2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok tesekkur ederiim 1 ve 2. Favorim 2.yi yptim dun hatta. Cok saol ilgin için

Bu normal doğum fiyatları?

Herkese iyi öğlenler
Kızlar ben kanama yaşadım bu sebeple de prolutan iğne kullanıyorum. 3.dozumu vuruldum (iğneyi haftada bir kullaniyorum). İğneyi olduktan sonra 2-3 gün içinde böyle peceteye silmelik bir kanama yaşıyordum dün de böyle bir pıhtı gibi geldi ince küçük. Bu durumu iğne kullanan arkadaşlarımızdan yaşayan var mı merak ettim.

1. Tarif oksurugede cok iyi geliyor zamaninda oglumada cok yaptim gercekten etkili

Arkadaşlar az önce yanlışlıkla annemlerin kedisinin kuyruguna basmışım o da miyavladi tirnakladi falan ben de çıkan sesten cok korktum. Bebege bi şey olmus mudur sizce cok endiselendim

Maşallah tup bebek mi siziniz?

Arkadaşlar az önce yanlışlıkla annemlerin kedisinin kuyruguna basmışım o da miyavladi tirnakladi falan ben de çıkan sesten cok korktum. Bebege bi şey olmus mudur sizce cok endiselendim
Olmamıştır canım endişelenme bu patırtı neyin nesi ne oluyoruz diye şöyle bir durup sonra keyfine bakmaya devam etmiştir

Ya sana da kesin kız dedi değil mi ilk tahmini kaçıncı hafta da yapmıştı
Canım geçen hafta özeldeki doktoruma gitmiştim 13+5 dim bebek gostermedi ama kız tahmin demisti.
Bugunde devlette ki doktoruma gttim 14+5 cıktı kiz dedi doktor.Netlesti bence bende gordum pipi fln yoktu banada gösterdi doktor bu kez bacaklari ayırmıştı inat etmedi gösterdi tabi yinede Rabbim bilir saglikli olsunda hic onemi yok kiz erkek.

Kızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Siz proluton vuruyorsaniz reçete soruyorlar?banada hastaneden dediler her pazar günü vur .sağlık ocağına gittim reçete istediler ama bende yok çünkü ne zaman kanama oldu ben 3 Kutu proluton kendine getirdim. Şimdi ne yapcam bilemiyorum

Kızlar proluton igne vurunmaya gittim acile.ikili tarama testimi enabizda yoktu hastaneden çıkarttım.tabi pazar olunca doktor yok anlayan varsa yorumlayabilir mi hiçbir fikrim yok degerlerle ilgili
Benim ki öyle gözükmüyor sadece Pappa ve HCG böyle birsey yazmıyor e nabizda

Benim ki öyle gözükmüyor sadece Pappa ve HCG böyle birsey yazmıyor e nabizda
Kızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
İkili testteki freebetahcg 50 den az sa erkek çoksa kızmış cinsiyet öğrenenler deneyebilir mi
Benim hcg 108 çıktı iki kere tahmin kız dediler cumartesi bir daha öğrenmeye gidecem

Hangi magnezyum verdiler size??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…