegi guzel haberlere odaklan
Ben de Melisa ya da defne koymak istiyorum.eşim henüz sessiz kalıyor bakalımBende kız istiyorum daha net öğrenemedim ama Asya veya Eva koymak istiyorum. Eşim çok Kayra ismi seviyor
1. Tarif oksurugede cok iyi geliyor zamaninda oglumada cok yaptim gercekten etkiliYorumlari simdi okuyorum. Gecmis olsun canim.
1- yarim cay bardagi pekmezi yine yarim cay bardagi suyla bir cezvede incelt ve isitmaya basla, kaynamaya yakin icine bir tatli kasigi tereyagi at ve bir tasim kaynat. İliyinca cok da sogutmadan ic. Bunu uyumadan once yap mumkunse ki sonrasinda bisiy yiyip icme bogazini iyice sarsin pekmez kalsin orada bir sure. (Bu benim favorimdir)
2- birer cay kasigi zerdecal, zencefil ve tarcini bir tatli kasigi bal ile karistir. Hafif birkac damla su damlat ki macun kivamina gelsin. Bu macunu gunde uc kere tuket. (Bunu da cok severim)
3- bir cezveye bir tam limonu sik, bir cay bardagi kdar su ekle, icine bir cay kasigi zerdecal, uc bes top karanfil, birkac tane kusburnu, birkac tane hatmi cicegi, azicik karanfil ekle. Orta ateste bir tasim kaynat, iliyinca suz ve icine bir tatli kasigi bal ilave edip tuket.
4- hic kafam karismasin, efendi gibi takilayim dersen de ihlamur :)
Bu malzemeler icinde, alerjin olan varsa cikarabilirsiniz ve elbette bitki kurleri oldugundan guvenirliginden emin degilseniz doktorunuza mutlaka danisin.
Sifalar dilerim
Benim 10.gün çıkmıştıKızlar günaydın
Aranızda fetal dna yaptıranların sonuçları kaç günde çıktı?
Ben geçen Pazartesi kan verdim bugün 8. gün.
Doktor 15 gün dedi ama içim içimi yiyor.
Sonucu daha erken çıkan var mı?
MaşallahHerkese merhaba
Hamileliğin geride kalan haftalarından geldim. Normalde şubat ve mart grubuna aktif olarak yazıyorum ama artık tahminim sizin grubunuzla birlikte doğum yapacağım yönünde
Ben üçüz gebesiyim şuanda doktorum da tahminimce 31+1 ile 37 +0 arasında bir yerlerde doğum yaparsın dedi en son. O aralıkta çoğunlukla ocak ayına denk geldiği için sizinle birlikte doğum yapabilirim gibi geliyor (31+1 -29 aralik / 37+0 - 8subat).
Şu dönemlerde hafta farklarımızdan dolayı belirtilerimiz ve yaşadıklarımız pek benzer olmuyor ama son dönemlerde doğum yaklaştıkça aynı şeyleri yaşayabiliriz gibi geliyor. Şimdilik sizlerle tanışmak için buraya geldim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızKendinize iyi bakın
Olmamıştır canım endişelenmeArkadaşlar az önce yanlışlıkla annemlerin kedisinin kuyruguna basmışım o da miyavladi tirnakladi falan ben de çıkan sesten cok korktum. Bebege bi şey olmus mudur sizce cok endiselendim
Canım geçen hafta özeldeki doktoruma gitmiştim 13+5 dim bebek gostermedi ama kız tahmin demisti.Ya sana da kesin kız dedi değil mi ilk tahmini kaçıncı hafta da yapmıştı
Siz proluton vuruyorsaniz reçete soruyorlar?banada hastaneden dediler her pazar günü vur .sağlık ocağına gittim reçete istediler ama bende yok çünkü ne zaman kanama oldu ben 3 Kutu proluton kendine getirdim. Şimdi ne yapcam bilemiyorumKızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Benim ki öyle gözükmüyor sadece Pappa ve HCG böyle birsey yazmıyor e nabizdaKızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Benim ki öyle gözükmüyor sadece Pappa ve HCG böyle birsey yazmıyor e nabizdaKızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Benim hcg 108 çıktı iki kere tahmin kız dedilerKızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
İkili testteki freebetahcg 50 den az sa erkek çoksa kızmış cinsiyet öğrenenler deneyebilir mi
Hangi magnezyum verdiler size??Kızlar merhaba, doktordan geliyorum.
Bebeğin eşi sağ duvara doğru hala aşağıda, ama rahim ağzını kapatmadıkça sıkıntı yok dedi. Çalışmaya başladım bugün ben de. Sağ duvara doğru olduğu için sağ kasığım ağrıyor sürekli. Doktor senin rahmin yapı olarak kasılan bir rahim dedi. Magnezyumu günde ikiye çıkardı, vitaminlerim devam ediyor. Balık yağlı başka bir vitamin ve D vitamini verdi. Haftada bir proluton iğne olacağım, her akşam da fitile devam edeceğim. İnşallah bebeğime iyi gelir. Bebeğim sağlıklı çok şükür 144 grammış :)
Çatlaklar için de yağ sordum. Bio oil önerdi. Kendi yaptığınız kantaron yağı varsa olur dedi. Hindistan cevizi yağı için ne kadar doğal olduğunu bilemeyiz kullanma dedi. Sizlere de söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?